6-годишна е един от най-красивите руски модели

Анастасия Князева вече е успешен модел, въпреки крехката си възраст.

Обратно в новината

Коментари - 6-годишна е един от най-красивите руски модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека си изживее детството това дете, да играе, да рисува, да тича на воля, а не да позира още от невръстно! Има време за всичко!

Красиви очи,фотогенично дете и много тъпо бретонче.

да живеят педифилите

Nai-obiknoveno dete, nisto osobeno kato vizia. Grimiranite otzi napravo plasat. Ama nali niakoi kazva tze e krasavitza i tapatzie povtariat...

Твоето сигурно не става. И затова злобееш.

Хубаво дете! А на тези, които казват, че има и други хубави деца - на мама гарджето е най-хубаво. И защото гарджето е най-хубаво - затова си имаме разни миски в България, които не стават. За детската мода е по същия начин - и там някакви си конкурси, на които избират деца-гарджета. Тези деца израстват със самочувствието, че са красавици и единствената им цел е да станат модели. Затова имаме "моделки", която за мис не стават, а и никой навън на модния подиум не ги иска.

За съжаление всичко става все по-извратено и нереално. Яко шари Фотошопа и не се разчита на естествената хубост. то са ретушове, проманя на очите и какво ли още не. А при възрастните моделки е вталяване, повдигане на това-онова...отврат

Много красиво дете!Но по-добре е да изживее нормално детството и тогава да става модел!!

Само на мен ли ми се струва така или наистина това дете е фримирано, тоест с очертани леко очи. Красиво дете, но защо ми струва че някой болно амбициозен родител стои зад това дете да изглежда и да се държи на снимки като мини мама- мини руска кифла. Не видях нито един жест или нещо детско освен това с ламата ил и кавото е там. Кому е нужно да прокламира селсапил чрез това невинно все още същество на 6? Каква ценностба система градят в тези подрастващи?

едно обикновенно руско момиченце ! всички руски момиченца изглездат така ! хванете едно от улицата и камерата ще го щракне "неземна красавица" ! едно от многото все красиви дечица, чиито родители искат да е на показ...! което....не води до хубаво, но те си решават.... да е зиво и здраво и много щастливо това сладурче ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, сега! Какъв е тоя фотошоп??!? Резултатът е, че 6 годишно момиче има лице на 1-2 годишно бебе. Аман от психично болни вече.

Красавица! Дано алчността на родителите й не й донесе нещо лошо. Не мога да разбера родители, които си мислят, че е нормално и дори достойно за възхищение да направиш от детето си блян на педофили. Но пари, пари... всички те обичат

Горкото дете. Още отсега са го подхванали.

Това просто не може е истина.Как е възможно да са толкова големи очичките и.Наистина е прекрасна.Да е жива и здрава и да порасне мноооого умничка.

много шум за нищо, едно обикновенно все още по бебешки пухкаво момиченце, колко такива като нея има още, ако не и по красиви. един добре изпълнен план на амбициозна и луда майка.

Именно. Когато има явен фотошоп, не ми хвалете оригинала. Явно не е за показване. Не ми харесва това, гледа тъпо и суетно.

Отиде му детството....

Неземно божествено красиво ангелче-дай боже всекиму такова дете.

Естествено, щом има детска мода има и деца-модели. Но не е много здравословно такова отношвние към човешката красота и особено пък към детската външност.

БРАВО МИЛИЧКА ! ГОСПОД ТИ Е ПИСАЛ ШЕСТИЦА , ТАКА ЧЕ БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И СЕ РАДВАЙ НА ЖИВОТА. ТОВА НАИСТИНА Е УНИКАЛНА СЛАВЯНСКА ХУБОСТ ! А ЛОШОТИЯТА НЕКА СИ ЗЛОБЕЕ...

Нищо особено. Нослето й е прекалено широко. В Русия, а и навсякъде има много по-хубави деца и хора. И ако ги снимаш упорито, наистина ще се получат добри снимки. Това тук явно е свръхамбиция на родителите.

... нослето - широко !!!! Друго си е остър клюн и глава - стискана в менгеме като на Мис България ? Не знам каква си убавица , но си куха като хралупа на катерица ....

Красив ангел!

Горкото дете! Отсега го въвличат в месомелачката на шоу-бизнеса и ще го лишат от детство. И на зряла възраст ще бъде с осакатена душевност, чувства някаква ощетеност и неудовлетвореност, но годините не се връщат...

Извинете ме за пропуснатото "ще" - "ще чувства".

Чаровно дете, с необикновено красиви очи. Но защо им трябва на родителите му да го излагат на показ от такава крехка възраст? Намирам нещо перверзно в това - родители да печелят от показване на малкото си дете пред погледите на толкова извратеняци.

Красиви, защото са нарисувани в графичен редактор

И аз това щях да кажа. Сини очи - нищо особено, ако не беше фотошопът и осветление това е просто едно обикновено дете, е, симпатично все пак...

Най-красивият детски руски модел е Кристина Пименова, и понеже е на 11 години, педофилите се отприщиха като за последно. Същото го чака и това дете. Прости, алчни родители.

Сладко детенце с безумно много фотошоп. Жалко за него :( С такива родители нищо добро не го чака.

Икономическа експлоатация на дете.

що бе, в другите страни не снимат ли деца модели?

Много хубаво дете. Но си личи обработката - изправяни коси, къдрени коси...грим, макар и адекватен. Но в крайна сметка радва окото. Дано е щастлива!

Много е хубаво детето спор няма, но къде й е акъла на майка му да го бута по тоя път? Със сигурност тя я снима постоянно, за да показва по мрежите, както с другата много известна красавица Кристина Переминова ако не бъркам името. Но като знаеш какви зверове дебнат за тия снимки, с кой акъл го правиш това не ми е ясно????

Красавица!!! Злобейте дераджии!!!

...

Твърде много са обработвани очите. Минали са границата. Така развалят иначе хубавите снимки на момиченцето.

Идеалът на всяка рускиня - да е "Анастасия".

Страхотна принцеса с приказни очи. :)

ъъъ... а къде е майка и...

ПЕДОФИЛИТЕ РУСИФИЛИСТИЦИ НАКАЦАХА ТУКА, ХАХАХАААА

От малки ги фотошопират.

Много са хубави рускините до 22 години. После стават отвратителни руски тьотки. Алкохолизирани.

А мужиците умират млади и красиви, защото не пият, ама хич.

Не пият много, само колкото има

Да, наистина рускините са много красиви, само докато са съвсем млади, не знам на какво се дължи тази тенденция.

Красота !! Руска, славянска красота..... Да е жива и здрава малката сладурана !!!

НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО ГЕНЕТИЧЕСКИ С РУСНАЦИТЕ ТЕ СА РУСИ БЕЛИ С ИСКРЯЩИ ОЧИ КАТО НОРВЕЖЦИТЕ И ШВЕДИТЕ НЕ ВИ УВРЯ ТЪПАТА ТИКВА

Значи ли че щом ти си с анадолска кръв няма славянска кръв в много Българи?Детенцето е много красиво,но имаме и български деца с подобна красота!

Говори за себе си,като си мургав, с черна коса,косми и очи.

Дядото

По простата причина, че ние българите не сме славяни. Всички славяни са с мек характер и мек език. Ние сме ръбати и в двете. Явно дивашките ни азиатски гени са се оказали по-силни и са смлели всичко славянско у нас. Тук-там проблясват спасили се гени, но и те влизат в мелачката на Ганьо Балкански.

Хубаво е детето, но по-малката дъщеря на Пугачова е по-хубава.

Наистина малката е много красива. Да е жива и здрава.

Разкошно дете ! Браво,да е живо и здраво :)

Горкото. Съсипват й детството.

Всички останали деца по света, трябва да се чувстват подтиснати, защото нямат достатъчно "пробивни", амбициозни, креативни и не на последно място, достатъчно богати родители, меценати и мениджъри. Де комунизъм, де!

подкрепям

думата е ПОТИСНАТ.....без "Д".... Има речник на българския език и онлайн...

Никой не те блъска по главата да четеш и Д-то, нали! Чети си речника и бъди щастлив!