Български лекар, практикуващ в ЮАР, се обясни в любов на Луна в ефира на предаването "На кафе". Д-р Илия Еврев усетил телепатична връзка с шантавата риалити звезда.

"Смятам, че повечето мъже се страхуват от теб и не могат да разберат, и не могат да влязат в словесни битки с теб, поради това, че нямат ценза и интелекта да говорят с жени като теб",
започна обяснението си д-р Еврев, който живее в ЮАР от 30 години.

Вижте снимки на Луна в къщата >>

Той се свързал с предаването, докато Луна все още била в къщата. Лекарят обясни, че усетил телепатична връзка с певицата.

"Тези чувства към теб са напълно искрени и рядко се намира жена, която да може да ме заинтригува с нещо, затова може би ще бъде хубаво да почнеш да пееш: "Бягайте, крачета, към Кейптаун", призова д-р Еврев екранната си любимка.

"Много бих искал, ако може да ми дадеш някакъв шанс, да се видим с теб, да се погледнем", предложи лекарят от хиляди километри.

Д-р Еврев сподели, че не е обвързан и продължи с анонсите си към Луна:

"Аз много вярвах, че ще спечелиш, но може би, като не си спечелила Big Brother, печелиш мен. Луната печели Слънцето. Какво по-хубаво от това? Ела при мен!"


"Надявам се, че ще протегнеш ръка на един истински мъж, а няма да се видиш между глупци неразбрани, както е казал поетът. Целувки, Лунче, обичам те. Чакам те!", завърши видео посланието си лекарят.

Луна сподели с Гала, че много се е трогнала: "Благодаря за прекрасната изненада, гответе се за сватба. Може да го поканите и да направим срещата тук, пред свидетели."