Меган наруши годежната традиция на Даяна и Кейт

Актрисата от САЩ Меган Маркъл наруши "синята" годежна традиция на принцеса Даяна и Кейт Мидълтън.

Обратно в новината

Коментари - Меган наруши годежната традиция на Даяна и Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми обикновена краварска парясница, ще е лика-прилика с харю. Той пък мяза на баща си, онзи жокей дето учеше даяна да язди ... А тя го научи на други неща. Накрая той и лепна това недоразумение та да има с какво да се занимават и простите български свине.

По нищо не си подхождат, освен по морал. Жената е актриса - не знам каква роля ще играе, но със сигурност ще й излезе през носа като на Грейс Кели.

Къде сте вий, къде сме ний.

Адрианче, спри се МА. И BBC не пускат толкова начесто новини за кралските особни.

Има ли снимки изправена без палтото. Защо и изглежда така издуто коремчето на снимките като е с палто?

Просто лош избор на тоалет като цяло. Това палто тип тренч, вързано на корема я издува. а отгоре на това прическата й е ужасна. Тази коса вместо да пада по красив начин е издухана като някоя Покахонтас от гората. Прическата с неправилна кройка на палтото я правят да изглежда малко сатирично в лице.

Хм, според мен такова палто, пристегнато където би трябвало да е талията, следва допълнително да я втали, особено на такива високи токчета и след като по принцип е висока, стройна жена. Пък на всички снимки все едно е пъхнала възглавница под него. И в комбинация с тънките крачета изглежда доста странно.

Дечко...

Лелеее много негър

Прави ми впечатление как и Уилям и Хари си взеха почти еднакви жени пълна противоположност на майка си, която беше от потекло, руса, висока, сини очи... В живота мъжете или избират жени като майките си, или напълно различни жени, зависи каква емоционална връзка са имали с майката. Онази дъртата, дето уби майка им, добре ги е обработила... да служат на короната... Ако видите самото интервю Меган казва нещо много интересно. Тя обяснява как нищо не е знаела за британската монархия и като цяло за семейството много бегло, но после разбрала, че какъв "глобален интерес" е свързан с британското семейство... Интереса клати феса са казали хората. Някои да способни дори смъртта на майка си да забра

Той щот Доди Лафайет беше рус като Борис Бекер.

Мчи що да бързат, то булката гони 40, все някой ще и го износи плода.

Ами, честито! В този живот се оправят най-успешно кучки-късметлийки.

Чалга не слушаш ли - "Щастие с пари не се кОпува", СЕРИяли не гледаш ли - "Богатите също плачат"!

Много ми напомня на Пипа Мидълтън на някои снимки.

То ще се окаже, че са братовчедки, оттам и на Хари. Все пак не е тайна, че Уилям и Кейт (там и Пипа) са братовчеди. И в това няма нищо странно. Кой знае и тая Меган коя 10-12-та братовчеда се пада.

Много странно. Защо тогава тя изглежда бременна на снимките?! Или така с е извила в кръста, за да се прави на манекенка, че дори и при липса на коремче, то се е очертало под палтото?! При това положение, може би ще се размине някое внуче-мулатче на кралицата, щото не ги виждам особено дълго да се задържат тези двамата като двойка ... Да са живи и здрави, да пълнят светските хроники със "събития", че иначе електоратът за какво да мисли ... Така поне научава разни цени на рокли и обувки от каталозите, модни къщи се прославят с по една рокля ...

Все са успели по някакъв начин да го принудят да се ожени за тази полунегърка. Ако са му обещали, че тя няма да роди децата му, а подходяща сурогатна майка например и ще му позволят след някоя година да я разкара.... Малко ми е мъчно за него, гледа като препикано мушкато. Той има много приятели в армията, а онези са все почитатели на традицията ,те служат на короната с гордост.....лоша работа.

Даяна беше с арабин , този с негърка , някой внук с трансексуанален. Традиция в двора. Няма само в Рим и Ватикана да са такива.

Крал Артур сигурно се е обърнал в гроба...

Не е лошо бебешкият въпрос по-скоро да дойде на дневен ред, предвид възрастта на булката....

Ми то става бавно има няма за цели 2 минути ако се включи и свалянето на гащите!

papion

Тя ще наруши още много традиции. Особено като се роди дете с по-тъмен цвят и негър стане 6 или 7 претендент за английската корона.

Сигурно е много добра в леглото и яко му е завъртяла Главата ???

МА, ТО ЦИГАНЕ !!!!

Да видим англииските тайни служби кой ще убият първи - него или нея. Няма как да смесят синята кръв с афро

Много са назад в опашката за короната, трудно ще ги огрее!

Отврат! Сега ке последва целия отврат на света - преструФката че биле флубени! На Хари му разбиха сърцето, че го накараха да се раздели с Кресида. Не моем да го мислим горкия, какво преживева, да се преструва, че харесва тоя черен буклук, когато сички знает, че Хари още е флубен в Кресида. Как са го накарале да се занимава с черния буклук е пълна тайна. Сигурно както накараха Уилямчо, и Уилямчо не искъще кейтката и я мотаеше цели 11 години, ма го насилиха,, и тфа е.

Ама Кейт си заслужава. Може да не я обича, но пасва на ролята на бъдеща кралица и не го излага. Не е проста, за разлика от тази. Ми да беше зел Преслава, по-хубава е.

Мале как са ви изпропагандирале. Точно кейтката, що скандали направи. Мина през Чарлз (доказано е, да, той я е въвел в двора, и то като своя либовница.....има ги на оПщи снимки ко правът двамцата...) има я на снимки с хари, ко правът двамцата.....това преди още да види Уилямчо.... има я и какво прави СЛЕД като е била декларирана връзка с уилямчо.....оргии, алкохол, дрога...чичо й е дрога барон, направил стотици мелиони паунди от дрога.....абе четете бе! И ти ми викъш, кейтката достойна....да не споменавам, как й бориха ташаците в броя на едно френско списание, добидюс гол....трансджендъра..... Шо не си сърчнеш изцпеките на кейтката, в картинки, има стотици хиляди картинки на кейктака какво прави. Има я да се търкале пияна в такси.....гола, вероятно след секс, щото е целата в лиги и свалено бельо......с разкрачени крака..... Абе я оди да си търсиш картинките, има теково изобилие, че може дни да прекараш в гледане и чикиики.

Слава на кралското семейство! Булката е леко черна и дупена. Традиции в Англия ли?!?!??!

Тя може да му е леля....

Че и на другия принц, и на прислугата му.

Много е сладка с тези врабчови крачка.

Колко е щастлива! Какво й трябва на една жена - един принц, нова кола и една добра бира.