Гущеров и Светлана Василева влюбени на Коледа

Плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров използваха социалните мрежи, за да опровергаят слуховете, че са се разделили.

Обратно в новината

Коментари - Гущеров и Светлана Василева влюбени на Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се ли гнуси да докосва този мазен противен тип, тази куха жена и деси синоптичката за пари могат всичко да правят, жалка работа

Оф, толкова са противни и двамата.Той е мазен плондер,а тя куха лейка.

и като гледам такива грозни картини - съвсем се отчайвам от света и от живота, и едвам се удържам да не си тегля куршума... :(

Тоя нали е богат, няма ли кой да му каже, че тая рехава брадичка го прави още по смотан, а това е трудно щото тоя е муга смотан. ахахахаха да заминава за ислямска държава!

С този мъж може да си легне само истинска професионалистка проститутка. Никоя нормална жена не би могла.

Стефка, както и е името всъщност е едно обикновено доста просто селско момиче. Какво странно има в това, че си е паднала по едно също така просто момче, грозновато, но пък работи син на баща си. Даже рядко срещано грозновато. Децата им биха били ужасни - хем прости, хем грозни.Сега ако ме изтриете, защото пиша истината, значи и вие сте същите!

Ха-ха, 1, ти направо ги прокле дирниците! А иначе да - двойката е обречена на генетичен крах..

харчи парите на баща си по поредната проститутка, иначе коя нормална ще се съгласи да търпи такова пьянде - огромно, мазно и грозно?

Типичен пример на охранени и самодоволни простаци...!!!!!! Това е днешната България и докато е така, простаците да са ВИП, нищо добро не чака страната ни... А стария Комдомолец-комунист и ДС сътрудник Гущеров това богатство го е окрал от всички ни след 1989 година... Такива точно трябва да се бесят по пиночетовски и без жал, с пълна конфискация на окраденото... Това е решението - де идва българския Пиночет...

От тези двамата направо блика красота, интелект и любов, любов... Все едно че са се хванали за "рога на изобилието".

Това мазно прасе колко дена ще го държите да се лези на сайта ви.Коледа отдавна мина

Искаш да кажеш, че вече е с картофи и ориз?

Малиии какъв е мазньо и с тая брада е като братчет на бен ладен.Ужас.Голяма любов ще да е,ама много голямс.Парите нямат нищо общо.

Богат грозен нЕма ! С милионите на тате се прави на бизнесмен, а тая шахта ще тръгне и със сакат циганин ако има пари, след 13 годишнината си изгълтала повече деца от баба Яга...

Ей, стига сте хейтвали! Това е една истинска любов!

Богат и глупав, иначе нямаше да е такъв плондер!

две букви и два емотикона.

а да, свинете са обичани само по Коледа...национална традиция! ама и тая...да и имам света.... ужас.. по добре да си беше изкъпала един клошар.

Рептили!

Този прилича на джихадист а тя на объркана кифла

Най-гот е да доиш пишман-"бизнесмени' (с парите на тате)...

с онова гнусно създание Киров-младши?

Много са готини :D

Християн го знам от десетина години.С още няколко приятелчета си направиха софтуерна фирма, почнаха в един гараж и с яко програмиране ето до къде стигнаха.Светлето не го познавам, но ми се вижда свестно момиче,разбрах че си падала по интелигентни мъже от които можела да научи нещо, така че с Християн ще си паснат идеално.

Ники

Да, бе вЕрваме ти! Както един вече покойник, който беше рязал на скраб съветски подводници и така беше забогатял. Това с гаража ако искаш да ми го докараш подобие на Стив Джобс и Уозняк няма как да стане. Те са оригинала, а този е пълно и долнопробно менте и скапаняк. Хората на моите години добре помнят как бащицата му дръпна с паричките от червените куфарчета.

TIREX

а един мормот завива чоколаТ а тейку му поE+бава всяка уруспия дето се залепи...

за тези дето са ходили под масата 90те години да ги светна,че Гущеров старши е кадър на бившата комунистическа номенклатура,взел едно,две....максимум три куфарчета с долари от външнотърговските дружества,а малкия гущер е милионерче по наследство....ма ге парите не миришат,питайте Светлето

младите за огромните кражби, които създадоха туземните прорашистки мутро-олигарси, защото "независимите" медии упорито потулват и "забравят" тази важна част от историята на България ???

YCBM

какъв е тоя урод бре? за шахтата знаем

Златотърсачка

Тази новина е за рубриката: Безмисленият живот на селяндурите!

Ех, пари, пари.....за вас колко жени си туриха джуки и цици и дори с шимпанзета и орангутани биха се онодили само да ви имат! ГНУС И ОТВРАТ, друго няма какво да се каже по темата!

бъркаш "жени" с "коври"!

К.рвето да бърза,че млада конкуренция напира!

Навремето такава асиметрична двойка бяха Ралица и сина на партийното величие Милко Балев. Но дойде перестройката и Балев обедня. Влюбената до уши Ралица на часа му би дузпата и изръчка 200 кревата у нас и по света. Пичове с пари внимавайте, има бесни кучки

тоя и красен кралев......кои е по по гнусен...помагаите в битката......тая и викторя как си лягат с тези....пари да ми дават тези жени не бих се изплюл на тях.

А какво да кажем за Пеевчето? Май само Фидоска може да го обязди!

Тая пък как веднъж не се влюби я във локомотивен машинист, я във продавач на вестници. Все едни такива красавци ги избира с душевна красота и аромат на пари.

На мен Християн ми прилича на пийнал или нещо да е шмръкнал. Така, погледчето е малко размазано и унесено. А Светлето няма какво да я коментираме. Който й плаща, него обича. Малко като оная синоптичката с Плевнелиев. То само хитрите очички като й видиш и стиснатите устнички и лукавото погледче - отдалеч се види, че злато търси. Но докато има такива мъже като роската да се лъжат, че ги обичат, ще има и такива жени. Пазар, кво да прайш. Търсенето определя предлагането.

Коментара е меко казано тъп. щом не правите разлика между Плевнелиев и Младия Гущеров. Но да си трол е съдба.

Gal

След тази новина мога да спя спокойно....

ХАХАХА... Погледнете този мъж на снимката... После го погледнете отново, но си представете, че така изглеждащият момък НЕ разполага с фининсови възможности... А сега ми кажете, може ли едно нормално, било то и с не много голям умствен багаж момиче да парадира с тази връзка и да твърди, че въпросният Християн е целия свят и цялата и любов??? Ако Християнчо не беше подплатен солидно в парично отношение, дали щеше да е така?!?

"ама не знаеш колко е красив душевно"

целия случай е смешка. Светлето и Марчето преди са си женици с тарифа. Значи Гущеров си плаща и казва бръмчи като хеликоптер и те почват. Момичетата това работят -продават тела,лъжи сополи,каквото иска клиента. Смешката в цялата история,че богат човек занимава цяла България с това,че като си платил на прости.утката,тя му казала ,че и много Убав. сега да вземе да покаже сметката от някой супермаркет и да каже,че на касата са му се усмихнали и казали,добър ден. То това тяхното е същото. той ходи само с жени с тарифа. Новина щеше да е ,ако хубаво и нормално момиче от неговите среди,беше му пратило обяснение в любов. Това тук е пазар и е смешно и жалко не само положението на Кристиян,но и на баща му покрай него и най-вече на дира,дето рекламира такива глупости. Но Светлето сигурно е платила и те за това пишат.

Повечето жени са латентни или явни проститутки, които за пари/аванси/престиж правят всичко. Дали си признават обаче (дори и на себе си) е съвсем друг въпрос.

И мъжете правят същото за шефа си.

Камък ми падне от сърцето.

Ако бях Боко, авторът на това драсканье щяха да го грозят от 3 до 5 години!

торба лои ама с пари

не разбирам какво сте заръфали хрисито гущеров, грозен бил, дибел бин, мязал на ислямис, брадата му била къса, дълга и т..н. а не ви ли мина през скопения мозак че гущера на тоз гущеров сигорно му е много голям, не гущер ами направо питон, ама незнам дали е по голям от питоня на митю пищтова...затуй му са липят тез смотани кифли без мозак. ама те не знаят ченадаренити маже са наи ужасното нещо. аз бях женена за един надарен ама тои не се запря.. де що щъка женско требва да го подпре... какво патило съм си патила... наиба най добрата ми приятелка , поткара нарет комшииките млади, стари зрели презрели... не се запря и потфана колешките ми.. дори и на бременните не прости... после се фана с едни бизмесненки... аз му викам поне пари зимай бе , простак, досега да сме станали мельонери.... ама прост човек няма пипе.... толкова да няма спирачки дори един път наиба едно турче от провинциата.... добре че се разведох с него щот сега до мен достигат сигнали че е подфанал наред бежанците... боже дано тои да ги ибе иначе ше повърна ако са му разхлабили халката... сега зех един дет никак не е надаренн.... направо се родих, не изневерява пари пичели , чисти пере готви ... ама кво кат не бил надарен малко ли краставици и вебратори има... все ще му се намери колая/

не, не. не си нормална. не се тревожи.

Кичо

Да ти подаря едно букварче ,че малко да понаучиш български?

ще поворна само като го гледам, камо ли да ме пипне

и тази като Деси Добрева за пари се продават макар до себе си да имат изроди

Шопар и празноглавка - лика-прилика като два стръка иглика...

Игликата е много хубаво и нежно цветенце ....................

Е... имах предвид, че в духовен смисъл те са две много напреднали, нежни и красиви души! :)

На кой му пука?

О, не, пак ли! Вече не мога и да вляза в Дира без да ми бъдат натрапени победителите в конкурса "Най-гнусната двойка на България".

В първия момент като видях снимката помислих че е някой от шефовете на Ислямска държава

Хахах, добър коментар

Мара Отварачката му викаше - Хриси.....