Ники и Саня Илиеви се разделиха

Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Ники и Саня Илиеви се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

За актьорски дарби - не знам, но като физиономии и двамата са хубавци. А едно семейство се задържа трудно ако и двамата са хубавци.

Безвкусни и претенциозни филми правят. Тя е с добра фигурна, но грозна физиономия, а той с прекалено женствена за мъж. Никога не съм ги харесвал. Балонът се пука без тежест отдолу.

Той се прави на режисьор, тя се прави на актриса . Ама и двамата не са особено талантливи, то не може само заради родители и някакво име по медиите да се докаже човек. Поне едно дете да имаха, и това не успяха. Ами да се разделят, Един по един може да им потръгне в някаква посока. Успех

Защо ли не се учудвам???? То нали е модерно, по холивудски!!!!!!

Попаднеш ли на жилава кучка, трябва по най-бързия да се спасяваш. Ако не си взел кредити за 20 години напред, трябва много бързо да бягаш. С жена на глава не се излиза.

местя го...

Жалко, харесвах ги, щяха да имат много хубави деца

И с това приключи ,,великата" кариера на тая зъбата простакеса.Никой вече няма да се сети за нея, освен жълтите издания и разни пошли тв форматчета!

Да, около 25 август беше 2012, отивахме компания на Омая.На път се отбихме в Лещен и спряхме пред ресторант да обядваме.Приятел ми беше казал, че имало сватба и нямало места.Ние обаче безпрепятствено се настанихме на една маса и докато чакаме келнера видях Ники и Орлин на съседна маса, познах ги веднага, не можах да позная една ослепителна красавица на тяхната маса.Чак когато си тръгнахме жена ми каза:Това беше тя, днес са се оженили и са правили сватбата в хотела, а след това са дошли тук.

ослепителна красавица хахахаха

Аз също не я знаех, но гледах интервю с нея. Сигурно няма по-привлекателна българска актриса, много женствена и секси. Някой горе е писал, че е зъбата, ама на мен това ми се вижда много сладко и секси. Даже й завидях. Жена съм.

Нито са първите нито последнитекоито се разделят,по-важно е да не мъчат зрителя с проектите и с "таланта" си.Да се ориентират към нещо друго извън киното защото само хвърлят парти на вятъра за еднодневки и задоволяване единствено на егото си.Бездарни са и двамата.

напротиф. тава ще да са последнити дето са разделят... китай, русия, индия и северна кореа са в алинс срещу сащ, южна кореа и япония... разните мюсюлмани ще наскачат и те по двата лагера... и за тава, тея двамцата се очертават като последнити... :-)))))

Дир,направо ме разплакахте с тази новина..

Това хубаво гадже не е за тoзи цървул Ники!!!

Какво се прехласвате по тази влашка кикимора? Зле сте ментално, точно като нея. Сигурно и на външен вид сте подобни зомбита, от които бягат дори вмирисаните клошари. Тази кукумявка само на 50 години ли е? Аз мислех, че е прехвърлила 90те - то не са бръчки, стрии, отпусната кожа, жълти зъби и естествено - фалшива провинциална усмивка. Смее се нарочно по снимките, за да ни дразни и разваля настроението, да ни внушава колко сме нещастни, мизерни, миризливи и бедни българите - най-древната, развита и красива нация, дала киселото млеко на света, спечелила всички олимпиади, а българинът Джон Атанасов е измислил компютъра. Българинът Борисов игра "Танц със саби" в Саудитска Арабия, Казаха, че между него и арабския престолонаследник прехвърчали искри и възникнала химия. А тази баба нарочно се е омъжила за този палячо и на всички снимки се снимала с по-грозни маймуни от нея, за да изпъпква. Тази каква е по професия, никъде не прочетох. Така като ѝ гледам овчата физиономия, не вярвам дори да може да чете. Орала ли е, копала ли е, въртяла ли се е около печката като нашите баби, лели, стрини и очинайки?! Вероятно по цял ден се чуди с какъв парцал да прикрие висящите си форми, с какво червило да омаца шавливо-несъразмерните си устни,с какви екстеншъни да сгъсти оредялата си слама, с каква ракия да се натряска и на какво парти да разтръска анорексичните си кокали. Нали досега говореше за "щастлив брак". Не на мене тези, пиле! Не можа ли да измислиш нещо , което да хваща дикиш? И съвем умишлено ни зарибявате с тези разводи на "знаменитости", за да си мислим, че сме щастливки като се въргаляме в продънените спални на рушащите се панелки с дебели мъже с шкембета-плондери, чиито заплати стигат само за боб, леща, зелева чорба. Не е ли една сочна, цвъртяща, мазна свинска пържола с 3 филии топъл бял хляб, намазани с дебел пласт свинска банкянска мас, и 1 л. ракия- не ми го хвали. Не стига, че са стари, изфирясали и дементирали, ами тръгнали да ни занимават с мътните си бакии.

Егати глупостите си написала моме."Разсъждения", като на ЛУДАТА ЛУНА.Божеее лекувай се.

Благодаря ти, Тони, а също и на трите звездички под теб. Ами мъча се и гледам да съм на ниво, че виж каква мощно-интелигентна конкуренция се очертава..... Мога ли да се меря с великите герои-интелектуалци от "Биг Брадър" Луна, Джино, Господин (Динко), Константин и т.н.?! Ами какво да кажем за недостижимо-неотразимата, видната товаришьница Захажаева? То цялото пращи от ум, интелект, култура, психическа уравновесеност, нравствена извисеност.... Ами я виж с каква златоуста щерка ни е дарила, Албенчето Вулвева, същинска маман, (пу да не йе уроки), която краси плазмените ни екрани, обиколила всички първокласни кабеларки... Ех, с такива люде - ментални исполини нашата скъпа Българийка ще цъфне и върже...

Куче Радостно, много се смях на тънкото ти чувство за хумор:))) Божее, к'ви са тези мозъци, дето могат да родят подобни мисли! Хахахахаха

Супер си Радостино!

ти си ли евгенчо минчев,или мартинката картофски,нали?

Бездарниците от София ден и Нощ се справят по-добре от тези 2-мата пред камера. Този филм Чужденецът, като го гледах и ми се искаше да повърна от фалш и бездарие, което лъхаше от екрана.

Търсят се овчари! По бездарни хора пред камера не съм виждал, а съм гледал и по екстравагантни филми.

Разгеле, тази Саня, ли е, според мен си е чиста Сашка, ама айде, от мен да мине, го побърка това хубаво момче. Виждах наскоро негови снимки, на човек не прилича. Той дете си има вече, така че обвинения по негов адрес, по тази линия не важат. По скоро, тя не искала да има деца и да ражда, да не би да си развали фигурата, такива писания бях чела. Иначе е хубава, ама го съсипа момчето. Доколкото пак съм чела клюкарии по негов адрес, майка му е много властна жена и не му е дала да живее с майката на детето си и Саня била топ офертата. Направо го съжалявам - хубавец с обсебваща майка и амбициозна, бездарна и хубава жена. Дано се оправи момчето, че е младо.

язе се опраам с тея амбициозните и властните , като с говедо. Бой у рогите , деба, ако падне - добре , ако продължи да тартанясва - повтарям. Ебал съм им майката , златна, да не съм намерен на пътя ,че една тъпа путка да ми трови нервите цял живот!

Младо, колко да е младо, 81-ви набор е, набори сме

Дано да е реклама за новия филм, защото са много симпатична двойка.

" Мъж - Везни " - ни ти е майко работа !!!! Има и други , които петилетки чакаха за бебе от подобни дървеняци ....

Кои са тия ?

ще си разплета чорапите,за тези толкова "значими"индивиди.

аз пък ще вдигна черно знаме и ще бъда съпричастен с тъгата на целия български народ

Как ще си спомним за тях? С публичен скандал-развод и ето я рекламата. Рекламните продукти с реклама подсещат за себе си.

точно така е, особено с последното изречение - Последният им общ филм Нокаут, или всичко, което тя написа, излиза на екран в началото на януари..... което изречение няма нищо общо с новината

Ако Саня се чувства самотна(едва ли) аз съм на разположение :)

Не си прочел правилно. Тя не се чувства самотна, а смотана. Там трудно ще й се помогне.

Ники е най-готиния български мъж! Саня не го заслужаваше!

Тва "български мъж" ми намирисва на оксиморон.

Евтин PR!

Жената иска да си има дете, семейство. Нормално е. Времето напредва.

Ма що не казва тва момиче, бе! Ми ще помогна, разбира се. Човек ще намеря. Познавам, поне трима дето ще се навият да й направят детенце. За семейство... ъъъ... по-сложничко е, ама и с това ще се справим. Там пък не само мъже, ами и жени може да се навият. Само още малко да се европеизираме, че иначе ще трябва да ходят до Лъндън да се венчаят.

Свършиха парите ....... ;)

Моля , следващият !

почакаи малко де, нали сега малко президенче ше роди.

А ?! Да не би на мамата на Ники да са свършили паричките?! От там, едни свирепи далавери във ВМА - София? Ей тъй, някак си мисля.

Този за толкова години не се научи да артикулира ясно. Все едно постоянно има сливи в устата.

Явно момичето най-после му е казала нещо, което всички ние отдавна знаем. Филмите му са брутално тъпи.

Не ги харесвам. Нищо стойностно не са направили. Жената е и някак неприятна в лицето и доста зъбата. Никой не се интересува от тях и най-вероятно е наистина ПР-че това с раздялата!

От утре,започвам да плача денонощно,че двама известни само на роднините си, са се разделили.Що си мисля,че те никога не са се събирали по християнски.Когато при нежната част от една двойка сърбежът е 24-ри часа,а "твърдата" част е хремава,то краят е предвидим.Но аз така или иначе,аз ще продължавам да "роня" сълзи за споходилото ги.

Че тя твърдата част ако не е хремава, та накрая да се изсекне, ква е файдата от цялата твърдост?

ПР-че малко? Да подгреем публиката за премиерата на новата бозица..? ;)

АКО И БРАКА ИМ Е КАТО ПРОЕКТИТЕ, РАЗДЯЛАТА Е НЕИЗБЕЖНА

Хубава, но бездарна.

двамата бяха считани за една от най- стъбилните двойки у нас.няма такова определение .може би щяхме да се раждаме хванати за ръка по двойки.природата си знае работата.някои двойки се разделят и след 30 40 години мъчения.

Стъбилни, стъбилни, колко да са стъбилни. Ей, на, вековни дървета, какви стъбла имат, па и те току се срутят, щото не са достатъчно стъбилни.

То Саня била от Видин ва...Въййй. Там само мокри власи мазувири вааа....

А тоя Ники не беше ли баща на двете деца на една Анелия от Биг Брадър 1. Много я харесвах. Тогава бая се учудих на информацията, ако правилно помня де.

Ти си живата история на биг брадър.

много неприятно и бездарно момиче....добре,че момчето се отърва навреме....жените от северна българия са ужасни и гадни селянки!

На мен пък ми се вижда хубава, всъщност - доста хубава, на фона на всичкото чалга киборг и мис караконджул, е красавица неземна, че и нагоре! Не е от жените дето рискуват да останат без мъж, определено.

Айде поне България пиши с главна буква бе, аман от неграмотници!

Разбира ти тебе тиквата! Ми иди до Плеен, да ге, ми разходи съ до Варна, да видиш колко са хърби жените там.

толкова са некадърни и двамата, филми боза от най-големите

Най-изкуствената двойка последните години в Б-Я. Да не говорим, че нито 1 от 2-мата не става за пред камерата. Добре, че мъката е свършила.

А ВЕ НИКИТО НЕ БЕШЕ ГЕЙ ? КАТО НЕ МУ СТАВА,ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ.

Не е гей, само прилича на такъв

sulio@mailinator.com

Да не си го пробвал?

Що бе? Да не му свърши портфейлът?

Портфейлът на майка му (д-р Кадурина) може би искаш да кажеш?-:)

Евтин PR за да се зашуми около новия им филм...

Карали се, разделили се и правилно, защо да се унижават. Но като дънъилов, който е изневерявал на жена си, такива защо са заедно, каква е играта на подобни фалшиви зайци, заради омразата помежду си ли живеят заедно... Без любов нищо хубаво не се получава

тои е само мои !