Коментари - От ”Мис София” се дистанцираха от Тамара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че е по възрастна

А Владлена Андреевна май не е българка.

Тьй отвечали и от Москве. Она е Мис Андреевна. :)))

Ами то кой ли не би се дистанцирал от това грозотило. Направо плаши децата.

Интересно ми е всички вие, които плюете как изглеждате. Май ви е срам и на улицата да се покажете! Нещастници! В реалния живот и устата си не можете да отворите, но в интернет сте Рамбовци!

В реалния живот и ти си пресечена нула и никой не те забелязва, ама продължаваш да простееш по форумите iws

Вие знаете, но аз да си кажа - каквото ни всичкото, такава ни миската, такова ни всичко останало. Рев до небесата. Какво сте очаквали бе хора? Да изберат най-хубавата ли? Добре че не сте се убили падайки от небето ...

А така - да видите, че има и по-грозна от нас двете, взети заедно! Още нещо - и по-нахална!

Мис Финландия е негърна като Серена Уилямс страшна

Сред коментарите има и такива,които смятат че е чудо голямо,нали било частен конкурс,Папазаова може да си избере какво си иска.След като е така,да се смени името на този кинкурс,да си стане Мис Най-голям спонсор,Дълбока душевност,Интерсаунд и да си избират вълци,чакали или лисички.Но да направи такъв голям гаф с тази Тамара и после да ходят да се оправдават с лоши профили и лоши снимки.След Антония Петрова,Анита Мейзер,сега и Тамара Георгиева -и 3те с нереална оценка за външния си вид,но пък с торба пари.Е няма нужда от такива .То е ясно,че Папазова най-накрая се е предала под "упорството" и болната амбиция на Тамарчето и Катя Розата,но сега от това най-много да й пострада бизнеса,което не мисля че си е заслужавало 25 000 лева подкуп.

Ей, много "мис", много нещо , бе хора!!!! От толкова "миски" няма да останат "немиски"! Обърках се вече от толкова много красота! А като ги зърнеш на снимките - все едно братовчеда се е избръснал и са го снимали!!! Мно-о-о-ого грознички са всичките - и тези с дълги и криви носове и тези без такива!Ама то сигурно е от непрофесионализма на фотографите!

Нямам нищо против момичето,но за Мис България трябва да се избират наистина красиви и интелигентни госпожици,а не невзрачни такива.

Интересно, аудиторията има нови факти за нищене - носителката на наградата Мис София 2017 се казвала Владлена Андреевна. Името подсказва, че не е българка и че е кръстена на ... Владимир Илич Ленин ;)

А ти да не си кръстена на Блъди Мери?

Такава била, онакава била. А къде изчезнаха Хензел и Гретел никой не пита?

Съсипаха я тази жена, обществото е много жестоко, няма никаква милост.

Мен пък ми е мъчно за обществото, че се гаврят така с него и го унищожават, целият т.нар. "елит". Като почнеш от политици, "медии", "социолози", "политолози", "културни" дейци, "бизнесмени", европейски комисари и комисарки, посланици... И "обществото" ни не знае на кой свят е вече, и е напълно дебилизирано.

Споко! Не се коси!Мацето е от този тип, дето като ги плюят, те си мислят, че дъжд вали! Ако беше толкова чувствителна нямаше да се яви на конкурс и най-вече нямаше да бутне подкуп, за да я сложат на първо място! А иначе - грозна е, точно толкова, колкото и всички нейни посестрими от минали години! Явно тези конкурси в БГ-то не са за най-красивите, а за тези с най-големи материални възможности и богати любовници. За това просто не трябва да им обръщаме внимание.

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ? Мозъчни промивки - миски, брадъри и др.

Докато има демокрация, т.е. власт на народа, т.е. 80-те%

Всеки народ заслужава своите управници и миски.

Тамара и Тоца, ако направят обща фотосесия, майките може със снимките да си плашат децата, когато не искат да спят или ядат. "Яж/заспивай, че тия лели ще дойдат да те вземат!" :))))

Ми те и тука същите крокодили...

Има начин и организаторите да излязът от положение и тази Тамара да не страда. Просто трябва да излязат пред медиите и да заявят, че е станало объркване- просто конкурсът е бил за 40 годишни- софиянки. Това е, така няма да има обидени. Тази жена (излъчването й е на 40 годишна жена) кьораФ да си се вижда.

Да кажат, че са се объркали и конкурсът е бил мис "Турски кенеф".

Не обиждай 40 годишните жени. Познавам 40 годишни в пъти по-красиви и младолики от тази мис.

УАУ Владлена Андреевна ИС ХОТ!

Мноооу гразна брат, няя ми стигни пииниту за да я аресам.

Тогава кого е представлявала на конкурса, след като не е София ??? И къде е истинската Мис София ?

Истинската мис София, никога няма да се яви в тези кенефи, с това "жури", тея сводници, мутри, корумпета и откровени идиоти.

За пореден път си мисля, че Бг прилича на чаша изстинало рядко кафе - утайката се е качила нагоре и се мисли за каймак. Т.нар. бизнес дами плащат на т.нар. миски от журито и ето ти - нашето момиче с титла и корона. опорочен и предрешен конкурс както много други.

Красавица - да бе, да. Може пък да има благ характер.

"Мис" "Турски кенеф".

По - красива от НАНСИ КАРАБОЙЧЕВА е нямало никога. Тази, миска ..???

Всъщност, тя просто не е грозна. Но красива... Едно посредствено момиченце. Но критериите ви за красота са напълно объркани след всичките тези миски и мисирки.

И ти не знаеш какво е - не е грозна, но не е икрасива, тоест е никаква - незабелязваща се, без грам благородно излъчване ! Е тогава защо е мис?!?!Хората, което ще представлява по разни конкурси нямат право да я разкарат, а едно подкупно посредствено жури ще ни налага АБСОЛЮТНО НЕПОДХОДЯЩА за мис последствена женица, на която само нахалството й е в повече,чки други качествма никакви ги няма ....

Мис София 2017 Владлена Андреевна е изключителна сладурана, много грациозно и красиво същество. Защо на Мис България се е появила тази Тамара да представлява София, е пълна загадка.

Госпожица Андреевна е с лице на типично руска ку...кла дето разнообразяват руските безделници/мафиоти.

По-добре руска ку..кла, отколкото мис Финландия, ако си я виждал, последната.

ако има близки, които и мислят доброто, да я посъветват да не се показва на конкурси за красота.

Много ми е чудно как много хора наричат "момиче" тази нагла баба Яга!?!? Явно без помощта на проф.Христов няма да мога да си отговоря.

В БГ кенефа вече и миските са менте...

Странна работа - тая леля казва, че "Мис България" не било "Мис Свят" и "Мис Вселена". Само си направете труда да проверите, коя девойка е спечелила Мис София 2017 (едно русначе - ама от тия кукли дето се купуват) и кои ще участват на конкурсите по света. Няма да ви харесат и те. Но Тамара (пак руско име) трябва да застане малко странично слънцето и да гледа сянката и ще види, че се е объркала малко.

След като т.нар. "Мис България" не може да участва на "Мис Свят", това означава ли, че тоя конкурс е едно менте?

Не беше голяма изненада, когато племенникът на видинския кмеТ- 45 годишен...МЛАДЕЖ... спечели конкурса МИС ВИДИН...

Еми какво - симпатичен младеж. Малко грим, прическа, филъри, стилисти, осветление... и е значително по-добре от... тая.

Как може този Тукан да бъде мис България?! Журито сляпо ли е?!

Не е сляпо, АЛЧНО Е.....

Кайман, кайман. Кайман не гони тукан. Не знам, не знам. Не знам дали съм разбран.

Леле, тая и в анфас е ТООООЛКОВА грозна!!!!!!!!!

не е тая а ТОЯ...

Онова. Нещо. Там.

Съм 100% убеден че новата ни миска е добре гримиран 35-40 годишен МЪЖ!

Аз мисла,че е на 50/60

Може да има по-красиви момичета обаче да са участвали. Стига сте оплювали горкото момиче, каквото е такова. На тяхната възраст всички са красиви.

Каточели тези конкурси западат все повече, дори не ги дават по някоя телевизия, а ни представят в чужбина. Тук конкурса са абитуриентките като чели имаше по-свежи и добре изглеждащи момиченца.

Да не е рода с Тоца?

тази година еврейка , а догодина ромка ...

А Вероника пак е "ГОЛЯМА КРАСОТА" !!!! Ужасссс

Каква простащина, какво падение в "демократична" България. Да превръщат в новина някакви си конкурси за красота, която е нещо преходно!?! Някога новина в България бяха постиженията на лекари, инженери, професори и т.н., а днес - ни натрапват новини за измислени миски, брадъри, разни и всевъзможни простащини, в които българският народ, в това число и децата гледат утайката на обществото, която поради разместване на ценностите се изживява като ... елит!?! Боже, пази България от подобни недоразумения, които освен всичко друго натрапват модел на поведение от телевизионния екран, а после се чудим защо расте такова бездуховно и лумпенизирано поколение.

И обърнете внимание, колко време се отдели и в медии, и в социалните мрежи и тук, и навсякъде свързано с този нелеп, абсурден, дори сам по себе си взет, конкурс. Имам чувството че ако беше хубавица, нямаше да се чуе и дума и дори нямаше да я видим, защото щеше да липсва зрелището, новината, ШОК, УЖАС и т.н. с които вече живеем и отваряме само заглавия, съдържащи ключовите думи. Пълно разочарование имам от хора, които имах за интелигентни, будни и които посветиха дни за да чешат его, словестност, грубост и лошотия върху едно наистина некрасиво момиче, което се явило на частен конкурс, за който ние НЕ ПЛАЩАМЕ! Тези хора автоматично минаха в графа - повече претенции отколкото имат налице.

След като конкурсът представлява България на международно ниво,то българите имат право да си изразят мнението.След като е частен конкурс и искат да си избират каквото им падне,да си сменят името-Мис Спонсор Дълбока богата душевност -на никой няма да му дреме ;)

и за финал, ще задължат БГ да признае еднополовите бракове ! Ха честито и наздраве !!!

Наречете я каквато искате - мис това, мис онова, мис к'вото искате... Само не се ебавайте с България!

оохххх, патриотите, нещо я закъсахте, взехте да лъскате образа на България с подобни конкурси. Е, тогава верно нещата са много зле! Ми той и Бойко ни представя вече доста години и това да ви кажа е доста по-серозно, отколкото миска с крив нос да прави псевдоблаготворителност. Псевдополитиката и псевдоприсъствието на държавно ниво е това, което трябва да ни вълнува. Другото е отвличане на вниманието, както се вижда доста успешно от почти проваленото председателство, от нескопосната ограда и всякакви доста по-важни теми.

Бате Гойко може да е всякакъв,но грозни Мис България не щем ;)Въпрос на естетика

ПРОСТОТИИ!Не чета нищо от това, само заглавията и те ми стигат.Какъв е този неитов вой.Оставете момичето на мира.Не може да се хареса на всички.А това детайлно обсъждане на физически данни е изумително, най вече истерията, до която стигат някои."Да си направела операция".Айде бе, и защо, по-съвършен творец от природата няма, такава я е създала и така е най-добре.И накрая много известни и преуспели жени са с малко по-голям нос, но това не пречи, а напротив.Например великата София Лорен, нещо да кажете?

Виж и моя нос е крив,но не се натискам в конкурси за красота.

А, моят е прав, но и аз не се натискам.

Защо,ти кефиш ли се на таи мома,която е дала 25 бона под масата да я изберат за Мис България?Ако беше красива,никой нищо нямаше да има срещу нея.

Великата София Лорен е велика, защото е световно призната актриса с постиженията си в киното. Пък и не знам да се е явявала с претенции за хубавица... Така, че намирам сравнението за неудачно !

Mис България е тази която ни представя на Мис свят.Бърз преглед ми показа че момичето се казва Вероника и е като Барби.Така .че Тамара може да си завре короната някъде.

Добре,че Интерсаунд не държи лицензите за Мис свят и Мис вселена,че щяхме яко да се осерем там с Тамарите.

Истериката на една цяла нация за "кожата", пардон за носа на една миска показва до какво дъно сте достигнали всички вие истерясали байганьовци, които приемате нормално силиконовите ку.....и от попфолка за изключително красиви и нормално всяка втора нещастница българка да е със силиконов бюст.Какъв пример давате на поколенията, тази истерика показва колко бедни духовно сте и до кадва помиярщина сте стигнали-дръгливи овце. Срам за тази нация, която не сочи истинските ценности на младите, а се занимава с носа на една миска. При това дръгливци- големият нос е показател за интелигентност, талант и др заложби, е верно не е заложба за ефгини ку...и на пилон.....Срам за вас!

ами не става за мис, то всички видяха и разбраха и без да са духовно извисени

Нелепо е бе хора,подобна жена да символизира красота.Това е жива подигравка!Посочете ми една Мис Свят да изглежда по този начин?

Ева, сега ще ти кажа нещо. За мен подобни жени, момичета както и да изглеждат не ми символизират нищо друго, освен едно неначесано его. За да определя една жена за красива, трябва да обърне погледа ми, а за да го обърне, трябва да впрегне вниманието ми, а за да се случи това, трябва да я познавам, да я усещам. Усещане за жена! Усещане за женско присъствие. Тези конкурси са за пари и разбира се момичетата, които участват в тях са ... Дори не знам какво търсят там, ако има сериозни професии и образование. Но каквото и да търсят ще го намерят. Та красотата... Тя е за всекиго различна. И не Тамара, не останалите, нито една не може да ми задържи вниманието повече от "едно пликче семки". Нито пък ще следя "благотворителността й" впоследствие, вЕрвай ми! Просто конкурса свършва, семките също и толкова! Това е абсурдно! Красива или не външно, умна или не, не ме интересува! Писна ми от празни приказки!

Разни анорексички се хванали за екстеншъните да се доказват коя е по-по -зле. Като ги гледам тия за да направиш коефициент на интелигентност с положителна стойност трябва да събереш десет от "красавиците" на едно място. Ама както се казва - за хубавия секс много акъл не ти трябва", защото тия с акъла не правят секс а само говорят.

Като гледам колко конурса има свят ми се вие. Предлагам още няколко, ако може да се организират веднага: - мис Факултета - мис Околовръстно шосе - мис Как съ мята, колу съ ръздава - мис Миньорска хубост - Перник и т.н.

Аз едно не мога да разбера, 3 дни вече се занимават всички с избор на някакво момиче за "мис България". И после същите тези хора претендират за нормалност!??! Това са частни конкурси n-брой. Всеки с пари може да си спретне един такъв и да докара родата си да ги направи миски всичките. Как е възможно толкова нелепа истерия да владее пространството и ежедневието ни?! Толкова ли обедняхме на новини и на смислени неща, които да обсъждаме, че един подобен долнопробен конкурс да се върти навсякъде вече 3 дни? А и така само вдигаме акциите на тези, които организират подобни тъпи конкурси и на тези патки, които пък им се навиват да участват в тях. А после защо ни тикат в новините Златки, Николетки, Дебори и всякаква измет!?!? Ние ги правим значими с целия шум около някаква местен частен конкурс, който са нарекли "мис България". Ми имали пари, направили си шоу хората, наредили стоката за употребяване в следващите 5 години и толкова. Конкурсите се правят за клиенти и те си поръчват музиката. Айде, да спрем тази тъпотия вече, че ми писна! Дали е хубава момата, ми на мен не ми харесва, но и не ме интересува, дори и по-хубава да беше, пак тази... Някакво момиче, се явило, дали му титлата, щото някой платил за него.. ми така е в този бизнес. Аз ако искам торта, колкото и пържоли да се наредят искам торта и няма да посегна към друго. Това е! И не се чудете откъде изпълзяват боклуците и защо - ето заради този наш нездрав интерес!

Интересно, колко са получили шафрантиите за пробутването на "алтернативна красота" ?!

Дали само мяза - щото каза, че имала "кауза".

Блиц кава 25 000 а Тамара и 40 000 е палтено преди време а Тоца Пернишка ;)

Блиц казва 25 000 а Тамара и 40 000 е платено преди време за Тоца Пернишка ;)