Николета с екзотично пътуване за рождения си ден

Плеймейтката се е отдала на релакс и удоволствия на екзотично място.

Обратно в новината

Коментари - Николета с екзотично пътуване за рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е позавяхнала и с това примитивно поведение и мислене изписано на лицето й клони малко след 50. Без да засягам пресрасните, свежи и красиви жени на 50. След 5 години, сигурно ще я бъркат с някоя лелка от околовръстното, за съжаление.

Простотията граница няма..ще увисне като баница както е тръгнала със този секс маратон и. после...ох мале ох кеф...в селската баня голям кеф...!!!

"Какво работи баща ти - футболист, а майка ти - не работи, е как така от какво се храните, ами след като мама се покаже гола и веднага след това ми купува, каквото си поискам!"

Верно много е постигнала .... Толкова п*шки да изядеш до 30 си е наистина постижение. Евала.

Ибрее курорте...какво и колко малко е страдала!? Ка йо я последния път я навтафях кат рецидивист решетка. Намръщи се че съм и дал само 5000лв. Алоо Black Friday чувала ли си ма.

Всеки път се чудя кой е фотографът зад кадъра. Едва ли я снима дъщеря й. Кой снима?

Тези устни още дълго ще те държат на "гребена на вълната" !

поне да беше скрила тия плавници, дето ги ползва за ходила

Абе става бе...

Интересно ми е с какво се издържа таз хубавица?! Чак такива екзотични пътувания си позволява и куп други неща.

Таз много цръна бе. Да не е избегала от чистотата.

30 годишна?!?!?! Боже, Боже, какво ли ще мяза като стане на 40....

Ужас!

преди няколко дни показаха кукли -роботи за секс, тя е копие на тях

От куклите поне не мое да лепнеш нещо :)

само на мене ли ми се струва , че снимката ня която жената мие/масажира краката на николчето , е адски , ама адски неприятна и снобарска?

Мама се налива с вино и си показва тялото (в което няма нищо лошо), а детето си играе на телефона (в което няма много лошо). Само комплиментите не разбрах за кого и за какво са?

В чест на 30 год. изду мощно устни със силикон,за да заприлича и на Мара отварачката:)

То екзотичната дестинация е на 4 часа път някъде в Арабските емирства с циментовите плажове.Проверихте ли да не е летяла и с Wizz air. Хотела се вижда че не е от най скъпите,виното също.Въобще всичкото е поза.На фотосесия ли е отишла или на почивка.Явно събира медийно внимание за бъдещи планове. Българска действителност,български хайлайф.Трагедия А дали спосора не е някой арабски бизнесмен?

двете се глезят с най-различни релаксиращи процедури.???? жената която е написала статията мечтае да е бъде като тази или като остналите и събеседници за които пише по този начин ..... само с писане нестава иска се обяздване и с всичкия комплект прашки , задни предни и междинни

и тази остаря...

ако това е лайф по добре жизнъ

Детенцето е грозновато... Жалко че се е метнало на баща си. Дано не е и толкова умно... Иначе майката става. Ще изкарва кинти с оная си работа поне още 6-5 години.

И още нещо: колко злобен и коментари, пък тя е вече на Бали и се кефи. А вие, злобни хора, стоите затворени в копторите си и Изразявате завистта си анонимно.....

Бали вече стана мангалска дестинация и може да направи впечатление само на хора, които не са излизали от БГ. То само като видиш кои пътуват до там и ще ти светне лампичката - Николета, Илиан Циганина, Катрин Вачева и други знайни и незнайни миндили и индианци.

Що не си виждам писаното? Нещо не ви устройва или кво?

Алоооооо, дира, стига реклами, ами публикувайте проверена информация. За завистливата публика: Николета трябва да кацне към 23 в Бали с Катарците, само с Ники Михайлов. Така, че тези снимки са стари!

Офффф, и сигурно веднага като слязат от самолета на катарците, ще се настанят в милионерския курорт Нуса Дуа. Леле, каква завист, какво нещо. Абе Мирчооо, ти да не си ПР на НЛ? Каква завист бълнуваш бе, душко? Само като се сетя с какъв контингент мога да се засека и в самолета и на място, ми се отщява. Интелигентните хора отдавна я забравиха тази дестинация.

Ей тоя Никито отгледа децата на Божинов. Оня ги ебе, Никито ги води на екскурзии. Егати бизнеса.

А екзотична болест, кога?!

Съжалявам я да го търси толкова далеч че и детето си взела да го учи на занаят

Краката на магистралкара са като диреци - равни от горе до долу. Приятелски съвет - снимай се седнала или с вдигнати крака - все едно работиш

На снимка 1 Никлозета ли е или Алисия???

Тъкмо тръгнах да пиша същото. Едно към едно. Накрая ще се слеят в едно завинаги :)))))

СИГУРНО ХОДЯТ НА 1 И СЪЩ ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ

кой да подскаже на това урудливо създание, че предизвиква омерзение с изявите си и с натрапването на образа си в медиите, пък дори и само в Дир-а. Очевидно е, че тя си плаща за това. Но дали чете коментарите, за да разбере колко негативизъм предизвиква. Хубавото е, че не й остава много да ни правокира с пошлото си излъчване, защото годинките се търкалят...

Тази жена, имам чувството, че когато праща снимки от някоя дестинация, някой е е поръчал за компания. Страшно ме отвращава на тия снимки с вкарани в задника си гащи

Нека прави каквото си иска и да се продава на който си иска..... Най-лошото е, че тази е идол на много подрастващи момиченца :(

Тази курва е заприличала вече на надуваема секс кукла.

че данании за рожден ден на една гювендия

Аз изпитвам съжаление за невинното за сега създание- нейната дъщеричка, както е тръгнало ще стане същия боклук като нея

вече на 30, а все тъй умна!

Духна ли последователно трийсет...тъй де, тя си знае.

Одъртя и тя, горката ... вече все по-ниско ще тарифира.

Ако 30 е старост.. много глупаво изказване

Не мога да разбера това масово желание на хората да демонстрират, че са били някъде, ок, изпрати снимки на близките си, но да ги правиш публично достояние, защо, какво не ви достига, внимание, самочувствие?! И защо снима детето, то след време може да има други виждания за живота и да не иска да е изложено на показ като майка си, много объркани хора, то не е само в България, а по целия свят.

Кифла недоклатена ...

Точно тази е преклатена.

То , че е премушкана незнази . че е преклатена. Като и гледам джуките и балконите, тая май няма нищо в главата си, ако и там не е натъпкала силикон. кто стане на 40 ще заприлича на стара силиконова форма за кекс, ще виси отвсякъде и тогава ще почива по горите, да не се вижда

Luna0102

Днеска два пъти пишете за тази "19-годишно момиче от Иран искало да прилича на идола си - Анджелина Джоли." Като сравня снимките виждам, че тука е понаддала кила, но погледа е също толкова интелигентен и не мога да я сбъркам.

На снимките виждам една от малцинството.

А кой плаща за масрафа! Ама тя разбира се.... нали е жена на повикване! Защо ни занимавате с курви- и да пръднат пак са в сайтовете!

Подобни новини не чета, но коментарите задължително чета. Чудесни са!:))))))