Гала и Илиана Раева с приз ”БГ Модна икона”

Телевизионната водеща на предаването "На кафе“ Гала за втори път се окичи с приза "БГ Модна икона", съобщиха от Bulphoto.

Обратно в новината

Коментари - Гала и Илиана Раева с приз ”БГ Модна икона” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сами си се номинират и поле сами се награждават...за тия общественото мнени е без значение...

Гала все повече заприличва на мъж в женски дрехи-парцалките на пишман "дизайнерката Кремена Халваджиян.Пънчев увехнала миналогодишна марула.

Гала остарява красиво! Раева -ужасно!

Едни и същи празни манерки избират други такива.

Абе тая Гала се явяваше по "нощница" в предаването, носеше какви ле жалки парцалки сътворени от мега-дизайнерката фризьорка съпруга на продуцента на предаването и естествено близки приятелки с Галето, направо ум ми не побира за каква модна икона е призована тая смешка с още по-смешните си тоалетчета. Пак връзки и подмазвания до дупка.

думата "икона" за нищо я нямате, бре, богохулници! събрали сте (не е ясно от кой избрани!) пет поомачкани тетки от женския пазар и двама развлечени и бозави "мачовци", и айде-икони били! точно преди Коледа такова пък грозно светотатство! безобразие!

Ники Кънчев е заприличал на ходещо зомби. Да се продадеш на тази пошлост Биг Брадър с мнимите продуценти си идва с цена.

Само ненормален или добре платен може да приеме гала и раевата за някакви модни икони..За пореден път се доказва че тия ми ти ''призове'' по ежедневните ''класации'' са сбирка на гювентии и манипулатори дето се събират да се хвалят един друг че друг нормален реално няма как да ги признае..Всичките тия мангизи дето ги пилеят ако имаха поне 10% заслуга за това дето се награждават можеха тихом мълком да ги раздадът за необходими неща ама те са си свикнали първо себе си да ''уважат''напук на приказките им как ''мислят'' за другите

Срам и позор!Ташаци 2 броя!Порнографията на булгаристан!!!

Догодина да наградят и Антония Петрова.

Всеки случай медийното облекло на Петрова е много по стилно от изгъзиците на гала

Ами, предлагам да наградят и теб догодина. Приготви леопарда и шарените нокти. Колкото по-сложен е маникюрът, толкова по-елементарна е притежателката му.

Чудя се тези набедени за "звезди" и "модни икони" хора дали намират време и желание да прочитат мненията и коментарите под рубриките за да придобият по реална представа за себе си и как изглеждат в очите на околните, или са пердета и си живуркат самодоволно в техния измислен илюзорен свят без да се интересуват от реалната оценка на хората.

изкуствени, измислени, напомпани грозници.

Минали, ама не закачили !

Ники Кънчев и журналистика - ха ха ха ! Той вече е само една подлога на сценаристите на малоумното "шоуШ за промиване на мозъци! Нещастни персони , купени с парици!

Голям срам е това!

От радост подскочих,че чак си ударих главата в тавана.

Олеле Боже, Баба Илиана сигурно е модна икона в категория milf, а Галя Пенева в категория мисис Овча визия и празна овча картуна. Нищо чудно куция неграмотен циганин Джино-Гошо който се срамува от българското си име да го изберат и мъж на годината. А Ники Кънчев селянчето от Червен Бряг направо да го предложат за награда с Оскар за цялостно творчество. Кухи хора, от нищоправене и тъпотия се чудят какви конкурси, състезания, викторини да си спретват и да се самонаграждават. Лошото е че медиите ги отразяват и насилствено ни ги натрапват.

Интересно ми е не само наградените, но и номинираните "икони" как ги подбраха? Май на принципа кой с кого се е ... и кой си е платил по друг начин. Най-голЕмия майтап за мен е кандидатурата на парцалесата Лилия Мърлявиля, която освен за икона на кича и глупостта не знам за какво би може да служи и естествено сбъчкосания дедка ники Пънчев. Да ви с на "иконите" !

Това е, което сем. Свиркови може да предложи на секс пазара: стара лачена чанта, поизтъркана, със смачкан лак, доста употребявана, малко разлопана, скъсана, но шита, леко вмирисана, но все още може да поема каквото и се тури..

И двете сливи са много ебливи, кой им се качи не мож се откачи, Наско Сираков, Стефан Простаков ходят издоени, като лимони, до край изцедени. Търсят се нови, свежи юнаци, Млади и силни с пълни ташаци, да яздат и тъпчат тези кобили Със младо семе и с нови сили.

И двете сливи са много ебливи, кой им се качи не мож се откачи, Наско Сираков, Стефан Простаков ходят издоени, като лимони, до край изцедени. Търсят се нови, свежи юнаци, Млади и силни с пълни ташаци, да яздат и тъпчат тези кобили Със младо семе и с нови сили.

И двете сливи са много ебливи, кой им се качи не мож се откачи, Наско Сираков, Стефан Простаков ходят издоени, като лимони, до край изцедени. Търсят се нови, свежи юнаци, Млади и силни с пълни ташаци, да яздат и тъпчат тези кобили Със младо семе и с пълни сили.

И двете сливи са много ебливи, кой им се качи не мож се откачи, Наско Сираков, Стефан Простаков ходят издоени, като лимони, до край изцедени. Търсят се нови, свежи ебачи, Млади и силни с пълни ташаци, да яздат и тъпчат тези кобили Със младо семе и с пълни сили.

Със сигурност Гала е най-зле изглеждащата фигура в родното публично пространство - епитом на безвкусицата и липсата на стил. Капка Амзина е провинциален кич с поп-фолк привкус, а Илиана Раева прилича на издялано и изпито произведение на некадърен пластичен хирург. Награда "Модна икона" в България не бива да бъдат раздавани, тъй като понятието означава индивидуалисти, създаващи и налагащи модни течения в обществото. Наградените дори не се доближават до дефиницията на наградата.

Гала, на чужд гръб щастие не се гради.

Елен-ке, май някой ти е окичил още един чифт рогца, та нещо си го изкарваш по форумите, макар и офф-топик.

Сираковица е модна икона на восъчно лице !!! Скоро се надявам да я ОвеКовечът в музея на мадам Тюсо !!!

Олеле. Олеле. Олеле. Илияна Раева - модна икона. Още един път олеле. Това е жена с извънредно лош вкус. Скоро имеше из нета едни катастрофични фотосесии - тя и двете и дъщери, натруфени като мащехата и дъщерите и в "Пепеляшка", преди да тръгнат за бала. Когато беше жури в едно танцувално предаване, се питах, няма ли кой да и обясни, че клатещи се едри обици, съчетани с подобно герданче, са естетически абсурд и акцентът трябва да е само един.

Едни и същи лица на НОВА....въртят се до втръсване....или ще са в Биг Брадър ,нЕкво друго реалити или ще си разменят награди.

два Цървула -ред по редом си седят ,до тях още един.....

Щом и тези сбръчкани киселици ги обявиха за модни икони....

Да гледаме положително - поне са бели и са българки. Скоро и това ще е лукс.

Статуетките, или каквто и да е това нещо, са много модни и те. Приличат на петната на Роршах. Която наградена баба каквото види в тях - това е...

Кичозни до безобразие - ДА; модни - НЕ!

Ще повърна! Където и да отворя да чета- Раева. Каквото и да пусна да гледам - Гала. И двете еднакво досадни, натрапливи, от години досаждащи на всички и винаги компетентни, изказващи се по въпроси от времето, политиката та чак до футбола.

Продуха ли са тръбите във всички сфери и имат добър бек граунд в споменатите сфери!

Така ни се пада!

защо тоя мазохизъм

Ние сме същите, щом ги търпим едната 20, а другата 40 години. Те са едни от нас, като нас. По-добрата част от нацията. Успелите лелки. Вуйните за пример.

Бареков, спиш ли, що ли? За Тамара може, за Илияна и Галя не може?

Отварям сега надвечер фурната на печката и от там излезе Илияна Раева....

Браво момичета! Много сте хубави, но сте сбъркали конкурса...по би Ви пасвало "хубавата баба"! Дерзайте дядо Иван е с Вас!!!

Гала -модна икона??? По-безвкусно облечена жена рядко човек може да види. Но, както беше избрана за мис България некрасива жена, така и за модна икона може да бъде избрана и жена, която няма усет за елегантност.

Ама не Гала, а вменената дизайнерка Кремена Халваджиян. Тя прави Гала понякога да изглежда като баба от старите ленти. Не се наяде тази тъпа дизайнерка. Голяма част от т. наречените й тоалети са за битака!Хи

Прав си пич, но защо Гала се съгласява да се явява на екран толкова зле облечена, някакви комбинезони, или развяващи се безформени дрехи... А дизайнерката направо ме хвърля в тъч, не за битака, като циганка се облича, да не говорим за косата й, няма ли гребен, четка, да се оформи поне веднъж в главата, да не изглежда като ритана парцалена топка.

НАЛИ ВИ Е ЯСНО ПОД ЧИЕ РЪКОВОДСТВО СЕ ОБЛИЧА ГАЛА?

Илиана вечно има вид на не добре ебана, а Гала има вид воновен, като че ли току що се е насрала. Двете пички са като сестрички, калпазанки, палави, чевръсти нимфоманки...

Нито модни, нито икони. Все едни и същи физиономии и липса на стил.

ОКИЧИЛИ СЕ БИЛИ С ПРИЗ. ТОЧНО НА ОКИЧЕНИ МИ ПРИЛИЧАТ.ОБАЧЕ КОЙТО ГИ КИЧИ И ТОЙ Е ОТКАЧАЛКА