Коментари - Ралица Паскалева и Салпаров в Равда за Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми тя след 15г./от толкова съм женен ,и все още си обичам жената./с по колко развода ще са? Като се обичат ,да се вземат ,и да си траят!!!

В Равда...хъъъ. Можеше на Малдивите, на Карибите, Бали, в краен случай Дубай...Равда. Да не са свършили парите.Десет дена празници. Равда...оооо

гледах интервюто в "На кафе" и ...извода ми е, че двамата са си лика - прилика - категория "Градска окраска със селска закваска". И не само заради диалекта от Северозапада и Русе.

Теодор е най-готиния мъж в България!

На мен ми писна да ме занимават Дира през ден с тия двамата. Само за този месец това е пета статия за тях. Нито са толкова известни , нито пък толкова важни, за да чета постоянно за глупостите им !

а бе не станаха ли много вкл'чванията ?

а бе и аз тия дни си мислих, че много са занемарили включванията и ето на - отново същата дъвка. Няма ли нещо ново покрай тях, едно и също разправят вече месеци. Той още ли иска дете от Ралица...Ще се заплождат ли? После си казвам, кой уважаващ себе си човек с достойнство ще седне да излага на показ толкова лични и съкровени неща....и си отговарям - само този, който търси евтина популярност.

Тия се скъсаха да се влачат по всички медии и да ни обясняват колко се обичат. Девойчето си мечтае да е известно, тресат го комплекси

Били заедно от 8 месеца и тя вече е жената на живота му. Когато изкарат поне 8 години и той пак твърди същото, тогава пишете за тях.

Ей, че си про*т! Така се казва, иначе гаджето няма да те пусне в спалнята си.

ами с Бойка, първата му съпруга, май не успяха да изкарат 8 години...Той и за нея така разправяше и хълцаше...Поне едно хубаво дете му роди жената, но това явно не е достатъчно за голямото му сърце.

Тя е много хубава и може да се цели и по- високо.

Има много хубави мацки - с лопата да ги ринеш. Хубостта е качество у жените за много кратък период. През него трябва да излъжат някой стойностен мъж, иначе лошо ....

и не само да излъжат, но и да задържат...Това е майсторлъка.

Аз пък съм в Китен, а сега да видите...

красива история красиви хора красиво

грозна история грозно поведение ..... грозно... едно разбито семейство грозно... аман от артисти и спортисти...

ралица не е причината за развода на салпаров историята между теодор и бойка може да е грозна, но си е тяхната грозна история историята между теодор и ралица е красива така както е била красива историята на теодор и бойка в началото....

каквато и да е история, ако се разнася от вятъра като стар вестник е грозно. И децата четат Интернет ...