Барбра Стрейзънд все така шеметна и на 75

Барбра Стрейзънд отново се прояви с позиция, като удари звучен шамар на наградите "Златен глобус".

Обратно в новината

Коментари - Барбра Стрейзънд все така шеметна и на 75 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..свежа на 75 с малко помощ от: Face Lift и Botox Ринопластична хирургия Пластична хироргия в очната област (Eyelift ) Липосукция Cheek filler-Injection

Какво реве барбра? Нали е еврейка? Нейните са я натрупали с награди! Тя диктува холивуд! Тя няма нужда да спи с продуценти за пари и роли!

Ама как ще изглежда шеметно беее! Издута е като плондер от безбройните ботокси и други подобни терапии. Направо не прилича на себе си! Не мога да я позная! Предлагам да възхвалявате жените на възраст от шоубизнеса или от други сфери, които изглеждат естествено млади, без намесата на десетки пластични операции.

Идиоти прости на 76 е

Всякаква паплач се изреди да се впише в групте на ''репресираните''. В днешно време си ''ценен'' само ако си черен, инвалид, м*юсли, с 15 чавета, нямаш образование, живееш на гърба на другите и 3 от децата ти задължително маршируват по гей паради. За онези, актриси, уж ''насилени'' в хотелски стаи, по късна доба нощем, вие какво правихте в стаите на тези мъже, към хотела почасово ли работехте?! То бива извратена ценностна система, ама вече става гнусно и смешно. Какво да правят средностатистическите хетеросексуални хора, дето трябва да превиват гръб, за да може ''онеправданите извратеняци'', да си получават паричните помощи?!

То и баща ми е един шемет на 75...

Изчетох почти всички коментари на мъже и жениписали тук и онова,което неизбежно прави впечатление е снизходителното ,леко подигравателно отношение към дамите.

До всички обидени феминисктки, реалността в България - мъжете умират по - млади, а се пенсионират по - късно!Факт в подкрепа на дискриминацията!

Енчев, докторе, я виж ко праят хората! А?

Качил си се на друг рейс! Видиш ли, че темата за вибриращия сутиен не е тука:)

С тази агресия срещу лошия бял мъж, който им взел наградите, може би и ролите (знае ли човек)... та ме е страх да изляза на улицата да не ме срещне някоя от тия бесни активистки и да ме пречука.

Е, те на това му се вика "дедови, изкуфели приказки", защото сексизма е факт! Само трябва да внимаваме, когато най-накрая жените се сдобият с РЕАЛНО равенство по отношение на заплащане, награди и тем подобни, да не започне процес на дискриминация на мъжа :))), защото и тогава няма да съм съгласна, нито доволна!

А, мъжете, като почнат, РЕАЛНО, да раждат, ще съм много доволен!Търсят се миньори, машинисти, леяри, общи работници и тн....., там каква е реалността?

Вече ми втръсна от тия позабравени, поувехнали лайкучки. Вече си мисля , че яко налагат мъжете си вкъщи, само защото са мъже и са им взели наградите.

Че си простак, съгласна съм, но защо трябва да се оправдаваш с хипотетичната агресивност на хора, които не познаваш?! Като искаш повишение на заплатата, защото си я заслужил, шефа ти трябва ли да те нарича "агресивен" и да подозира, че, щом искаш повишение на заплатата, значи сигурно биеш и жена си вкъщи :))) Не си само простак, ами имаш и прости разсъждения :/ :/ :/

Дължа очевидно дълбоки извинения на всички жени за това че съм се родил мъж и че заемам място в живота, което можеше да заеме жена. Образовах се за сметка на пренебрегнати жени, които можеха да сторят това на мое място. Изкарвам си хляба, което е нечестно, защото можеше жени да го правят вместо мен. Позволявал съм си интимности с жени, което е грубо сексистко и е дискриминационно на джендър основа. Дори да се гръмна, осъзнавайки колко съм ощетил жените, как да им върна онова, което така нечестно съм заграбил от живота за тяхна сметка?

Никой истински мъж не би се засегнал от подобна статия! И държа да подчертая, че има крайности във феминизма, които не разбирам и не харесвам и въпреки това не виждам място да се обиждаш лично ти, че Барбара говори за реален проблем - сексизма в някои сфери е абсолютен факт - например, това, че мъж и жена на една и съща позиция в една и съща фирма, не взимат една и съща заплата и то при положение, че жената е еднакво кадърна с мъжа, но работи повече - реален случай с моя колежка и колега. Тя така и не разбра, че взима по-малко от него, но аз разбрах! И това е масово явление по целия свят! И няма да казвам на бялото черно само, за да не се засегне някой мъж от истината!

Според Истанбулската Конвенция полът е само социална роля. Така че не съществуват нито "мъже", нито "жени", още по-малко пък "истински". Не е политкоректно да бъда възприеман като мъж. Редно е да кажете "човек" или "лице". Във Великобритания влезе в сила закон, който забранява понятието "бременни жени". Казва се "бременни хора". В процес на ратификация е забрана на понятията "майка" и "баща". Казва се 1-ви и 2-ри родител, като 1 и 2 се определя според азбучен ред на имената. Жена ми например весело се оглежда в огледалото с нова блузка и ме пита: "Харесваш ли ме?" Отговорих, че я харесвам като човек. Тя се нацупи. Допълних, че харесвам блузката, не нея. Още повече се нацупи. Уважаеми хора, играещи социални роли на жени. Влезте в час.

Извинявам се, че съм хетеросексуален, бял мъж!Толкова расистско от моя страна, крайно време е да ни забранят със закон!

Не мога да повярвам колко е ранимо егото на някои мъже :О Направо съм на път да започна да се съмнявам в хетеросексуалността ти, като те слушам :/ То бива чувствителност и ранимост, бива...

Раними сте от сарказъм, поради липса на аргументация!И се започва нищоговорене!

В САЩ прекаляват вече с този сексисзъм,расизъм, полово равенство,насилие над жени и дурги такиваглупости. Останали са си в 18 век въпреки големите кинти,които свалиха от колониите. Насилват се,мълчатси по въпроса за пари,а сега ще дават награди на жени за режисура само защото са жени.

Ти това ли мислиш, че има предвид Барбара?! Едва ли някой иска да се награждават незаслужили наградата жени само, защото са жени :О :О :О Всеки нормален човек би бил ТВЪРДО ПРОТИВ ТОВА!

Всяка крайност не е хубава! Сега се сетиха, като навъртяха по 55+ години, че като били млади, за да станат сегашните милионерки от роли в тъпи бози, са си отваряли краката тук-там! Е защо тогава, преди 30 год. не протестираха!?? Много плоско и еФтино!

тия американци, вече тотално загубиха ума и дума! Само раси, полове и за всичко все белите мъже им виновни! Събрали се всички, направили жените най-хубавите филми на света, ама лошите мъже нарочно не им дали награда!!

Не си ли чувал, че истината е по средата?! Със сигурност несправедливот в заплащането и награждаването съществува, както и секс тормоз на раб.място съществува - има реални жертви и на двете!!! Въпросът е кои са истинските, колко са и т.н. Тъпо е да слагаш под един знаменател хората и да наричаш априори всички измамници!

Абе на тия патици кой им е навил пружината не мога да разбера! Сякаш въобще не ни е ясно как точно се става звезда в Холивуд. И крайно време е да започнем да правим разлика между киноизкуство и киноиндустрия. Тези няма нищо общо с изкуството. Те са средство за пропаганда и промивка на мозъци.

Не ви ли прави впечатление, че в Русия не протестират? Явно Путин насъсква само хамериканките... Умен е тоя Путин -виж, и президент им избра и бури и хали им изпрати. Да-а!

Кои "тези нямат нищо общо с изкуството"? За Стрейзънд и Мерил Стрийп ли говориш,те ли са 'патиците"?

ХАЙДЕ СТИГА С ТОЯ КУЛТУРЕН ИМПЕРИАЛИЗЪМ ... ГОЛЯМАТА БАРБАРА - ГОЛЯМА Е ЗА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД - ТЯ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА НИ ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ НИ ОТ БЪЛГАРСКА КУЛТУРА ....

Евреи срещу расизма... Трябва да го дадете на черен третополов според мен. За пропагандно филмче като '324г роб'. Ой Вей!