Маркъл напусна сериала ”Костюмари”

От първия епизод на сериала „Костюмари“ Меган Маркъл влиза в ролята на Рейчъл Зейн, но сега звездата се отказва от своята роля.

Обратно в новината

Коментари - Маркъл напусна сериала ”Костюмари” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега отива в по-голям сериал

Уж не им е голяма разликата с Хари, ама тя гони четирийсетака! Докато се оженят, докато роди, това- онова и току-виж - Хари с 40-годишна под мишка. Язък. Ма ако се обичат младите, да се земат. Той обаче не е мъж за една жена.

Така е, той може би (по стар кралски обичай и табиет) е жена за много мъже?

Ако не се лъжа, още миналата година беше обявено, че седмият сезон на "Костюмари" ще е и последен. Та, не знам тя ли напуска сериала, или сериалът напуска нея.

ми то не е голяма загуба. дори напротив! сериалчето е доста добро, но най-загубеното нещо в него беше въпросната мадама. на фона на изключително красивите други актриси (например, изумително изглеждащата бивша съпруга на морфеус от "матрицата", която си е направо като истиниска кралица) и ефектните мъжки персонажи, въпросната 36 годишна млада булка изглеждаше доста бозаво. дано продължат сериала и без нея. тя отива да забавлява ингилизите и най-вероотно ще наистина гоямо забавление, това което ще последва в следващите години. демек, най-сетне ще се прояви като добра актриса, каквато не беше в сериала.

еми издръжката вече е осигурена за какво и е да работи на мургавелката....

Ето как след 16 мес се става принцеса! А ние чакаме цял живот хахха

А, за 16 месеца... тя колко "чакане" е изчакала на режисьори и продуценти, че да стане принцеса...

да поеме своите кралски задължения ХА-ха-ха-ха!

Искам и аз!!!!!

Може и да е за добро - последните сезони на тотална сапунка го обърнаха...Дано да се възползват по най-добрия начин.