Кога и къде ще се оженят Хари и Меган

Сватбата на принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще е през май в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък, съобщи говорител на принца.

Обратно в новината

Коментари - Кога и къде ще се оженят Хари и Меган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са купони-това е брак. Принц Хари или ще слушка или ще отгърми както други детронирани преди него или убити като майка му. Те не се женят като комшиите ти. Тези хора управляват света. Това е без преувеличение. Техните бракове са театър с политическа насоченост. Ако се харесат това е бонус.Но това не е задължително. Дебилизма по тези ширини е доста над 80 процента.

В доброто старо време за тази си постъпка щяха да лишат Хари от наследство, бъдещата му съпруга няма благородническа кръв,че и разведена,че и мулатка/майка и си е чиста негърка/,то затова и ще ги оженят на място дето не е толкова ангажиращо. Принц Хари е известен с бунтарския си характер-да не забравяме снимки от пиянски купони, гол,бос ,и явно Елизабет е дигнала ръце и е кандисала за снахата

всичко ,което си пожелаеш и да вземеш разведена н..ърка,това се нарича мазохизм

брака е политически. Принца просто трябва де показва с черната. Толкова.

"където сключи брак принц Уилям, по-големият брак на принц Хари" - е що така сега пишете за Уилям, що да е брак, че и по-голям? :D

Абе ние да не сме нещо поданици на английската корона. Какво ни занимавате кой принц за кой се оженил, кой къде се напил, кой къде го били, кой кога станал баща. Писна ми да гледам и слушам новини за тази "кралска фамилия". Ай сиктир

На тази лицето й е по-квадратно от квадрат. Принц Хари явно налита на ръбести .

Най - якото е как новината, че кралицата крие милиони в офшорки се попретупа и покри а сватбата на принца е денонощна тема за всички медии вече пети ден. Хората искат забавление и много да не ги занимават с неща изискващи мислене или пази боже някаква реакция. Това е положението!

Повече ме интересува кога тези търтеи ще пукнат.

Резил за короната! Сигурно ще прозвуча снобарски, но за тези принцове толкова ли нямаше принцеси от европейските дворове? Дъртата се върти на шиш, хайде онази поне е англичанка - момиче от народа, па поне и мома беше, а тази парясана кифла - актриса, що св..ки и плющане е отнесла от филмови продуценти и прочее тарикати...! Хайде със здраве! Не съм Господ да съдя хората все пак!

Сам го каза - свирки. Английските принцеси малко се гнусят от вурстчето, и губят по точки от "широко скроените" каки.

Именно! Отгоре на това, жената си е на една доста зряла възраст. То вярно, че "любовта е сляпа" и че историята познава и други подобни бракове, но някак не на място стои тази разведена американска актиса на средна възраст... Но, все пак, като се обичат, да се взимат :-D :-D :-D

Ми то това не е по либов. Таз грозна кранта е видимо черна-обаче може да кажат от всека черна боя. Британците ще опънат некоя черна държавица. Кат сложиха Банана в Сащ-стана страшно да си арабин и мюсюлманин по света. Та вчера слушах,че отроците на принц Хари и туй черното,не само че няма да наследяват ,ми и няма да са принцове,а някякви други по-ниски по ранг титили. Изтока се въздига,неграта се множат. Верните подоници на короната ,ще кярят от чернилките. Туй са политически бракове. Баба рептил уж баба и кралица про форма,света трепери обаче ка кихне. щот може би прин Филип е главата на Рептилите. Катрината на Уйлям има толкова юдейска кръв в нея колкото доста от жителите на израел нямат. Виж дали Катрин прилича на Йорданката Рания.Рания е палестинка. То така се казва и може да се каже и Юдея. От всички пронцеси по света дет редовно ни ги показват,не си ли забелязал ,че Катрина и Рания най си мязат.Като Катрин е специално подбрана за острова със сини очи и по бяла. И страното съвпадение,че майката на Абдула съпруга на Рания беше от Английския кралски двор. Тези хора се женят по сметка. Принца после може да оножда,който го кефи-пример тейко му и Камилата.

от сутрин до вече и така 365 дни в годинат ни занимават само с едни утрепани при това грозни като типични англичани олигофрени.На кой му пука от средновековието.

а тя дори не е англичанка. тя е от новите привилегировани, афроамериканка е. при това-разведена, нарцистична и по-голяма от него, доближава 40-те. мисля, че ще стане много забавно, но след година-две голямо забавление ще има и за кралицата и за публиката. но засега е само крайно досадно.

Няма отърване от това кралско семейство. Точно си бяхме починали от единия и жена му... Кой, къде, кога и как пръднал.. Няма такава досада!

Хубаво е, че онази дебилка Диана пукна. То бива да си тъп, ма тя беше тъпа за девет царства. Че и на мутра й личеше колко е тъпа с този овчи поглед и вечно изчервени бузи като на пет годишна участничка в коледна пиеска. То и акълът й беше толкова - колкото на дебилчето в групата в детската градина.