Бременната Кейт раздава коледни подаръци

Бременната съпруга на принц Уилям се появи на събитие и раздаде коледни подаръци на деца.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Кейт раздава коледни подаръци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно е така , нали други и гледат децата , и и плащат сметките , какво друго да прави освен да се плоди и да играе ''благородна ''и да раздава подаръци !!! Много щедро раздавате , когато не си бъркате в джобовете и бързате да се кордисате на първа страница - Вижте ни !!!! Нали има т..и данъкоълатци дето ще ви плащат масрафите ....!!!

Разбирам толерантност, но така да се отнасят и към християните в арабските страни. А там даже и на високо дипломатическо ниво задължават гостите да се забулват. Не приемам такава толерантност, която не е двупосочна и по-скоро изглеждаме като глупаци пред арабите.

Роксана вече пука ли се от злоба?

Защо необичам Кейт ? Защото е бивша полупрофесионална ку*ва, гепила един глупак

айде, айде, брат му на уилям доказа, че и много по-голям глупак можеш да бъдеш.

каква смешна снимка-коледни подаръци за мразещите коледа и християните очарователни представители на религията на мира. от безделниците на кралското семейство. и целия масраф е за сметка на английските данъкоплатци, да са живи и здрави.

Исляма и неговите изостанали привърженици продължават да ни бъдат натрапвани. Не е ясно кога и в каква посока ще избие напрежението, което нагнетявате по света у белите работещи християни - двигателя на прогреса в цивилизования свят.

Тая закачулената на първата снимка каква Коледа празнува?