Биг Брадър изгони Дебора от шоуто

Фолк певицата Дебора е участничката, която е била изгонена от шоуто Big Brother Most Wanted.

Обратно в новината

Коментари - Биг Брадър изгони Дебора от шоуто | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т'ва Биг брадър не е за всеки. Затворен си в тая къща и някой ти казва как да живееш. Съжалявам момичето, всеки се е напивал и допускал грешки. Но е прекалено крайно да те категоризира и обижда личност чиято лице не виждаме и всъщност е съвкупност от много лица - психолози. Сещам се за онази дето си уголеми устните по ужасно грозен начин. Да не би това да е нейното отмъщение за тая грешка. Та...както и да е..в крайна сметка като караш някой да страда, а ти се кефиш - това не говори много добро за теб.

БОКЛУК!

Big Brother е телевизионен формат, от който отдавна се отърваха всички нормални държави. Това предаване не е нито забавно, нито образователно, нито развлекателно. Не виждам нищо забавно в това да гледаш как някой се налива с алкохол, псува и заплашва по телевизията! Когато се възмущаваш от нещо гнило в държавата, а показваш като герои хора болни и не до там морални, значи твоето ниво е още по-ниско и мизерно. Не е нормално съдници като Н.Кънчев да пледират за обноски в обществото и в същия момент да се гаврят с човек зависим от болестното си състояние. Но аз питам, къде е ПРОКУРАТУРАТА и как позволява това нещо. Това вече не е игра. Тези гамени трябва да бъдат съдени!

Догодина имам изпит по психиатрия. Жалко, че пациентката със зависимост излезе. Дано не ми се падне на изпита. Иначе с пациентите страдащи от маниакална депресия, индуцирано налудно разстройство, шизоафективно разстройство - маниен тип, биполярно разстройство, ще съм готов на 6. Всяка вечер безплатни практически семинари по Нова.

Ако ядете манджа, приготвена от сополи, храчки и екскременти, варящи се в урина, и една от съставките й бъде извадена (напуснала/изгонена), дали това ще подобри вкуса на помията?! Все пак на ядящите им пожелавам: "Да ви е сладко!" И да не забравите да си платите накрая за удоволствието (зИметИ тИлИфончИтУ и си пусниетИ СМС-чИтУ )

Кристално ясно е , защо в съседна Гърция Православната църква скочи и разкараха тая смрадлива помия след един- два сезона :))) У нас рейтингът им клони към нула , пък и интелигентните хора от години не гледат нито нова катунарска , нито босфор тв :)

Тая не беше ли с прозвището супермърша или пък суперразпоретина :)

В предаването непрекъснато се повтаря, че всеки е свободен да напусне когато си поиска. Всеки, влязъл там, е достатъчно голям и достатъчно наясно, за да знае какъв договор е подписал и какви ще са последиците. На практика обаче никого не са пуснали доброволно, а го предизвикват докато го изцедят до дупка, за да си изпусне нервите и да го карат да плаща по договора. И най-тъпото оправдание - че го правят за нейно добро, за да й дадат възможност да изтрезнее и да преразгледа решението си. Тъпотия пълна!

И това смотано, със съмнителен морал пиянде, било мис Северозападна България. Ами този край не случайно е винаги най-бедният, нищо не е случайно. Проблемите са в главите им. А евтината чалгарка с поведението си може да буди възхищението само на откровени дебили, сродни души.

Действията, решенията и мисиите на Брадъра са избирателни. Защо не казва името Димитър вместо Фънки ? Мисията на Динко да стои 24 часа завързан с ръце зад гърба е доста крайна и рискова за здравето. Дали престъпниците ползват баня и тоалетна със завързани на гърба ръце ? Участието им е тяхно лично решение за популярност и пари, но избирателното и унизително отношение на екипа на шоуто е противно . Едва ли това е начина за борба с лошите навици и взаимоотношения . Явно психолозите и сценаристите на шоуто са от онези 80% ....

Жалко,Дебора е интересен образ.Сега ще гледаме злобната физиономия на Митю Ковачев -Фънки,заспалите силиконки и сервилните Джино и Диий.Надеждата е в Луна,омазнената Мама Измама и оная стара чанта.Моля ви тях не ги гонете.

Браво на момичето, натири ББ:))))))))

Дебора- Победител.

Защо брадъра не изгони Луна, когато ритна Людмила по крака два пъти. Нали физическия контакт е забранен. Защо ? Той не спазва собствените си правила, а държи другите да му ги спазват.

ПИПО

Ама още ли има някой който гледа това "предаване"?

И аз това питам ! Ама май има !

Дебора има проблем, но възрастните участнички Людмила и Луна начело с Големия брадър непрекъснато я обиждат вместо да и помогнат да преодолее проблема си. Защо не изгониха световноизвестния Фънки още в началото когато си поиска наркотици с пура и чаша алкохол в ръка ? Защо не дават запоите на любимеца Коцето , заради което Луна го изгони от стаята си. Той сам призна, че му се губят дни от престоят му в Къщата!? Защо не изгони " справедливия моралист" Биг брадър Луна, която риташе Людмила ? Дебора сама пожела да напусне, но Брадъра продължи да я нарича махмурлук. Ами да нарича Фънки и Константин така , за да видим каква ще е тяхната реакция? Сигурно ще благославят Големия брат особено, ако лишени от алкохол, пури и още нещо, нали ? Нали са избрали Фънки за победител този сезон трябва да му угаждат и прощават всичките му простотии.

Еййй, май не изпускаш и секунда от този бълвоч!

А бе да не правиш дисертация ?

Това Мис Махмурлия дойде в повечко на всички мисля..... Най-вече на Мис Видин :) Бай Брадър отдавна не се е срещал с мацка от Северозападо , можеше и тупаник да отнесе :)

не виждам голям смисъл някакво предаване да кара някакви хора да правят каквото не искат. да ги кара да се излагат. какъв е смисъла на това. апък някой и смс и пращат. откачена история.

Дали са си г*зО под наем и ще правят каквото им се каже. Безплатен обяд няма.

това в америка е модел на поведение, който често се прилага и от работодатели- поиска работник да напусне работа например, информира за това и те намерят повод да го уволнят....

Много тъпо беше държанието на ББ с Динко и прословутите свински опашки. Изкараха го момчето престъпник, съпоставиха формата ББ със залавянето на нелегални нарушители на Българската граница. Напълно ненужно беше тази аналогия и беше унизително за всички - и за участници и за зрители. Много се изложиха тоя сезон с това антибългарско поведение. Така нареченото изгонване на Дебора е смешно и е само едно допълнение към униженията към останалите и в частност Динко. Дебора сама си тръгна те се чудеха как да я задържат. И впрочем ББ го псува всяка вечер цяла България - а той твърди, че за първи път му се случва...толкова нямат реална представа за себе си някои персони.

То си е престъпление. Той не е полицай, че да арестува и да връзва хора, каквито и да са те!

Лорче, прочети Конституцията на България. Задължение на всеки български гражданин е : ако стане очевдидец на престъпление да не бъде безучастен. Както и да съдейства на органите на реда при изпълнение на служебните им задължения. Той не е арестувал никого, а ги е задържал до идването на полиция.

Напълно точно. И вече е видно за всички, че в това предаване се прокарват антибългарски тези. Както и действия на продуцентите, които унижават човек в национален ефир.

динко сам си е виновен. и доказа, че не е много умен - като влезе в това предаване.

Простияяяяяяяяяяяяяяя!

Харесвам песните й, а в ББ ми направи впечатление с особенното си хубаяние. Жалко че с еразвиха така нещата

Те казаха, че са я изгонили, но всъщност момичето само си каза, че иска да си ходи, че е наясно с неустойките и не и е проблем. Даже плачеше и се молеше да я пуснат веднага да си ходи. После изведнъж били я изгонили. Много плосък пиар!

Биг брадър е на първо място психология :) За да е интересно предаването трябва да се ръчка в болни места... Който издържи, издържи..... И да - мисиите за героите в момента са перфектни... Кой какво е правил, това получава

Бб е на първо място изродия за израждане, под прикритие на шоу, второ прикритие "психология".

Тоя брадър вчера като говори с Динко за бежанците, не му ли каза " Кой си ти да определяш това ? " Той нищо не е определял, бе амсалак. Той е защитил себе си и територията на стрната ни. Ти брадъре .. ако влезе у вас престъпник, ти какво ще направиш. Ще се свиеш и ще го оставиш да си тараши понеже не си правораздавателен орган. Или ще защитиш имота и семейството си. А ???!!! На какво възпитавате българския народ в това продажно предаване, бе ? Да сме мишки и да си мълчим при всяка неправда ...

Поздравления за Дебора! Все още има хора на които на които българския дух е по силен от алчността им.

Също и любовта към алкохола за много истински българи е по-силна от любовта им към парите :)

Какво точно е станало, една поискала да си ходи и явно защото не са я пуснали, тя е почнала да псува и те за наказание са и изпълнили молбата - пуснали са я да си ходи..... лелееее.... много назидателно, тия направо са я скъсали по рисуване.... сега горката незнае къде да се дене от срам и реве като магаре за паричната награда!!!!

Подигравката с Динко също е антибългарска и необоснована. Човекът е защитил националната ни граница и собствения си живот. Изправил се е срещу група нарушители на територията на България и след като ги е победил е извикал органите на реда. Това е задължение на всеки български гражданин. А какво престъпление е направил той в тази къща, че трябва да е вързан със свински опашки ?! Никакво. Ето още една несправедливост и лоша пропаганда в този Брадър

Знаем, че това не е български формат. КОЙ командва ???

защитил той, парите от джобовете на пребърканите емигранти :))))

Емигрантите влизат в страната законно. Това не са емигранти, не бъркайте нещата. Това са нарушители на държавна граница

Искам да се върне "Стани богат".

Искам да си отиде Ники Кънчев

Ей, че смешна работа.Девойката сама поиска д излезне , после те я били изгонили. Вярно лоша актриса е , хич не и се получи плакането ама пък самс поиска да си ходи :) Жалки картикни :(

Браво на Дебора ! Биг Брадър напоследък пропагандира несправедливост и учи младите на неща, който са коренно противоположни на добрите ценности. Луна съботира мисия ... отнасят го другите. Тоест като си нагъл простак в живота можеш да правиш каквото си искаш и ти няма да бъдеш наказан. Простащина.

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО на Дебора. Биг брадър си го заслужава !

Последно, тръгнала ли си е или са я изгонили?

Как не го е срам това предаване да се гаври с това момиче, на гърба и за сметка резила на другите ли той се издържа, а продуцентите и Ники Кънчев трупат пачки, с подобни изцепки ли Биг Брадър възпитава младото поколение и възпитава ценностите на българина. Срам, срам и гнусота излъчвани в ефир.

БИГ БРАДЪР Е КРЕТЕН И ДЕБОРА С ОСНОВАНИЕ ГО Е НАПСУВАЛА !

"Нова" е зле. Премахна "Стани богат" и вкара малоумното от 18,00ч. Няма "Денсинг старс" - защото трябва да се работи и да се създава нещо и има само "ББ" - скандали и лежане. От друга страна - това е и целта - опростачване и немислене за по-лесно манипулиране.

Тоя брагър беше време някой да го напсува. Не може да се подиграваш с хората по този начин. Наричат я Мис Махмурлук официално пред цяла България и тя трябва да търпи. Това е обида и уронване на името. Всеки човек е нещо -Фънки е дебел, Людмила е стара, Светлана е глупава, но не може тоя брадър да ги обижда и тези хора да си мълчат

Те са влезнали там за пари и са готови на всичко. Не случайно са подбрани само боклуци.

И аз ходя на работа за пари, но това не значи шефа ми да се подиграва с мен, нали ?!

Напопържай ги, Дебора.Гаври се ! Прати по дявовите целия екип и участници в тази помия.Адмирации ! 0888482289

Биг Брадър е просташко предаване, но браво на Дебора, че не им игра по свирката и показа, че има по-важни неща от парите им заради които трябва да се подлагат на унижения и излагация. Дебора беше най-красива в Къщата, но те я изкараха пияница, ако си спомняте Тодор богослова в едно от предаванията също изкараха пияница, а спечелиха тризначките. Срам и позор за Биг Брадър и още веднъж браво на Дебора.

коментарите са ви ,,пост истина,,...а истината наистина че тя е алкохоличка което пак е равнослино на наркоманка...............а вие я подкрепяте и затова бг е на това дереже

Ивана теб май никой не те хвана а?

Много жалко, защото като визия нея я харесвах най-много. Много секс има в тази жена. Отгоре на всичко и личи, че е голям курв*ляк, а аз умирам за такива жени :))))

е сега като е излязла от къщата се намерете и се позабаврявайте и аз обичам такива

То че е курв*ляк няма спор, но какво й харесваш? На 26 прилича на 46, подпухнала, състарена, капка свежест няма в лицето й. Не ми се мисли как ще изглежда след 10 години. Този живот не прощава. Много просташко поведение. Щом харесваш такъв тип жени, това само говори зле за теб.

абе коя е тая коза та е толкоз интересна ай сиктир

Точно както се очакваше, предателите от шведската Нова ТВ хвърлят най-много помия по българския герой Динко и по руския представител Людмила, че дори и Путин вкараха в отвратителните си скечове, тия боклуци! Омразата на шведите към българите и руснаците е ясна и се вижда от далече. В последната им извратена мисия, която може да бъде измислена само от болни мозъци като техните, Динко е вързан и в затвор - нещо за което соросоидите си мечтаят и сънуват всеки ден! Много хубаво Дебора ги напсува и се махна от тая свинщина до която шведската Нова ТВ докара Биг Брадър! Точно това заслужават! И Динко също им го каза хубаво, да внимават в картинката тия предатели!

Я излез от филма в който си се вкарал

Абсолщтно вярно. Тия боклуци се взеха за последна инстанция в правораздаването.

Искала да си тръгне, явно това не се е харесало на брадъра и затова я изгонили ................. за да не пострада имиджа на предаването, че някой си тръгват просто така!

Абе очевидно има проблем момичето с алкохола, но пък и не носи на бъзик с този си порок. Брадърът много преиграва в стремежа си да направи шоуто уж интересно, но се получва едно пълно опростачване. Съгласен съм с мнението, че си заслужи псувнята. Защо не изгони тази пълна кукавелница Луна, това същество не заслужава и капка внимание. Тя изрече най-скандалните думи в което и да е предване на това "шоу" с пожелание за Дебора майка ѝ да умре. Фънки добре я насолява на пача, боклук, пърцуца, но плашилото се държи.

Някой предоставя на друг алкохол, дава му възможност да се опива, а после го оскърбява като му лепва "махмурлийката" и кара всички така да я обиждат. Унизително, Безчестно отвратително и пошло. Цинично. За сметка на това Дебора се оказа страхотен пич и показа такъв среден пръст със свободолюбието си на биг брадър, че едва ли нещо друго толкова положително след победата на Гришо се е случвало. Не биг брадър изгони, Дебора си тръгна, защото една свободна жена не може да бъде прекършена като долна кучка. Това момиче е победителка!