Д-р Огнянова не ходила 2 години на училище

Харизматичната Диана Димитрова, която се превъплъти в ролята на д-р Огнянова в сериала "Откраднат живот" се появи на корицата на списание EVA.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Огнянова не ходила 2 години на училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я тая каква е мощна, едра кака и как е нарамила нещастното животно- пратете я да копа по ще има полза от нея от това да се прави на красавица, актриса, художничка и писателка

Диана Димитрова участва и в първи сезон на "Откраднат живот", но в доста различна роля на медицинска сестра - любовница на доцент Захариев. Там е с доста по-неприятен екранен образ като характер и визуално е с руса, къса коса.

да и поне 15 кг повече тя е едра жена с вариращо тегло от по млако дебело към много дебело

Щом е ходила с Калин Терзийски.... е същото куку като Елен Колева...

За най-древната професия училище не трябва

Купете си списание whatever. Платена публикация.

Ц. ц ц - 2 години не ходила на училище и пак доктор станала. Ако не ги беше изпуснала сигурно професор щеше да е...

Ама тя не е доктор извън филма бе Дядо :)

Тъп хумор от селската кръчма, дядо

Има секс в нея, но на мен лично не ми допадна актьорската и игра.

Докторе, кажи. Голяма вълчица е. Направо хищник. И две години без образование.....Страхотен пример, и без това става напечено, вече не две - по цели 5 - 10 или никога не ходят, та ги събират да ги вкарат в школото с жандари.Абе, и Брад Пит е бил шофьор-доставчик на ресторант, облечен като кокошка, но е приятно и успешно изключение. А иначе, става жената за регистратура и лице на някоя частна клиника за козметични интервенции и импланти. На хонорар, разбира се.

Работя в поликлиника. Въпросният сериал не го гледах, понеже аз ежедневно си участвам в такъв. По-голяма измишльотина от този сериал няма. Дори "На всеки километър" изглежда направо като документален филм пред това. По повод въпросната "колежка" д-р Огнянова , или както е там, няма значение.... Такива като нея сред медицинските сестри са по пет за лев ... И по пушене, и по поглед и по третите работи.

до клиниката- колко разликата. Не искам да прозвучи профански д-ре, ама вие в поликлиниката основно пишете рецепти за кръвно на пенсионерите и чат -пат някой грип с усложнения... Това с операциите...май е само спомен от студентските години. А грозните думи за сестрите...не звучи джентълменски.

И защо трябва да звучи джентълменски? Истината си е истина и ако не изнася на някого - да не се държи така. Погледнете сеебе си , а не тези , които казват истината,

Уж не си гледал, ама знаеш , че е измишльотина..... Те всички филми са измислени... То аз мога да направя филм за съседа мизерник със скъсани гащи и вечно пиян. Ще бъде истински , ама на никой няма да му е интересно!

Гледа лощо, ама и Деми Мур има кофти поглед...

Къде с Деми Мур правиш сравнения на тая женица бре, нерде Ямбол нерде Стамбол.

Тия от Ева нормални ли са да е облечена с вълчи кожи и да пише че обичала вълците. Извратено е. Най-грозната корица на списание!

И горкото куче, как тъжно гледа така като го е сгънала. Ма е бая едра и яка момата да носи на гръб такова тежко куче.

Май не е вълк, а порода куче.....ама... подробности....

Незнам какво иска да постигне.Бедна ще си остане, оскар няма да вземе.В холивудски филми, няма да се снима.Хората я смятат за платена проститутка. не за актриса, пробила с ум и постоянство.На 35 години станала актриса....Смешна комедия.

Някой знае ли кой набор е, 82 ли е 84 85 ли 87 88 ли е .Прилича не на жена. на 30 35 а на жена на 45-50, доста е състарена.Не ми харесва.И виждам,че на повечето хора също.Още повече, с курвенския поглед мяза на магистралка.

като не можеш да понесеш чуждия успех, не чети. Какво ти пречи, акъл ли, култура ли, образование ли, възпитание ли. Слънцето грее еднакво за всички - и за добрите и за злите. И за грозните и за красивите ( като теб напр.). Спокойно. Опитай се да бъдеш по-великодушна. Намери опорната си точка на правилното място.

Има една разлика. това не е успех а купена слава за 5 дни, след която всички ще я забравят.Успех е откритие на лекарство за болести,писане на книги и тнт.Мога да понеса нормални успехи, това не са.Дъщерята на "Гала" се съблякла и се изтипосала, това ли е порендия успех.За теб явно да.

Ако държавата бъде великодушна с българите, дава им висока пенсия и заплати и ние яе сме великодушни с натрапваните лица.И защо реши,че са само жени тук.

На мен не ми харесва. Не смятам, че е красива. Пози ала колко съм секси с цигара и разгонен поглед и нищо повече. Доста едра и груба за нераждала жена, а и е вече време.Освен това е вече на години-първо 2 години не е ходила на у-ще и има първо обучение в нха после в натфиз където 2 години май забавяне заради смяната на преподавател така че тази г-жа е към 35 годишна и явно е разбрала че й изтича времето и затова така агресивен пр почна с принание за някогашна връзка с терзийски.

Колкото и статии да пишете за нея,най -много роднините и да я харесват и няколкото спонсора,на хората не им пука за треторазрядката актриса.Също както не им пука за Гущер-Светлана.Пеевски-Цветелина.Кралев-Петрова.Президент- Бановица.Принц-Негърка.Всички златотърсачки и боклуци.Масово затъпели идиоти с богати,крадливи бащи и майки.

За тая с кожата от вълци се пише,защото редакторката знае ,че тащ ще бъде заслужено оплюта от народа и в тъпия сайт дир ще има кликания!!!

Незнам като художник как е, но като актриса не е кай знае какъв талант. Иначе е доста симпатична, но пък много пуши и рано ще се състари.

Жена станала известна заради онзи алкохолика писател Терзийски.Набутвата от спонсори в сериали и медии не заради качества а заради проституция.

е продукт на махленски манталитет. Иначе не би използвал/а определения като алкохолика писател. Пък дори с този недостатък, той ще остави след себе си своето творчество и само времето ще му даде оценка дали и колко е значимо за обществото. ТИ какво ще оставиш, с което хората да те помнят.

е продукт на махленски манталитет. Иначе не би използвал/а определения като алкохолика писател. Пък дори с този недостатък, той ще остави след себе си своето творчество и само времето ще му даде оценка дали и колко е значимо за обществото. ТИ какво ще оставиш, с което хората да те помнят.

Грозна е прилича не на 30/32 годишна, колкото май е ана около 50 годишна.Ако видите снимките и в гугъл и някой от тези ,е и дебела и с криви зъби.Незнам защо продължавате да я пробутвате в този сайт и в другите.Плаща ви или спонсора и плаща.

си нещастник/а тогава харесваш българските неграмонти миски с изкуствени бюстове и напомпани устни и мозък на врабче. Просто си нисш организъм или си циганин/а

Не ти си нещастник/а, като не ти харесва мнението на хората.Може да се гръмнеш.Аз харесвам, качествени но ти май си циганина.Елен Колева е много по-красива.И другите. ще го потвърдят.Това ,че не харесваме тази жена не ни прави любители на чалга тип жени.Ти щом я харесваш по-глупавата ти логика значи харесваш.Стари кобили или негърки.Идиот/ка и смешен/на си.

Не ви остава време дъх да си поемете. След като "оглозгахте" Десислава Радева сега се хвърляте на нова плячка...Не можете да понесете това, че има и ЛИЧНОСТИ, които не се вписват във вашия Style...Критички - истерички. Римата всеки може да си довърши сам...

Десислава Радева на 50 тина години, изглежда много по-нормална, от тази жена.Тази с този да не казвам какъв поглед, няма какво добро да и кажат хората.В България има много актриси, които са по-качествени и красиви от тази, но за тях не се пише.Защо ли на всеки е яасно,защо!!!!

Неприятна. Много.

Нещо не разбрах връзката със заглавието.

1. Ловувала е, 2. Трепала е вълци, 3. Не ела вълчо изяж ме, а обратното.

Толкова ги е обикнала вълците, че не само ги гушка, но и с одрана вълча кожа се е навлякла. Или поне така изглежда...

Аз не разбрах защо не е ходила на училище и къде е била през това време.

Мен ако питате, тази не е страстен любител, а страстна професиоталинстка. Останалите й таланти са истински колкото е истински вълк показаното куче.

.. и какво толкоз да се прехласваме? Има ги такива симпатяги - хиляди работещи, умни, всеотдайни, борещи се с конюнктурата! Шапки долу за тях- другото е суета!

Жалко, че не си разбрал за какво става дума - участието и като актриса в един сериал, където все пак не участват всички българки.

Ако толкова обича вълците , защо е с палто от вълча кожа и е метнала за яка хъски? Или обича вълците само преработени на палта и яки?

ПРОФАН

тази статийка е жалък напън на некадърен PR.

Оставя смесени чувства- красива е и харизматична, но в няколко интервюта и изяви остава впечатление на семпла, простовата и насила артистична.

ми то от актриси много в интелектуално отношение не може да се очаква по принцип...

Има ли голи сцени ?

Има, бе Владо! Дават голата истина за българските болници!

Коя истина? Че лекарите в този сериал са като ангели! Мили, любезни, загрижени, отдадени, страдащи за пациентите! Чиста фантастика за българските болници! Толкова нелепо, че чак смешно!

Много красива! филмът беше жесток! Всички играха страхотно! Ако някой не се интерисува от сериала да чете за Азис , или за Биг брадър!

дето са сложили минусите, това е бъдещето на българия- цигания, певачки тъпи с надути джуки и тем подобни

Сложих минус, защото интерЕсува се пише с Е, не с И. Всички фенове на този боклучав сериал сте от 80-те процента дебили. Аман!!!!!!!!!

Аман! То не бе "Откраднат живат" ,не бе чудо! За всички участници във тази сапунка се изписаха тонове информация!

"Диана е качила на раменете си истински вълк или по-точно чехословашки вълчак." аЙДЕ СИ ИЗЯСНЕТЕ ЗА КАКВО0 СТАВА ДУМА, АВТОРИ!Чешкият влчак не е ИСТИНСКИ вълк. Както и тая мадама не е нежна - полуграмотно протеже

Щом казваш "а" стигни до "я", на кого е протеже, кажи и ние да научим. А това, че някои пишат дописките си без да се замислят много не оспорвам.