Плевнелиев и Банова - хванати за ръце в ефир

Бившият президент на България Росен Плевнелиев и водещата на "Времето" Деси Банова седнаха на дивана в студиото на "На кафе", хванати за ръце.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Банова - хванати за ръце в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Президент, чест и почитания към Вас! Моля Ви спрете да се оправдавате за личното си щастие, просто го живейте, пожелавам на Вас и на всички тук позитивни хора, бъдете здрави и поне малко щастливи за да не сте толкова завистливи! Весели празници!

Велик Президент !!! Сегашния е тотален селтак и простак !!!

Не мога да повярвам, колко негативизъм има в съзнанието на българина. Разберете всички, че това ще погуби нашата нация. Дейците в нашата история, идеализиращи борбата за справедливост даваха пример за отношенията между хората. Идеалите на днешния българин се изразяват в чалгария, насилие и меркантилност. Има проблем, в факта, ме щом българина види щастието на другия иска да го смаже, счупи и погуби. Когато отида в чужбина се чудя, дали да соподеля моята националност. Ще приема вашите критики, но няма да отговоря на тях. Не виждам смисъл.

Браво, браво! Тяхната връзка е трън в задника на всички злобарчета.

Съм много умен.

Съм недостъпна..

500 коментара, в които българите нагледно поясняват защо са нещастни - защото са отровили собствения си живот с кошмарния си негативизъм и се надяват да отровят и чуждия, стига да успеят.

Това ти дойде наум като му чу речите за Левски ли?

Прочетох дописката ! Боже, не съм бил така превъзбуден от времето на Чешката инвазия през 1968-ма година ! Щом се обичат младите,нека се вземат. Но едва ли НАРОДА се интересува от тези събития. Какво ли още ни очаква. Питайте Армен Джахарханян.

Щом като щерка и и казала колко е ''умен'' този човек значи и майка и е ''много умна'' защото все пак е дете и няма как да разбере кой колко куха кратуна има реално..А това за достъпна и светец направо изби рибата и огромна воня на ''любов'' се разнесе

Да му се доповръща човек даже без да е препил...За какво ни навирате от бая време тази идиотщина??Та който се обича не се афишира но при тях е просто пиар и меркантолност само дето незнам защо се заблуждават че някой го е еня..

Прекрасен човек е Росен Плевнелиев! Възпитан, интелигентен, изключително тактичен! На мен ми е направил много добро впечатление! Дано са щастливи! Вие се спрете с тези негативни коментари! Не ви ли писна от злоба?!?

Плевнелиев работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания.

Еха каква идилия! В пъти е по-трогателна е от турска сапунка. Всичко това е толкова яко, невероятно и дори страхотно романтическо: Достъпната Деси и Росен Светеца !

По-голяма плюнка от този не съм виждал. В него няма нищо мъжко. Женската пък е ощастливила поне един полк кове. Сигурно е станала като кофа. Търколило се гърнето, па си намерило похлупака.

Хора, престанете с този хейт. Не съм фен на Плевнелиев като президент, но никой от нас не познава човека Росен. Всеки заслужава да е шастлив. Ако се харесват, защо да не са заедно?

ако не беше богат нима щеше да му обърне внимание и да се хване с такава мазна личност се питам

този чехъл няма ли срам от двете си пораснали деца и не почита ли паметта на починалото та така грубо афишира любовта си с тази оглобена синоптичка

нямат срам. Колко е разумна първата му жена, че го е натирила

тя изглежда много по-стара от годините си особено с тази огромна глава, така че хак да й е с тази неприятна изтривалка

Очакваме го скоро в реклама на памперси.. Може и календарче като на Трюдо да си направи. То е ясно, че са марионетки.

Мисля, че следващата логична стъпка за тях е участие във ВИП Брадър или в някое от предаванията на Кобилкина..

на всички виещи от завист и злоба съм ви E.п.M!!! xaxaxa

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

3 месеца заедно. Кога успяха да отидат "на работни посещения до САЩ, Естония, Германия и Гърция"?

че тебе ли да питат??? кой си ти, че да питаш бе беден селянин!;)

сбърках, докато си отзаде бърках с минерално масло (спомняте ли си как маслото се взривяваше в тигана, оставяйки черно петно миришещо на катран?), а бе, време е да премина на инжекции, явно хапчетата не ми действат, а и дразнят стомаха ми...

"Искаме да кажем, че не искаме да парадираме с нашата известност." Този за какъв се има - за Тръмп, за Путин или за Обонго. Абе, пич кой те излъга, че си известен. Известен на шепата народ. А, за известността на синоптичката - направо ще се пукна от смях. Както казват старите хора - по-добре пръв на село, отколкото последен в града. Та и тяхната работа на тия двамата е същата.

ти пък "Kой" си бре, прост дебил, че да правиш сравнения?? ;)

стринке, като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Най после този женчо да си намери похлупак, а като политик беше една голяма кръгла О!

Ето, къде се е криел човека, който ще промени България. Моля, заявете участие в следващите президентски избори и направете промяна. С вашите знания и политически усет. Щом можете да дадете оженка за кариерата на даден човек, значи имате какво да ни покажете.

Евро-Атлантичиска подлога.За мен този не е президент!Синоптичката дори и коментар не заслужава..Само се чудя кой е мъжа във връзката..

много ти е тъпо коментарчето, но пък злобно и завистливо!! типично за ганю бедния цървул! ;))

стринке, защитата ви на плевню е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати...

Двамата признаха, че не им е лесно да се справят с медийния интерес. Има родопски села има и Африка ,можете да си изберете........

И тоя "льольо" е бил президент!!?Най -големият срам сред държавниците в 1336 годишна България!?

Все си мислех, че Плевнелиев има маааалко повече мозък и трябва да се държи на положение. Пък той какво? Отиде и седна на диванчето на Гала. Ужас! Трудна критическа го чака. Синоптичката се хвали какъв шаран е хванала...

а ти и завиждаш, че не можеш да си хванеш такъв "шаран", нали проста селянко??;)) хахаха

хаха, дори не ми се влиза в подобна "полемика". Какъвто "президента", такива и троловете...

връзката им ние през оная работа между краката , важното е , че не е президент .

Някои мъже трудно карат явно критическата възраст. Всякак се опитват да докажат на себе си и околните, че още стават, като мъже.

На кой му пука за този провален президент и тази меркантилна застаряваща синоптичка. Единия имал пари за даване тя пък решила да се продава за пари и взели че се спазарили.

02:43 - "На кой му пука". Че като не Ви пука защо заливате с отвратителна помия и вулгарни простотии единствения напълно последователен президент. Излиза, че доста сте му ядосани путинистите.....

Това ли ви сведоха от централата, да наричате всеки инакомислещ(разбирай, нормален не зависещ от държавната машина) путинист. Хайде PR - ите ви малко да се понапънат.

шях да ти препоръчам да си направиш една в тоалетната, но забравих, че вие третополовите протестърчета ги използвате малките чревца само по малка нужда...

ЕЕе, хайде стига се включвай след всеки негативен и реален коментар! Като меродия си!

Много са вървежни Деситата президентши напоследък :)

Хаха, взехте ми коментара! Явно комплексите на Плевнелиев са доста силни по отношение на "първата дама" и си намери Деси и той... Ама лошото е, че той не е Радев, иначе двете Десита са еднакви!

Абе бръмчалката ще разкатае фамилията (и джоба) на пастирката...

това палячешко менте доста поразии направи като президент , особено за външната политика на България. като личност изобщо не ме интерсува какво прави но докато отговаряше за държавата България доста негативи си изпроси по обективни причини и тука няма завист или злоба ???????? него оправдаваите . този разделяше хората на две , вземаше враждебна позиция към странни с които правеше бизнес и вс още правим с минимален капацитет.....този пишлигарин може да отговаря за себе си но не и за цяла странна с милионно население , ако изобщо можеше да проумеи това , неговите позиции бяха личносни съобразени с европеиския съуз но не и на Българския народ затова хората са гневни ? със сигурност мисли че обикновенния човек неструва за да се държи по този начин.....ако сръвняваме тиквата с плевлениев . тиквата е с глави пред този теенеижер .

Нека, който няма грях, да хвърли камък!

Разбира се че е интелигентен Плевналиев,но само в очите на Банова.След приматите,с които е общувала до сега и с ''високата'' си ерудиция,тя е онемяла от този ''гений'' на мисълта!

ако завистта в българия, можеше да се превърне в електрическа енергия, тока щеше да бъде безплатен.

България се пише с главна буква. Аман от неграмотни хора, които само пишат по чатовете.

не живея в страната, и нямам кирилица на компютъра.затова използвам транслитерация, която не позволява да се пише с главни букви. извинения към българия, към вас-не.

Много добре казано, освен завист, често срещан феномен в българина е избиване на комплекси върху другите.

Този понеже се осра многократно като държавен глава, а онази пипето й стига да декламира прогнозата за времето, та затова са си лика прилика и се четкат взаимно колко са умни и интелигентни. Толкова плоска платена статия, че лъха на мухъл.

Да са живи и здрави! И......къде да повърна?

Ами има пари човека :)

Този ли? Че той ако ги имаше милионите от легендата, трябва да е луд, да ходи да става първо министър, пък после и президент.

Хайде сега легенди! Коя жена е луда да зареже мъжа си докато е президент, ако е мъж?

Туй, кризата на средната (средния) не прощава на никой, Няма значение дали си БИВШ президент или настоящ ваксаджия.

E, не , определено не всички мъже на средна възраст изтрещяват, само комплексарите.

Хайде сега и кажете в прав текст-ние сме едни прелюбодейци, които изоставиха децата и семействата си, защото на Плевнелиев не му стига вкусът и изискаността да си хареса интелигентна жена, а си взе подгласничка на фолкпевиците- то синаптичките са си като фолкаджийките....А тази "красавица"-слагам кавички не от злоба, защото такова тъпоумно русо парче не може да е еталон за красота със селската си физиономиа на колхозничка от втора смяна... Каже те си в прав текс, че сте толкома мерзки и двамата, че си държите ръцете по студията, какво демонстрирате с това, кое тр да се демонстрира и показва-любовта?Извинете ме, но не ви вярвам! Един изтрещял "пубер" с прошарана коса и навлизаща в климакса тъпа синоптичка, изрусена до бяло и с рус мозък......Жалки сте! Хайде не ни се навирайте в ноовете, имате деца, имайте поне малко морал!

Мъка, мъка, мъка! Сега коя, коя синя птичка сутрин в леглото ще ме информира за прогнозата"времева"?

Като президент по-биваше , щото ни спестяваше излишностите по личния си живот, но като 50 и кусур годишен разлигавен пубер определено отблъсква. Той замъкнал медията със себе си да го снимат, сега ще ни чете конско и ще се прави на отегчен от медийното внимание. И то не другаде, ами от клюкарското предаване на най-изкукалата водеща, Гала.

Заедно ли акат, кой пере жълтото и кафявото на гащите на Поплювналиев /все пак минава 50те/, кой хърка по-силно, ще пуснат ли филмче в порнхъб, какъв размер е страпона, сменят ли ролите, или само Синоптимейтката е мъжа?

Този боклук, който само продаваше народни интереси като президент сега е тръгнал да ми се прави на палячо, а пък мацето е както повечето изгладнели момиченца..... любов ама все пак гледа и човека да има повечко парички, какво да прави като мръсните мутри окрадоха и продължават да крадат народа.....

е напълно прав. Такъв лигоч не бях гледал отдавна. Гала и бездарният и любовник канят карикатурата на президент и някаква взела се за водеща/а иначе една просто синоптичка/ да заглавикват матряла. Лъскат си имиджа - офшорко май пак се цели в политиката. А Десинцито след като поумори доста футболисти май реши да прилапа някой офшорен милион

Поставеният от ББ Плевнелиев е страхотен! Гледайки цирка около откриването на метрото, останах потресен от простотията на първите ни държавни мъже и особено тази на Борисов! А горкият президент, имам чувството, че беше докаран насила там, за фон на Великия строител, горкият, хилеше се неадекватно и клатеше глава като костенурка! Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

смешник.

"Президентът" очевидно има неизживян пубертет. Влюбени били....не им ли е неудобно от децата им, особено на Бийн....

За любовта няма граници и възраст. Който го забравя - става дърт и недоволен киселяк след време

Спомени... От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Наслаждавайте се още малко на папарашкото внимание, щото като се задомите и почнете да лъхате на делнична тъпня и папараците дори ще ви отсвирят за нула време!