Енрике Иглесиас и Анна Курникова имат близнаци

Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха родители за първи път.

Обратно в новината

Коментари - Енрике Иглесиас и Анна Курникова имат близнаци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В руските информационни сайтове никой дори не споменава за евентуална сурогатна майка. Няма съмнение за бременността на Анна Курникова. На руски е лесно да се чете и да се разбира.

Енрике Иглесиас е най-готиния мъж на земята!

на фона на такава красива жена

Тя не е красва, а сладка.

Абееее....не на мени тея. Стерилитета е колкото на мъжа, толко и на жената, а понекога медицински, дори немът проблеми поотделно, а заедно не могът. А понекога пак по медицински пречини или щото могът да си платът, искът сурогатка. Кимката защо проима още едно от сурогатка, кимката ли беше, бионсе ли беше. Мене това не ме притеснева. Това, което ме притеснева, че по план, за Нов Световен реТ, човеците требе да не могат да имат деца по естествен път (демек им се отнема правото сами да решават с кого, какво и кога). и да зависът от контрол върху раждаемостта, и това се случва ноо настоятелно и нахално, по сичките бели страни но не саму. Планирано е веке хората да съществуват саму за да са роби,а бебета да се раждът саму ако са одобрени от господарите на власт. Това е планирано, и то се случва настоятелно и нахално, е те това мени ме притеснева.

Че разликата между добитъка и хората ,е морални и умствени достижения. Добитъка също има инстикти за храна,размножаване,страхува се и се бори да оцелее. Та разликата между човека и животното са духовността и ума. Лишени от духовност-тя винаги е свързана със нравственост и морални принципи,и от ум хората масово са изтиквани от машините и масово затъпяват от новите технологии та аморалните и тъпи ходещи на два крака минават в графата добитък. Когато човек има животно в къщи ,той го скопява или ползва за разплод. Отнемането на духовността,отвързва ръцете нашите господари да ни третират като добитък.Защото Вселената се крепи на Върховенството на закона. Само сведени до ниво скотове,хората не създават угроза за Господарите си. Изкуственото осеменяване и клониране първо беше практикувано върху животни. За това върви модата инвитро и суругатно майчинство.Плюс озаконяване на аборта. Нищо чудно че всички "звезди " от шоу бизнеса и кралското рептилско семейство,чиито слуги са те прокламират инвитро и сурогатно майчинство. Добитъка може да бъде разплождан както реши неговия собственик.А той е последната най-малка част на пирамидата-единствената запазена такава и на стените на Гиза. Това е целта.Честито на говедете,които мислят,че могат да си правят каквото поискат и после,да станат родители въпреки волята на Висшето. Но реално Господарите не са виновни. Те просто използват ниските постъпки,които превръщат човека в скот и просто го третират като такъв.

Има ноо истина в думите ти, но има и един момент, който знам, че съзнателно пропускаш. Че насилственото отнемане на духовността никога не е водило до власт и пълно господство, а само до временна злоупотреба, и после един ден Бог си взима своето. Което е наилва взето, ке биде върнъто на истинския му соПственик. Нищо не е е загубено иле насила зето у Божията Вселена, от мени да го знаеш!

Тфа дето е истински възмутително е как Бионсе ражда със сурогатна майка и това нито е тайна, нито е скандал, нито я крият, нито хората се чудът иле претесневът. Нито Анна (за нея - нейна си раута), нито Роналдо. нито останалите, примерно Никол Кидман си проима второ дете със сурогатна майка ма никой не изрева на умрело, и това беше преди поне 10 години. Но като стане дума, че кейтката не е бременна и нема как да е, и като стане дума за фалшивите й куреми, как изведнаШ дирника почва да лепи минуси, плусове и да редактира, явно по заповеТ. Това е ноо съмнително защо тека.

в тази новина

Как се генерират 68 плюса без нито един минус в продължение на часове за един коментар - подлизурски и ду пе лизен

Ooooooooooooooo.... :) ас одавна приемам точно минусите за комплементи. Дирника си праска плусове и минуси на кило самичек. Ти да не мислиш че некой си е играл от различни айпита да се дупи да пише плусчета и минусчета. Колко са тея, да си играет с тфа. Самия дир си редактира активите и пасивите, нема съмнение, и после пребират по леФче на плусче, нема съмнение защо го правът.

Какво са успели да скрият? Че тя НЕ Е БИЛА БРЕМЕННА? Пустите му богати рускини - за тях няма невъзможни неща

Леле,най-после ,е -честито

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения bit.ly/2AVv6QM

Техническия прогрес е нож с две остриета. И щом има надуваеми кукли за секс,що да няма сурогатни майки и инвитро. което е същото. Жалко явно ,макар и успешни в кариерата си провидението по една или друга причина не желае да се множат. А суругатните дечица,не са истински твой. Човек да скоро е бил робовладелец. Тоест хора са се купували и продавали като стока. Сега стока станаха -децата. Нищо ново под слънцето.

Интересно.Казват,че събота е родила, а в инстаграм е качила снимка преди 3 дни, на яхта.

Да са им живи и здрави! Крили били бременноста?Коя щастлива майка крие бременноста си?Сурогатната!Крили са,защото не са имали какво да покажат.хубавото е,че поне в щатите има сурогатни майки, защото много жени имат нужда от такива, но не навсякъде е законно.

само дето от никой не е потвърдено,просто вестникарски предположения...

И аз ги харесвам. Но с това инвитро пренаселваме земята и няма да свършим добре. Когато природата е преценила, че не трябва да има поколение, намесата на технологиите и човека не ми се струва добро решение. Знам, че звучи кофти, но е така. Проблемът ще се реши, ако намерим и други годни за живот планети, които да населим.

Когато природата е преценила, че не трябва да има поколение и с ин витро не се получава. И от къде на къде Вие ще определяте и ще съдите кой по какъв начин ще се сдобива с деца? А и природата намесвате дори. Точно пък такива красиви мъже и жени е хубаво да имат деца, за да им предадат прекрасните си гени.

А така, кажи им го на Чеповете, че те само за Марс си мислят ... :D

Бубе, аз също не мисля, че хората с болно сърце, бъбреци или рак не трябва да получават каквато и да е било медицинска помощ. Щом Господ така е решил, значи има защо. Знам, че е гадно, но така стоят нещата. Не може всички вече да можем да идем на Марс

браво!

Всичко хубаво,добра новина,хубава двойка са - но защо не живеят в Русия(където според русофилите е рая на земята)защо са се забили в загниващия капитализъм?Защо???

А Енрике да го духа, нищо не мое да извини тъпотията и просташките изпълнения. Анна е тая, дето му крепи семейството, и Енрике ке го духа, ако я загуби. Защо, защо, защо, мъШленцата са толко тъпи и слепи????????? Жената крепи семейството, и сичкуто. Жената е тая дето ражда и отглежда. жената требе да бъде носена на ръце! не сека жена, а майката.......... Затова ислама е успешен - заплождат едфна жена и вадът най-доброто от нея! Това е, за което се ражда жената - да бъде опора, майка и корена на семейството!

Затова се топите минусаджиите,, щото за вас майките са нищо. Еми мрете! Не ви требът майки и жени, а и вие сте безполезни без майките и жените, сами деца и семейства не моете да правите. МИ МРЕТЕ БЕ! КОЕТО И ВИ СЕ СЛУЧВА. кату се научите да си цените жените и майките, И НАЙ-ПАЧЕ ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВОТО, тогава за вас прогрес и просперитет!

дори ин-витро не е, сурогатна майка е! айде, честито и следващия път-сурогатни тризнаци!

аС си промених мнението за рускините. Я как се оправет в живота. Ке намерим и ас една рускиня да ми ражда внучета. Поне рускините искът да раждът, не кату вас, плеймейтките, део пазите диети за чичко тревичко.

Да са им живи и здрави!!!

Браво! С него е от 20 годишна и накрая стигна до инвитро, докато го изчака да стане готов за баща.

Какво ми цъкате минуси. Заради егоизма на един мъж, който 16 години не може да се накани за дете, една жена си рискува здравето. Пропуснала най-хубавите си години за деца. Всички умници, които са сложили минуси имат ли представа какви последствия има ин витрото за здравето на жената, дори след години. Това не е като да ти бият инжекция. Ограмотете се малко. Мъжете са лесни, всичко се пише на гърба на жената.

Абе ти в ред ли си? КОй ти каза, е е инвитро първо? Второ - 36 години е иделана възраст да станеш майка. Трето - няма последствия за здравето, дори да е било онвитро. Четвърто - явно сте си близки през последните 20 години, та знаеш точно какво са чакали до сега...

Добре де, ти що се тревожиш! Сигурно си се напънала да родиш, ама кво те интересува кой кога и как е родил близнаци!

До ин витро се стига не само в този случай, който описваш. Може в нея да е причината, може в него, може и в двамата, а това което ти пишеш е по-рядко срещаният случай, въпреки че и това е често срещано. Нещо за ограмотяването се сещам ...

Че като стои с него заради милионите му и до 46 можеше да изчака. Плюс това те са заедно с договор, както е Роналдо със сегашната му.

Курникова също е милионерка - само от наградни фондове е спечелила 3,6 милиона долара, а от реклами няколко пъти повече.

Родиха се още две глобалистчета, които нямат национален корен, история и памет, благодарение на тъпите си меркантилни и славолюбиви родители.

не може всички да са суперинтелигентини като бай ти Ганя,да муа ракия,пръжки с лук и туршия,да друса гюбеци и да мисли,че върти света,оня проценти не са 80,а са 99,9

хахахаа:))) така е. 90 са минимум.

Е, да, защото тебе са те броили мноого пъти- затова е нараснал процентът, мръсен безродник! Да останеш сам без нищо

да са живи и здрави и много яастливи - прекрасна новина!!!!

"Яастливи" - моля да се чете ЩАСТЛИВИ! извинявам се - натиснах грешен бутон за буква Щ

Кой е бащата? Нали имаше приказки за Енрике, че е на левия тротоар... Не че е важно, но...

Че Роналдо как има 4 деца, а е гей? Я стига с тъпите въпроси. Милионер, иска деца, прави си деца! Точка!

Красиви, истински, нормални, стойностни млади хора! Сега, благословени с най-голямото щастие. На многая лета!

Браво! Да са им живи и здрави бебчетата и всички деца да са живи и здрави! Честито!

Да им са честити! Живи и здрави!Това е страхотна новина.Красиво и мило семейство.