Сестрата на Меган: Има амбиция да бъде принцеса

След годежа на принц Хари и Меган Маркъл предстои кралското семейство да се срещне със сватовете си.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Меган: Има амбиция да бъде принцеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мегън се омъжи, роди момче и сега цял живот ще си живее като принцеса, а вие "бълвайте гущери". На мен двойката ми харесва, да са здрави и много, ама много щастливи! Гледах някои от филмите й, прекрасно играе.

Само т.р.а.в.е.с.т.и.т. си нямат вече.

Първата съпруга на бащата на Меган и Саманта обаче опровергава думите ѝ. - това може ли някой да го обясни - как може да бъде съпруга и на мъж и на жена?

Докъде я докара кралския двор на Велика Британия - черничка,разведена с брат престъпник и изобщо боклуци. Тая ако имаше акъл ШЕШЕ да се оттегли и да каже,че мястото и не е там. Хари имаше няколко връзки с добри момичета от сой,но нали се е метнал на дъртия урунгел баща си ,никоя не се задържа при него. Само чернилка,която иска да покаже,колко е велика. Е,да му е честита. Дано в краския двор да има и черно дете,

И с брат престъпник.

Е такъв м.е.л.е.з. няма У никакъв кралски двор.

Права бех, африканците са луднале и сипът онлайн обиди към белите на провала. Имали вече черна принцеса. Толкова е гнусно, че ми се повръща. Горкия Хари. В момента сека чернилка ликува и се подиграва на белите. Идете да четете, нета е пощурел, черните се нахвърлиха на секи бел в нета, с обиди и подиграФки. Очевидно е, че Хари е насилен да се жени за тая чернилка. За хари се знае, че харесва само блондинки, както се знае, че Лизбетката не одобри Кресида за принцеса. Кресида беше повторение на Даяна - аристократка, богата, красива и умна. Набързо я насметаха, и хари ближеше рани цели 2 години. Сега са намерили начин да му сложът хомота както овързаха Уилямчо с оная еврейката, насила. И там беха циркове, щото Уилямчо бегаше с години и се съпротивлеваше. Публично се знает 2 негови опита да се разведе с трансджендърката, като последния беше миналата година и Уилямчо се изнесе от семейното им жилище и отказваше да я вижда, за около 10 месеца физически не живееше с кейтката и го беше ударил на пиянство и момичета, ако помните, в Швейцария го беха фанале да разгулничи. Горките принцове, горките деца на Даяна!

На сватбата ще има бой между двете фамилии. После като почнат да се пръкват рижите негърчета ще е голям смях.

А пък Майкъл Джексън искаше да се избели.

papion

Премахнаха Даяна защото щеше да роди арабски братя на принцовете, а сега има опасност да се родят негърчета. Явно Кралицата вече не знае какво прави. Още повече, че Меган е разведена, актриса, направо е изкукала за да си даде съгласието за тази сватба.

Да са живи и здрави! Изглеждат много щастливи.

Полунегърка с уайт траш произход в Бъкингамския дворец! Краят на бялата раса е съвсем близо, щом успяха да принудят кралския двор за тази сватба.

Само черни бебета й липсваха на британската корона! Ама айде, хаирлия да е!

Това ще е първият брак на Хари.

Тази мома май смята да облагороди кръвната линия на английския кралски двор ... И като се народят после едни ваклички принцове и принцеси :))) Кралицата, ако е жива още, направо не знам как ще оцелее :))) Иначе Хари ми е симпатичен, особено откакто ходи да служи в Афганистан! Мъжко момче, не е глезен благороднически фръцльо....

Ужас, кралското семейство на великата британия с огромните претенции взе да вкарва в двореца си всякакви отрепки от улицата и да се сродява с тях. Наистина, крайно време е монархиите да бъдат премахнати.

хаахаа, толкова е трогателно това, рижият безделник се срещнал оръфляка-бъдещ тъст и "успял да спечели доверието му". сигурно е направил две цигански кълбета напред-назад, за да го впечатли. светът и Европа отиват на майната си, но е важно да има и забавни новини за търтейското житие-битие на безделниците и мулти-култи изгорите им.

Тая само да не катострофира като Даяна, че много омотани роднини има

афро-американци, които поставят стъкла и имат сблъсъци със закона, идеално допълнение на кралското семейство, там само една тумба агресивни цигани липсваше, та да стане катуна пълен

Лика-прилика са си с Хари.

Честит черен наследник на кралството :)

Даа, момиче от висшето общество. Напълно подходяща да се омъжи за внук на английската кралица. :)

Дир-а, време е за отделна рубрика "британското кралско семейство".