”Мис България” на парти на Минчев със свекървата

Евгени Минчев организира парти с известни личности в дома си.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България” на парти на Минчев със свекървата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ега си и дивия провинциализъм. брадатия козел с ефтинката благородническа титла следващия път да си сложи чалма, ще му отива повече. тази с големия нос, дето не и знам името да вземе да се отгоригира преди да ходи да представя България по световните конкурси, ако не я хване малко срама разбира се. защото излагацията не е само за нея а и за 80те% дебили.

Тази титла е купена с пари изкарани с кръвта и потта на дедите ни и за сметка на бъдещето на децата ни!!! Да горят в ада до девето коляно всички дето са се наредили на копанята!!!

Тамара и Катя Роуз са като еднояйчни близначки. Явно синът има едипов комплекс -тъкмо се чудех що мъж с пари ще си избере иначе такъв птеродактил като Тамара а то щото прилича на маман. Намерили и кой да им оправя имиджа - мразеният от цяла България Евгени Минчев. Отврат са!

Блатото изпуска газове.

долна прослойка!!!!!!!!!!

Тя и г-жа Роуз/или там както се казва/ има същия клюн за нос като нещастната миска. И като гледам компанията ме побиват тръпки от нашия елит.

Този човек ме дразни с парадирането си, с това че може да си позволи тази нескромна показност, че живее охолно, че е богаташ. Аз мисля, че давам много на обществото, а не мога да си позволя безгрижие, отговорностите ми са много и ако не ги изпълнявам всеки ден няма да имам заплата.

Изключително несимпатичната т.георгиева не е никаква мис България ! Участничка е в частен конкурс без лиценз и си е закупила титлата . Оказа се , че никой от " журито " не е гласувал за нея , пък и формално дори в тоя махленски форум е нямала право да участва . щото никога не е била мис София . И няма как да е била , де ;))) Крайно неуместно е да се замесва България , редом с тая неугледна женица . Още повече , че не е Българка , шломка е и много й личи :))) Да се титлува мис дънди , щото кинтите идват от там . Пък и тоя ник много и тича :)))

НОВИЯТ ВАРИЯНТ НА ТОЦА КРОКОДИЛА, СИГУРНО И В БАНЯТА ВЛИЗА С КОРОНАТА ?????? за един приятел питам

Мда, все пак Мис България не се става с красота, а с връзки.

Той Минчев от това се храни, представям си колко ги е одрусал. Подобен беше случаят и с Антония Бередин.

Какво е нужно, за да попаднеш в новините - едно от следното: Да си чужденец, да си от малкия народ, да си емигрант, да си кандидат емигрант, да си мигрант, да се готвиш да раждаш небългарчета, да си дегенерат, да си алтернативно-сексуален, да имаш небългарско име, да си жена с неженска фамилия. За да те дадат по телевизията като много културен деец освен това трябва да си облечен с потник, татуировки, черни очила и плетено вълнено фесче. В краен случай - шапка с козирката назад, обици и пръстите в някакъв знак, копиран от рио-де-жанейска улична банда. Задължително истерично хилене. В какви случаи е напълно забранено да се показват хора, изключени са от обществения живот - ако са нормални, здрави усмихнати българи, ако си свалят шапката, като влизат в студиото, ако са с нормално самочувствие и не са комплексари, ако имат успехи в професионалния живот, ако никога не са взимали наркотици, ако носят типично българска фамилия. Такива не се търпят и не съществуват ! Децата не бива да ги виждат, за да не тръгнат да им подражават.

Простотията ще надделее винаги по тези земи, а не само защото от дир.бг крият коментари.

Колко щастливо преминава живота на някой хора, които нямат никаква заслуга да живеят така. И ще кажа колко е несправедлив светът. Защото има лекари които спасяват човешки животи, инженери които изобретяват новости и помагат на хората да живеят по-леко да общуват по-лесно, шофьори, пилоти, занаятчии и мн. др. които дават нещо от себе си от времето си на тази земя за другите хора. Този господин не е полезен за обществото, поне аз така мисля, и не би трябвало да виждаме живота му защото не ни вдъхновява.

Гледам снимките и се радвам, че ме няма на тях :)

Тоя педал с фес ли е?

Закъсняло хелоуинско парти ще да е било, но не знаех, че и циганите го празнуват. Много сполучливи костюми и особено маски - наистина плашат. Добре, че са се затворили в някаква гарсониерка и не са били навън.

За пореден път се убеждавам, че в момента Бг прилича на изстинало рядко кафе - утайката е изплувала отгоре и се мисли за каймак!

В момента ли само?

В кочината с магарета, винаги може да се отдели най впрегатното. Но какво ни интересува това?

Gal

Мис България поразително прилича на свекърва си....

Те тези титли и корони са като хемороидите - всеки задник може да ги получи.

ви е проблемът да помагате на хората без да сте набедени за красиви?

Тоя дето стана мис е пръв приятел с Евг.Минч. Евроатлантическо някакси...

Виждам доста злобни коментари от завист. Но това е напълно нормално за необразованият плебс.

кога се пише пълен член, преди да говорите за необразован плебс.

Липсата на каквито и да било смислени аргументи против твърдението ми означава, че съм бил прав. Погледайте малко снимки плебеи и прекарий, възхитете се и вземете пример от хората на снимките.

Минчев, харесвам те, но мисля, че тоя път каузата е обречена. Ама, това не вярвам да ти попречи да им вземеш парите :)

някои може ли да обясни коя е катя роуз

Тя е майка на неизвестния си син.

Хранили са се на вестник. ха ха

Какъвто и пиар да и се прави никой не може да е приеме за красива!Всички са наясно,че титлата е купена!

титлата е изсмукана...

Парвенющина отвсякъде...

Какво искат да кажат с този вестник Атака тези височайши особи?

Хитра лисица е Минчев,надуши богаташите.Затова от самото начало я защитава по телевизиите!

Toя с феса Рачко Пръдлето ли е ?

Един истински лорд, до една истинска мис, безценно за индийски филм..

Индийски филм, ама от нискобюджетните - като нивото на "актьорите" в него!!!!

Натруфен и помпозен интериор. Парти с пластмасови бутилчици Девин и петифурии от кварталното магазинче. Свекървата по-красива от миската, но и двете доста тунинговани. Явно всичко е добре платено от "младоженеца", за което педера винаги е готов! Колкото и да лъска, храчките и ла...ната по куркузебела си остават!

Ма тя и плащачката същия ръб като миската, за която ще плати да я уеднакви със себе си! А Минчев да не го мислим - за него тва са си пари, що да не се хили като тиква, прегръщайки и той за пръв път орли

успех и на всички успешни гейове, които харесват хора като Мис България 2017. Прекрасна картинка сте.

льорд минчо! смехории и 'изискано' парти с бюджет 50 лева... БГ елит

Г-жо Роуз, никой не оспорва, че светът е красив. Оспорва се това, че Тамара е красива!

Навсякъде по света ги има такива самозвани първенюжки , но при нас май се произвеждат масово ?! Как се казваха тези кучета по крайните квартали дето не им се знае породата - все забравям ...?!

Клоун до клоуна...

на Минчев феса много му отива, каза ми го един манаф

Свъкарвището с по-клюнест нос и от миската...душило като слонски хобот имат и двете и за това се защитават. А циганския лорд колко ли пари е взел да ги защитава...

Само не мога да проумея, как се е натикал толкова народ в апартаментчето на "лорда".

Бе какъв лорд е този пазарджишки ватман педераст? Свинска кочина е това, пълна с мутанти като новата мис булгаристан. И селски лордове като педеругата минджев

Това ли е българският елит ? Боклук до боклука . Пази Боже , ако тези от снимките са вече пример за подражание.

"Елита" пие вода като на село - от шишето. Няма чаши, нищо... Е кажи че не са селяндури де...

И минчев сложил фес.... Сами си правете изводите какви са тия дето се мислят за "елит"