Коментари - Лекар от ЮАР предложи брак на Луна в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усетил телепатична връзка ?? Уж за доктор говорим пък какви ги ръси ....

Лухчето пак ще удари кьоравото !! Е пак по- добре е че ще отиде при лекар. Тя си е с диагноза и има нужда от лекарско наблюдение. Но до колко биха издържали нервите на този лекар, на капризите на тази дрисла, предстои да разберем...

обясненията на този лекар,се чудя,лекар ли е или по-скоро и той,пациент.

"Към ту ми!" Страхотно парче. Та на въпроса - в РЮА нямат ли си луна, та да им пращаме нашата? Демек да ги огрява нощно време юарците да се не загубят и попаднат на див лъв като доктора. Ще са като Куку и Пипе.

откачалник, лекуваи си там черните маимунки, не ти трябва и бяла такава..

Изнасяме луди на всички континенти, урааааа

Направо да я прибира-ЮАР е далеч от тук и скоро няма да я видим тъдява.

Колегата не знае какъв таралеж в гащите си иска да вкара!Ще има Big Brother 2 в ЮАР!

Д-р Илия Еврев сигурно работи в психодиспансер.

Не работи, клиент е

Абе тая ненормалница продължава с пиарите и извън шоуто. Не вярвам да има малоумник да хареса това сбабичосано изчадие с такъв демонски характер, но знае ли човек, може да се окаже че си е намерила ликата-прилика.

Бойко не я иска,тя няма да го моли пък - при тази навалица от мераклии...

Защо задръстват интернет-трафика с тази простотия?

Luna0102

Горкият, трябва много да го е закъсал. А може пък да се е обзаложил за нещо?! По-скоро се е обзаложил, отколкото да плещи тези глупости за телепатични връзки с дъщерята на Медуза, а може пък да не я е видял, защото ако я е видял да се е превърнал на камък досега.

Така е, като те опънат няколко негри в тъмното, не само за Луна ще поискаш да се ожениш.

Тоз не знае какъв таралеж в гащите си вкарва :) :) :)

Светът е пълен с хора имащи не сачми, а гюлета в главата!

Има и мазохисти, любители на животни. Игуани например, или крокодили!

Боже господи още един с психосоматични проблеми, като ненормал.ата Луна...Тоя човек, всъщност прави клизми на пациентите преди гастроскопия а жената с очевиден психически проблем, която се мисли за важна персона да вземе да се лекува, защото има сериозна нужда от това.Ненорма.ница.

То си има една приказка за товаб "Краставите магарета през девет дерета се надушват". Да са живи и здрави младите, да се обичат дълги години и много деца да си народят.

Да не дава Господ, този да ме лекува.

Ако този наистина е лекар - да минаваме към фелдшерите!!! Няма нормален човек, който да открие каквото и да било привлекателно в тази студено-пушена скумрия с характер на наежен таралеж Изводът е - ако този дядка не е подставен и добре платен клакьор, той не е добре с главата, с очите, с мозъка, геронтофил е и т.н.Създание като изрусената шуменска баба Манга има нужда от сериозно лечение, не от изкуствени "фенова" като този

Хаха а Луната би се оставила в ръцете на професионалист ... ем се лекуваме ем се е...ме, брак - мечта!

И тук имам няколко хипотези по въпроса: Човекът всъщност е психиатър и намира професионално предизвикателство в очевидно увредената женица. 2. Ако не е професионално, а комерсиално, ако го е закъсал финансово, може да си мисли, че хахавата има поне пари щом очевидно няма нищо друго, или от нея може да се изкара нещо. Все нещо е капнало от излагане по кръчмите и в лумпен шоута. 3. Оня професор не е отчел % правилно предвид българите в чужбина, които хич не са малко. Щом си стигнал дотам от ЮАР да гледаш ББ от България, значи определено има някаква патология. Във всички случаи е добре да таз женица да се махне от страната, рязко ще скочи интелектуалния потенциал. За случая измислих нова поговорка: По-добре двама дебили навън, отколкото един - вкъщи.

Колкото повече дебили в чужбина, толкова по-малко в България

Психиатрията на никого не прощава.....

oO I (---)