След оповестяването на годежа й с британския принц Хари, 36-годишната звезда от сериала "Костюмари" се появи заедно със своя бъдещ съпруг пред двореца Кенсингтън.

Вижте кралските годежи >>

Меган Маркъл сияеше в бяло палто до годеника си, заложил на тъмносин костюм. Елегантната връхна дреха на актрисата с обемна яка и кокетно коланче незабавно привлече вниманието към създателите й - канадските дизайнери Лайн дъ Лейбъл със седалище в Торонто. Интересът на желаещите да се сдобият с палтото от есенно/зимната колекция се оказа толкова голям, че сайтът на лейбъла се срина.

Вдъхновени от успеха на артикула, дизайнерите го нарекоха "Меган" и споделиха, че той е сред любимите им творения.

Големият въпрос обаче остана каква рокля е избрала Меган Маркъл за годежа. Любопитните трябваше да изчакат, докато двойката се появи за първото си официално съвместно интервю за Би Би Си.

За разлика от майката на принц Хари, принцеса Даяна, и съпругата на по-големия му брат Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин, които носеха сини тоалети на обявяването на годежите им, Меган Маркъл беше заложила на тъмнозелена рокля без ръкави. Семплият тоалет със странична панделка е дело на миланските дизайнери P.A.R.O.S.H.

В. "Дейли експрес" отбелязва, че цената на роклята е под 500 долара, и бързо е разпродадена. Годежният тоалет на Меган Маркъл беше комбиниран с обувки на Aquazzura от велур в телесен цвят, чиято цена в луксозния каталог "Нойман Маркус" е приблизително 400 долара. Елегантният й вид допълваха обеци на Plaisir de Birks за над 900 долара.

Меган заяви, че получила предложение за брак от страна на принц Хари, докато готвела пиле. Това се случило преди няколко седмици в нотингамската резиденция на Хари в двореца Кенсингтън.

"Опитвахме се да си изпечем пиле и изведнъж последва удивителна изненада. Беше толкова мило, толкова естествено и много романтично!"
, спомни си Маркъл.

Принцът добави, че Меган дори не дочакала той да си довърши думите и попитала: "Мога ли веднага да кажа да?".

Двамата се прегърнали и принц Хари й връчил годежния пръстен.

Той разкри, че актрисата му направила силно впечатление, когато приятелка ги представила. След няколко седмици той я поканил на ваканционно пътешествие в Ботсвана. Там двойката изкарала пет незабравими дни. Меган била приета с топли чувства от кралското семейство и тя нарече кралицата "невероятна жена".

Запитан как стои бебешкият въпрос, Хари е отговорил, че той все още не е на дневен ред:

"Ще караме стъпка по стъпка. Надяваме се в близко бъдеще да създадем истинско семейството".


Принцът е допълнил, че разговорите за бебе могат да започнат скоро след сватбата му с Меган Маркъл през пролетта на 2018 г.