Мерил: Оцелях при нападение, правейки се на умряла

Американската актриса Мерил Стрийп каза, че на два пъти се е сблъсквала с насилие и то до такава степен, че това я е променило "на клетъчно ниво".

Обратно в новината

Коментари - Мерил: Оцелях при нападение, правейки се на умряла | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо не го затворят този Холивуд!? Ясно е, че там е Содом и Гомор. Един читава няма и това е от презадоволяване, от алчност, от скука дори. Тези "хора" там отдавна са забравили вкуса на истинския живот, защото тънат в разкош, всичко, което искат го получават, хонорарите им са колкото нашия дълг... Това са пренаситени сноби, които вече от немай-къде, застаряващи и непотребни се чудят как да бъдат актуални. Отвратително! А кино индустрията им е адски бездарна и безидейна напоследък, пак защото продукциите са касови, актьорите са използвани като аватари в компютърни анимации.

Аман от тая дето е на всяко гърне мирудия...И какво и кого вълнува тази нейна поредна фантасмагория?? Защо хора като нея много държат да стават за резил с приказките и действията си на стари години???Явно поради липса на търсене на професионализма им и от високо его че ще ги забравят макар и с тъпотии напомнят за себе си,,

в бижански лагер ли е била, или е ръкопляскала на педофила-изнасилвач полански и другите изнасилвачи като уайнстийн?

ебати смотаната

Тая е пример, как медията прави от грозното пате - най известен между лебедите. Вярно, в киното са нужни всякакви образи. Щом има нужда от Квзимодо, значи без него си не може. В живота има всякакви хора. Но тази е първата лястовица, водеща пролетта за всякакви изроди, които ни натрапват напоследък за идоли и пример. Нямам желание да посочвам с пръст, защото е неприлично, но медиите правят точно неприличното -сочат ни с пръст всякякви ненормалници и ни завяват -ето това са вашите идоли - разни пропадляци, наркомани, смъркачи, третополови, раздути със силикон и хелурон и кви ли още не изроди, които така или иначе издържаме финансово, независимо дали чрез пряк вот или чрез абонаментите си за съответните медии.

ти пък не знаеш ли?:)

Приказката - "га яде кифтеттата не рива" - значи насилваха ме, за да стана известна и не ривах, станах и рева, че това ме променило..., ай сиктир от кукумицини!

skromna35

Ти и подобните ти не сте добре!

защо беше фенка на Килъри и сега чак разбрах!!! бИЛА ИЗТРЕЩЯЛА!!!

Тая остаря,още повече оглупя и погрозня и започна да се оплаква. Кой ли би и посегнал на вещица.

Едноок негър или някой изпаднал латинос ще я е опрашил тая ...

Хаха, пропусна да споменеш и индиец - златотърсач, африканец - имигрант и французин - бабоеб ,-)