Илиана Раева отбеляза двоен празник

Бившата гимнастичка Илиана Раева е повече от щастлива на днешния ден. Тя празнува годишнина от сватбата си и рожден ден на баща си.

Обратно в новината

Коментари - Илиана Раева отбеляза двоен празник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честити празници!

Живи и здрави! Но моля ви , от Дир-а напишете нещо интересно, пез ден слушаме за нея ... на какво прилича това?

Тази жена, като че ли има абонамент да бъде в новините.

от млади години има бузи като хамстер

Наистина ни идват повече новините за това семейство, но само вижте внимателно снимка 7. С какъв интерес и внимание Наско гледа Илияна. Това е знак на неугасващата любов. Пожелавам на всички - след 34 години брак мъжете ви така да ви гледат!

Ако анализира човек по-внимателно снимка 7 ,погледът му не е директно към нея , а към приятелката и зад нея

Според мен и двамата грешите. На снимка 7 той гледа внучката си и няма, и няма как да има такава любов в погледа му. По-скоро радост от тържеството на живота, каквото е раждането на наследниците ни :) В тях ще пребъдем по-добри!

какво ме грее тази богровска селянка, и този мъжа и дето за нищо не става, а щерка и дето се гевези по фейса със "умни" мисли взети от не знам къде си, то с такива хора като тебе моме, тая държава нЕма да мръдне и милиметър, злобна си, то ти личи на всички интервюта, а най-големия ти грях е че много приказваш и в нито една дума няма искреност!

имаше амбиции да става президент на "BG-то", спомням си я, как крещеше по студията!!??;))

Абе какво постоянно я коментирате тая раева?Коя е тя и какво ме интересуват нейните празници?Всеки си има празници-дайте да пишем за всички тогава!То бива бива,ама вече на нищо не прилича!

Ама,че простотий ?

....Бок да го прости човечеца. Да си отидеш от този свят на 85 години е достолетна възрас. Много штастие и здраве на двойката наско и лиляна, нека да се вземат щом се обичат младите. кочината на башта и не требва да помрачава празника им. да е живо и здравои унучето им, митко голем да порасне като башта си наско и като него да стае футболис като повечето тука в българия мутре и нещаснице. Халал

кои бок бе,боко ли?

И кой Митко, Бомбата ли ? :)

Овца!

Ей хейтърите!!! С такива хора като вас България няма да просперира! За това сме на този хал. Как не ви е срам да пишете само глупости! Поздравявам Иляна и семейството и за празника! Пожелавам още много такива юбилеи!

Те се хранят от това, че им обръща някой внимание. Не ги оставяй да живуркат!

Няма как да толерирам опитите Илияни, Нешки, Стоичковци, Пеневци, Сираковци, Гришовци и друга безполезна и изключително тъпа паплач да се издига в ранг цвят на нацията. Такива отрепки могат да съществуват само за забавление на безмозъчна, безидейна и безцелна тълпа. Когато, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО, са били споменавани стойностни хора, винаги съм им засвидетелствал уважението си.

Всички , които си изредил успяха да направят така , че името на България да е добре познато на света.Ти , който не си направил нищо друго освен да мърмориш по статиите защо не се впрегнеш малко за собственото си благо ? За България очевидно не можеш , но поне за себе си положи усилия.

илиянка и насо раеви са смешници...

кво става тая вечер,тоя брадър,направо психо

Баща ми /навърши 86, да ми е жив и здрав/ме заведе на пързалката на 8 г. Играх хокей до 19, после казарма и реших да изуча нещо... С това тъпо същество съм бил на летни лагери... С мъжлето и, отдавна са без пукнат лев и само далавера и просия ги влекат!

Dir вие май всеки ден следите какво се случва с г-жата?! Питам се да не би да е на щат при вас. Ако е така, моля изпратете я малко на училище, за да си подобри правописа, че е пропуснала няколко класа от основното и средното образование.

Добре, че вече е в менопауза, че иначе щяха да ни информират за всеки цикъл на националното съкровище.

Божкеее, бях се притеснила, че днес нищо не пише за госпожата...Гледам обяд мина- нищо....ама разгеле следобед вече пише.Ох, да си отдъхна!

нагла подлезурска киФла .

Една истинска жена с много успехи и победи в живота! Заслужава да бъде щастлива - преборила се е за своето щастие и го заслужава. Следвайте примера й! Честит празник!

пълна глупачка-не можа да възпита дъщерите си,едната тръгна с некъф порногерои...мани бегаи отврат

С руса коса изглежда по-добре.Не знам,защо не се хареса и пак мина на тъмна коса.С годините русото е по-близо до бялото ,а и смекчава чертите.

А и съответства на мозъчните й дадености.

Пример за успяла жена! Шампионка, майка, съпруга, председател на федерация, успяла треньорка! От нея трябва да се учат съвременните момичета!

... пропусна - любовница...

Добре и любовница, ама на кого, че ми е любопитно!

... преди или след сватбата искаш да знаеш?..

Честита радост семейство да сте живи, здрави и много да се обичате и уважават.

Аман от семейство Раеви!

... като във вица... тук гъбка... там гъбка... тук гъъъъъъбка, опа...