Линдарева: Бях съблазнител, не счетоводител

Зорница Линдарева, която напусна Big Brother: Most Wanted, след като бе номинирана от своята приятелка Людмила Захажаева, разказа как се е чувствала в къщата.

Обратно в новината

Коментари - Линдарева: Бях съблазнител, не счетоводител | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ковра каквато си била винаги.

Кой ще се ожени за тоя дърт, провиснал и изхабен миндил с вид и грим на вампир? Тая е с много хиляден навъртян километраж и никакви пластични хирурзи и вагино-пластики няма да й помогнат! Ролята на "богата" според собствените й хвалебствия "куртизанка" няма да й помогне - всъщност си е една дурта, грозна, провиснала и изхабена парцалеса отчаяно търсеща някой да й обърне внимание

Морал няма да чета, това, че някакъв миндил не подбира и е забърсала няколко (десетки или стотици) мъртвопияни и дрогирани идиота е без значение за останалите. Проблемът е медийното внимание, което очевидно създава коренно погрешна самооценка у тая парцалеса, а и за съжаление - у голяма част от непорасналата, недоучена, недовъзпитана и не съвсем разумна маса. Едно нечистоплътно, увиснало, изхабено, изкуствено и малоумно същество не може да бъде съблазнителка по никакъв начин, освен за горепосочените и то само след определена концентрация на вещества в организма. Слава Богу, че не е и счетоводителка.

Не е евтино момичето- казало си го е. Само що не е обявило тарифата??

Е тя има пари. Тя си го каза че е богата, произхожда от богато семейство и си има много пари. Не й трябват пари. Ако са й трябвали пари дали щеше да си хване безработния Тачо? Така че жената не е материалистка защото си ги има. Просто е палава, и аз искам да ме съблазни и мен няколко пъти...;)

Зорница-името е много хубаво. Още си хубава. Ако си скътала някой лев,тоест не ти сеналага да "работиш"---намери си мъж и се пребери. Иначе бъщето ще бъде-Захажаева. Ако искаш това продължавай да се подмяташ. Ще те употребят,някой ще са щедри после ще се сбръчкаш и ще станеш зло куку. Създай си дом. Това е добронамерен съвет. След не повече от 1-2години влака ще е безвъзвратно отминал.

Лелче, скрий се обратно в дупката, откъдето си изпълзяла ...

БРЦК

Арна е момата. И е палава. Ко повече искате?