Списание се извини за намеци по адрес на Мелания

Словенско списание се извини на Мелания Тръмп за намеци, че е работила като високоплатена компаньонка, докато е упражнявала кариера на модел.

Обратно в новината

Коментари - Списание се извини за намеци по адрес на Мелания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отишлав Ню Йорк качила се в метрото и срещнала Тръмп! Колко романтично!

Ами то така излиза че всяка красива жена е компаньонка, има известна логика но все пак може да има изключения. Може пък Мелания да не е била но това си е нейна работа а и Тръмп има вкус откъде в днешно време да намери монахиня човека айде моля ви се.

мали колко облечен силикон

Сигурно му е дала изодзаде ама га е бил млад дедо. Сега по-скоро на цокъл-бокъл кара завалията.

Дедо Тръмп как мачка тези прасенцааа....

Не стоят добре като двойка, точно като баща и дъщеря са.

А едни други са като баба и внук

Ако Дончо не беше милиардер, нямаше и да е метач на улицата, и щеше да бие чикий по снимките на засуканите жени, като Меланхолия..

Била е девствена,когато е срещнала Тръмп.

Да ги съсипе!!! Не може без СОЛИДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ОЧЕРНЯШ НИКОГО, НЕ САМО МЕЛАНИЯ

Жена с такива дадености не може да е с един оранжав шут и кукуригу за друго, освен за пари и то за много пари. Жените знаят как да доят мъжете със слаби ангели и го правят много професионално, особено курвите.

Еххх, какви времена настанаха... Хем казваш истината, хем трябва да се извиняваш после... Тц тц тц.

Мелания много еволюира като стил откакто е Първа Дама и в много положителна посока. Живея във Франция и мога да ви кажа, че тук е страшно харесвана като стил, визия, излъчване. Във фейса под всички новини за нея има страшно положителни коментари. Хората сравняват Макаронката с нея и просто няма база за сравнение, Мелания е класи над нея.

ах колко са невинни от това списание.

Сред администрацията на президентстващия Тръмп най-висок рейтинг има ...жена му Мелания. И това по данни на CNN.

Има страхотни цици! Всяка жена трябва да си сложи такива и да ходи така по улицата.

И накрая да ги мачка лудия милиардер, шефа на света...

Ми то от самолет се вижда, че тази си е търгувала с тялото и е разтваряла крака за много пари. Не била простапутка, а компаньонка, а компаньонката не е ли прости путка?

Да наречеш една словенска кифла стигнала до Белия дом - проста птка си е просто смешно... Де да можеха всички кифли като нея... Аз пък не вярвам тя да е била компаньоьнка, защото първо Дони не е вчерашен и второ, манталитетът на компаньонките не е да са вечни съпруги на никой. ако беше такава щеше да се омъжи за него и след 10г да се разведе и да си тръгне с няколко милиона напред. А пък ако в предбрачния договор и този път й е бил отрязан, просто е щяла да се откаже от брака и да си намери някой друг Алцхаймер с милиони. На крвата главата й е пълна с пари, ако са лесни за хващане, а един милионер именно знае как да направи парите си трудни за хващане. Тръмп се е женил и преди и знае много добре за какво става въпрос в един развод. Затова според мен Мелания се е омъжила за него да носи титлата Мисис Тръмп ... и много много да не го вижда. Тръмпи не е тъп и няма да вземе за жена, с която да рискува милиони и дори можеби президентската кампания, ако тоя и оня могат да кажат "Аз съм я поръчвал"... Ако имаше такива клиенти, демократите първи щяха да ги изкарат с компромати срещу Тръмп както стана с жените жертви на посегателства, някак си не ми се вярва всички да са му върли фенове и да го пазят...

За повечето. За мен е ясно, че не е света вода ненапита, предвид водите с акули, в които плува, там обикновена хамсия (еле па проститутка) не може да оцелее, веднага я изяждат. Дори да е имала други известни партньори по пътя нагоре (което никак не е изключено), не е ясно какви компромати има срещу тях. Може да се окаже, че е била необходима на Тръмп не като жена, а като информатор или някакъв друг тип коз.

-Госпожице, искате ли да спите с мен, много съм умен и духовит и т.н -Не, изключено! -Ами ако Ви дам 10 000 лева ще се съгласите ли? -Е, тогава може да помисля! -А за 500 лева? -Ама вие за каква ме вземате, да не съм проститутка! -Разбрах каква си , дай да уточним цената!