Гришо показа стил и в балната зала (снимки)

Преди да се впусне в шеметната надпревара за титлата в Австралия, Григор отново показа стил и кавалерски обноски.

Обратно в новината

Коментари - Гришо показа стил и в балната зала (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гришо е пич!! нека да "избибини", това котенце, а после пак да "полива" градинката на кака никол!! нищо лошо а пък и си е човешко! ;))

Гришо ще прояви стил, ако се откаже от връзката с "леля си" и намери момиче, което му подхожда. Тази жена навлиза в средната възраст, биологичният часовник неумолимо тиктака и сигурно мисли за сериозно обвързване. На него му е рано и по отноение на годините, и като спортист, който гледа към върха.

Вълнуващ двубой, Накол срещу Пишкова...

Браво на момчето! Млад, готин, талантлив и преуспял! Освен това му се живее и го прави. Напук на дивите балкански завистници по сайтовете. Давай Гришо, браво, Димитров!

появи се един интелигентен млад и световно преуспял българин а веднага наскачаха куп не умити комплексирани простаци да плюят ...от Хасково бил ...гаджето му била баба а факт е че Григор е най известният български спортист в Света за всички времена

... и не като футболиста ... "Да ........мамата"

ЧИСТОКРЪВНАТА СЛАВЯНКА СИ Е ЧИСТОКРЪВНА СЛАВЯНКА ... НЕ КАТО ГЕНЕТИЧНИЯ БОКЛУК Николь Прасковья Эликолани Валиенте Шерзингер КРЪСТЕНА ПРАСКОВЯ - ПРАСКОВА НА БАБА СИ УКРАИНКА ДЕТО СЕ ПРАСКАЛА С НЕГРИ И ХАВАЙЦИ:))

ти па ко ривешве ве червен селтак нали и тебе та праскат ниграта в доун тоун дитройт...що не избяга при любимите пияни блядове да ти го турят в човката

кавалер наполовина къде му е вратовръската ???

еми сигурно там , където е и вашата граматика

праскай ги бат Гришоооо а аз ще гледам през ключалката....

те таа ако го прасне него ... нема да мое да оди чаааак до ролангароса! то големио праскач само с едно бабе са го виждале и с една фригидна рускиня...ебаси ..а да и с брат уилямс ма се не знае кой е извадил по големо пръскало там. той ако беше праскач немаше да го ловат такива а той щеше да ловито модели, а не тенис мутантки.

Страхотен е - личи му, че е от Хасково.

браво бе кривак! Излъга ме ,че отиваш в Австралия титли да защитаваш и ми прати една пица като подарък за НГ , а се натискаш с тази пришкова, а? 100 пришки да ти излязат на д-то , бабиното!

Гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер се похвали с необичаен подарък за Нова година. Изненадата идва от любимия й Гришо и е нещо, което много харесва, макар да показа леко разочарование в социалните мрежи. Отиде ми диетата. Никакъв шанс да се преборя с това, написа Шерцингер под снимка на пица в кутия с послание Честита 2018-а година, бейби!

на бал не се ходи с костюм, а още по малко разгърден. Пак ни излага пред цял свят!

Прилича на паркетен ухажор.

гроздето е кисело а селтак

тейко ми е в по добрия свят, отпреди да се пръкне чалгата. Но ти побърза да покажеш какъв див селски бек си. На бал се ходи с фрак и папионка ... ама от де да знаеш ти шушано.

рендосвай Гришооо !!!

Мачкай Гришо!!

Скоро в полезрението ми не беше попадала новина за Гришко, има няма от няколко часа. В надпреварата си да пишат едно и също медиите направиха името на Гришо досадно. До довечера сигурно ще го чуем поне о е три пъти и утре пак... и така до втръсване.

Много знаете вие, колко сериозно са обвързани. Всичко е игра за имидж

Гришко да се съсредоточи върху тениса. Стига с тия медийни изяви вече. С тая се снимал, с оная се снимал....дрън-дрън.

Ово е бизнес!

Само не разбрах защо давате снимки на рогоносеца на тая Каролина изПлющена.

Плющи Гришо, плющи и тая Каролина Пишкова!

да плющи, щот на борката бекер вече му е трудно. на бьорн борг пък - ептен.