Брижит Макрон не изневери на стила си в Китай

Съпругата на френския президент Брижит Макрон го придружава на официално посещение в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Брижит Макрон не изневери на стила си в Китай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че Брижит носи поло яки и шалове, за да скрие гънките по шията си. По същата причина е и обичайната й прическа, която е като нахлупена възглавница. Обаче така все едно няма врат. Ужасно впечатление ми остави. А китайката е направо зашеметяваща - красива, стилна, приветлива, лъчезарна.

Тази жена не се научи да се облича и това е.

Не знам защо тая ми прилича на женски макак в лицето?

Зад всеки успял мъж стои една силна жена... Преди колко века е казано, умници

на коня Везувий? честно казано исках да видя кончето. да не го бяхте споменавали поне. казвам го най-сериозно.

истинска жена,еротична.жена на място,браво

Бриджит Макрон е старо бабе с изкуствено лице,даже и изкукала,съдейки по облеклото й.НО тя егоистично си живее много добре и се опиянява от себе си.В същност мъчно ми е за Макрон,може ли да е толкова наивен. Та той и е като внук, защо му е това посмешище

Путин е много умен, онази чукна 60те и той веднага я изрита. Ето така се прави. А бяха на сгодна възраст.

Когато са я давали по китайските телевизии майките са обяснявали на китайчетата, че това е клипчето "Баба Яга он лайн"

Kalin

бабата си е баба както и да се облича или държи си личи.

Нещо против възрастните хора ли имаш?

Ти също! Приятно!

Баси карикатурата ... И с тези минижупчета!

Френски шик, харесва ми. Китайката е много красива и представителна жена.

готина жена, при това страшно интелигентна и умна, тя издигна Макрот и сега тя командва властта, няма грлешка

Геронтофилия

не признаете истината - Брижит Макрон е прекрасна жена, с безупречен вкус и стил! Достатъчно умна и и нтелигентна жена, която гордо представлява Франция, както и своя съпруг. Спомням си я тук, у нас, с прекрасен тоярет, на 30-градусова жега, с високи обувки /според протокола/, тя не трепна по време на протяжните церемонии, после разходката по калдъръма на Ботаническата градина... а усмивката и приветливото изражение на слязоха от лицето й

Да, спомням си я :) С рокличка като за момиченце от детската градина, с къдрички на циците и без ръкав, та да й се виждат сбръчканите ръце. Ама нали е французойка, все я хвалим.

Деситу е непобедима.

Класата си е класа. Не е като нашата селска пръчка Деса поетеса.

добре си е жената-стига завист-има харизма, не е като Мис България

Наистина всеки преценява как да живее живота си,но дами като тази госпожа са супер егоисти и енергийни вампири.Значи тя си е живяла живота добре или зле,създала е деца и има внуци,а съвсем съзнателно отнема правото на този млад мъж да създаде свое поколение и да се държи за полата на баба си.Нито мъже,нито жени оправдавам,които живеят за себе си за сметка на хората около тях!!!Деми Мур беше същата,но Аштън й показа,че биологията и природата си казват думата.

пипи

и то па един мъжжжж....

Сигурно и Дженифър Анистън ще обвиниш?

Как можа да го изтърсиш това нелепо сравнение? На колко години е Дженифър Анистън и колко години е разликата между нев и съпруга й? Не сравнявай несравнимото!

Само когато става дума за дами подскачате, иначе сте пас.

Говорим за конкретния случай,а не обсъждаме всички!

Ми те всички жени като се срещат с китайски лидери задължително се обличат в червено. Кейт Мидълтън беше облечена в червена рокля като се срещна с китайския президент, та Макрон ли няма!

Абсолютно чучуло...

Когато я гледаш отблизо, тя е точно като восъчна фигура, особено лицето - изпитвам много тягостно чувство за тази жена с абсолютно изкуствено направено лице... Ужасна картина... Дори усмивка не може да направи като хората, защото е толкова тунингована, че ако се засмее, лицето й ще се разпадне...

да запознаете публиката със стила на някаква си извра.енячка.Като всичко от Западна Европа и тези са върха на кукуригу.До такава степен са изкукали,че не заслужават внимание.

как да изневериш на нещо, което нямаш?!? Тази дори прическа няма, вие за тил говорите!

Абе, много е грозна бабата на Макарона. Ако те срещне нощем, от уплаха може да се изпуснеш в гащите.

На китайката тоалетите по-добри. Брижит Макрон да не заравя, че отдавна не е учителка и готина мацка, а представя Франция.

Че и на китаеца костюма му стои по-добре от този на Макрон. С ментета си източиха парите на целия свят и сега се обличат добре.

Най-големия майтап че точно от лъскавите бутици в Париж и Лондон ходят да си купуват дрехи Китайските новобогаташи милионери-индуструалци

Макарончо какво разкарва тая мумия по света, сякаш хората не са виждали такова чудо.

Брижит много са впечатлила от фамилията на Турския министър на Търговията ФакъБАБА и искала на всяка цена с Макрон да му идат на гости да пият турско кайве (с райбер)

Туй какво е?