Коментари - Памела: Защо актрисите са влизали при Уайнстийн? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права си е жената и въобще не е глуповата.

Памелата като всяка долна кучка се опита да си дигне отдавна падналата репутация за сметка на други. Тя си знае, че на Уайнстиин такива като нея не му трябват. За него, по нашенски казано, тя е "слаба ракия". В момента "сексуалния хищник" е вън от бизнеса и тя може да си говори каквото си иска. Ако този същия обаче й се беше обадил само преди няколко месеца, тя щеше да си счупи и токовете и краката и главата да тича със сутиените и прашките по стълбите към хотелската стая.

Добре го е казала Памела!

Аййййй, някой най-после им го каза на ощипаните булки!!!!

Защото са кви!

Много е права.

Като гълтаха и мълчаха, за да са в играта и да изкарат милиони, не се оплакваха. Наядоха се, преситиха се, одъртяха и започнаха с признанията, даже девствени ще се изкарат накрая. Добре - продали са се, никой не ги съди, милиони като тях, но като си даваш задника и каквито части ти поискат не са ти виновни тези дето си искат. Като не им е утървало да са станали продавачки в местния Уолмарт и да си стоят честни и с достойнство. Сега да си затварят препълнените сещате се с какво усти, че мирише.

"Никога не трябва да се посещава хотелска стая сама!" Да де, няма нужда на ни учиш, знае се че ти и хората ти от бизнеса ходите по хотелските стаи на сюрии ;)

Може да е ходила, но не се оплаква, нали? Всеки си иска. Въпросът е кой на кого дава и с каква цел. :)

А смее ли да се оплаче? Нали веднага ще секнат поканите за голи снимки, които и без друго значително намаляха през последните 20 години.

Може да е ходила, но не се оплаква, нали? Всеки си иска. Въпросът е кой на кого дава и с каква цел. :)

Значи всеки по-слаб от мен, който мога да набия, да си знае, какво го чака, ако излезе от тях и съм в лошо настроение... Да, не беше излизал, нали?

Аз съм извън релсите отдавна, всички го знаят и аз си го знам най-добре от всички. Отдавна няма роли за мен в Холивуд, за Оскари да не говорим по-добре.

"ПРАВО КУМЕ В ОЧИ"

Какво значи това :-)

Значи, че жените искат хем удоволствието (или кариерата) до края, хем душата в рая.

Че всички си правят гаргара по темата, включително и порно-актриси(!?), щото изведнъж стана "модерно". А истината е, че "Хората в този бизнес действително мърсуват като луди, правят какви ли не измами и използуват секса за разменна монета."

Комплимент към колега от нейна страна.

Не разбирам какво НЕлогично намерихте в изказването на Памела? Защо отиваш в стаята на човек, с когото си в бизнес отношения, освен ако не очакваш нещо??? На работна среща на масата в ресторанта или кафето, никой няма да те изнасили. Според вас въпросът ''Ще дойдеш ли в стаята ми?'' има ли някакъв друг смисъл освен евфеминистично заместване на ''Искаме да те ...?''

Памела затова не е напpавила кой знае каква каpиеpа и няма Оскаpи, щото не е ходила по хотелски стаи на "пpослушване" пpи дедовци по халати

Памела е извън релсите отдавна, всички го знаят и тя го знае най-добре от всички. Както и да го бистри, мътилката си личи.

само юдейките пишман актриси не ги е'ат там понеже са грозни, а и връзкарки, понеже всичко се държи от евреи в тоя кино бизнес

Точно така, Памме! Ти сама си ги подбираш. ... добреее. ..

Не че съм имала много високо мнение за нея, но явно ниския си интелектуален запас и с житейския си опит не успя да надскочи. Друго щеше да е ако беше казала -Уайнстиийн и мен покани, обача аз не отидох на срещата, защото както всички други и аз знаех, че той е ...така и така" .. или ...Посрещна ме по халат, аз му зашлевих един шамар и си тръгнах! . Правя си голите снимки, не ми пука за актьорска кариера и Оскари ;)

На тебе и друго ти е паднало, ..ама в гащите! ?

Chefo77

Точно ако беше казала така, щеше да е ясно, че и тя е минала оттам и сега се прави на света вода ненапита. Аз също не я харесвам, като актриса пък е по-зле и от декор с реплики, но тук е права на 101 %.

Някоя друга да беше питала, разбирам, ама 50 годишната Памела дето си вади хляба продавайки голите си снимки да пита, ...не разбирам.

Право е готиното лелче, разбира ги тя тези работи ! И и прави чест, че не я е страх да ги каже в една нездрава атмосфера ! Какво има да губи !? Сигурно и тя е съгрешавала, какво толкова - младост, хубост, басейни, Калифорния. Но не се прави на жертва и не топи други хора.

Че това е най-хубавата атмосфера бе, брат :)))

Абсолютно права!

голяма част от актрисите на холивуд не са много талантливи, а също и толкова хубави. парите, които обаче са спечелили са толкова големи, че е грехота да виеш срещу тези, които са ти ги харизали......за такива пари аз, бай ти ганьо съм готов и на още по-така неща......хе, хе, хеееее ами как..

НЕ изнасилена жена от Холивуд ще съди всички за пренебрегване и дискриминация :)

Да се снимаш в голи сесии е къде ккъде по- умно и морално от това да отидеш на уредена среща с продуцент.

разбира се, после не съдиш никого за нещо,което може и да си измисляш

Да отидеш на уредена среща, сама, в хотелска стая, при тип който знаеш какво ще иска, си ми прилича на уреденя компаньонка!

Ами за това става въпрос, не само че прилича, ами това излиза в крайна сметка. Трябвали са му за компаньонки, не за актриси.

Виж ти кой го казва... Ами да, то така... Все едно да я питам аз нея, тя защо не си прекрати брака с мъжа си преди да й подуе лицето и насини окото. Сигурна съм, че е имало милион сигнали, които биха били ясни за други. А тя се раздели, че се събра пак с него, че и то колко пъти. За себе си оправдания намери, че и взе да съди за другите.

Че и минуси ми наслагали...

Ами щото си тъпа овца. Това са съвсем различни неща. Но дори и да са еднакви тя укорява оплакването. Инак тя е била влюбена и заслепена, а в случая с Уейнстийн ства въпрос за платен секс.

И то доста.Безнадежден случай си, и това е.Ако си Луна, работата е ясна-приличаш на Куче -медалист.

Chefo77

Връща се, защото се поддържа, стабилен е финансово и добре си върши другата работа - онази, която И харесва. Друго си е мъжът ти да е космат неудачник с малка и вечно мека, която освен това виждаш и усещаш рядко. И да те шамари всеки път, когато пие две ракии, но стоиш с него заради децата и хорското мнение...

Най-после един смислен глас да напомни очевидното.

По повод пискането на женския пол от артистичния свят по всички земни ширини и дължини: Ако една жена иска и в клетка да я сложиш ще намери начин, а ако не иска и сред рота млади войници да я пуснеш пак няма да стане

Така е наборе. Аз това го знам от баба си още преди да почна да си правя пишката на кокалче. Само дето по нейно време жените са били издържани от мъжете си (както аз моята - 30 години не е ходила на работа, а си гледа семейството). По мое време жените бяха работнички и служителки със заплата колко за ядене. Къде ще ходи майната си сама с децата. Сега станаха бизнес дами, директори, генерални секретари на БТК (Михаела Калайджиева, близначката на Гергана Паси), вадят кинти колкото за сто научни сътрудника и сами си избират чеповете за дупката на бъчвата. Докато се разсъхне бъчвата. Щото мъжът с кинти може да еве 18 годишно и кога е на 90, ама жената колкото и кинти да има като й стане кожата мачкан лак няма кой да я погледне. Прочее жените сами ще си изядат главите с тази еманципация, ама още не го знаят.

Май затова вече няма какво да се гледа по телевизията. Ако не са програми за животните, историческите и приридните канали, Fine living, просто няма какво да се гледа

Май освен големи бомби кака Пам и мозък имала!

Браво!

Е, какво си мислите вие бе изперкали женоря.Значи, аз ще има стока-талант, идеи, нерви и безсъние и ще ги харижа на някаво си лигавенце с розова вагина, дупенце и цицонки, но с абсолютна куха лейка.Правим продукцията и суперлативите от чекиджии я вдигат до небесата, а аз да лапам мухите ли.Нееее, драги, аз съм този който обира каймака.Другото са догми и разни правни хватки.От тук нататък, да им е обеца на колегите-видео материали, как сама разкопчава панталона играе на флейтата и после аз ще съм изнасилената жертва.Такива дето са се сдухали и решили да търсят дивиденти от време оно са за съд с мотив-укриване на престъпление.Браво Пам.

Много ми хареса мнението на Памела!

Ама вие, драги зрители, за какво си мислите, че е тази цялата аларма. Пак за пари естествено. Сега ще се почнат едни дела, едни обезщетения, едни извънсъдебни споразумения, само и само хиените да докопат част от кинтите.

Памела Андерсън е абсолютно права. Поведението на актрисите от Холивуд е най-обикновена проституция. Само че, вместо пари получават роли, които след това носят пари и не само. Това е все едно проститутките от околовръстното да роптаят срещу шофьорите на ТИР-ове.

Ти ако до рускините си опрял акъл да вземаш, значи нищо не разбираш. След 40 жените се научаваме най-сетне, че АЗ е главно и тези дрешки и миризмички и красотички са за нашето собствено удоволствие и няма нужда да го споделяме нито с пухльото, дето хърка на дивана, нито с миризливите тинейджъри в къщи, нито с капризните старци родители. Научили сме се да си мълчим и да се радваме тихомълком на себе си - нямам нужда нито от на огняра дара, нито да гледам надолу, имам достатъчно "мисли", за да не се чувствам пренебрегната. Самодостатъчна съм си с дрешките и "аксесоарите" и си уважавам "старата чанта" също, защото съм се научила как и съм работила здраво, за да мога да си го позволя. Със здраве!!!

Най накрая го каза човек от артистичния бранш.и той не е стока ама и те са знаели.. Въпреки че памела с тия цици би трябвало да знае по добре.

Издигна ми се в очите каката!

Продължаваш да не казваш нищо за КАНЕЩИЯ!!!! За тоя дето получава секс срещу изнудване! Човещинка, а.... Много сте зле!

Какви са тия глупости и градски фолклор?Въпросния огняр е бил със сигурност от цигански произход и колкото и да му е била гояма тоягата кой знае как е миришела на сирене! Не се научихте че не е важна големината, а как се използва..седнали да ми говорят легенди лекарка с някакъв миризлив ром от сервизното

абе този сигурно не е стока ама ако анджелина джоли на 25г - 30г. влезе в стаята ми докато съм по халат да ви кажа честно едва ли ще се сдържа да не се пробвам :))) то не е човешко това са много красиви жени...

Въпрос Каква е разликата от проститутката и тези 1.Проститутката прави всичко за пари 2.Тези правят всичко за пари Отговор Не виждам разлика,значи са еднакви

разликата е че някои актриси взимат по 20 милиона на филм за тези пари и ти ще правиш всичко :))

Вярно е признавам, а ти за тези пари и ти ли ще правиш всичко или ти си по различен от другите

Абсолютно е права жената.

Цялата ситуация около този Харви Уайнстийн няма нищо общо със сексуален тормоз. Това си е чисто и просто корупция. Едни хора (жени) искат да се уредят с нещо, което по принцип не им се полага или други са по-подходящи от тях. Има човек с нужната власт, който може да ги уреди с желаното от тях, но не и безвъзмездно. Той иска секс, а те са склонни да му платят със секс ... ама всъщност не искали. Това е като да искаш гаджето ти да стане "Мис България", ама другите кандидатки да са по-хубави от нея. Можеш да подкупиш журито и да неутрализираш другите кандидатки ... хем много искаш да таковаш "Мис България", хем не искаш да даваш пари, най-малкото щото това доказва, че е по-грозна от другите ...

Жените пак да са благодарни, че и със секс могат да платят. Какво да кажем ние мъжете, ако си беден, нямаш шанс за нищо.

Е, не всичко могат да платят. Само по-хубавичките и то докато са млади.