Венета Райкова: Приключих с мъжете

Водещата на "Папараци" сподели във Фейсбук пост, че животът ѝ е детето и работата ѝ.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Приключих с мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тишо му писна от дъртата чанта и ще си намери нова по хубава по млада и лъскава

Правилно! За какво ти е някакво мрънкало, да му слугуваш, и даже пари не носи. Да си ходи мама да го дундурка. Третополови готованковци много. Качествени малко,късмет и напред.

Ужас, още 10 години Венетка с интервюта! Имайте милост към зрителите, та даже превзетата Николета беше по-интересна от нея! Дано не се сбъднат мечтите и, че така аз изпадам в депресия.

Венета Райкова: "Приключих с мъжете"......... и почвам третия пол :) :).Белкими на нас ни излезе късметя!

Да бе, да. Нуждата от секс е утилитарна необходимост на всяко човешко същество. Може да е приключила със сериозните връзки, но със секса няма как, освен ако не е фригидна. Също така няма как да знае дали утре няма да се влюби безумно в някой, щото то това не пита

Живей както си искаш!Защо трябва да ни пука?

Приключих с мъжете, започвам с жените!

Всеки има право да избира как да живее. Аз я подкрепям! Тя е умна, хубава и успяла. Човек от хубаво не бяга. Животът е един! Браво Венета!

Ко рече ко?

И АЗ ПРИКЛЮЧИХ. С ВЕНЕТА РАЙКОВА.

Станала е лесбийка.

Не се вайкайте толкова, сигурно има резон. Вариант 1 - така и така не прави секс вече 10 години и е свикнала, затова смята, че и следващите ще бъде така. Вариант 2 - ако пък е била досега достатъчно активна в секса, може вече да й е писнало да се епилира. Не си заслужават мъките за единия скапан секс.

там където слънце не огрява, той не знае, че по добре без секс, отколкото това средновековно мъчение

а стига веееееееее венетоооооо

ще минава на секс оргии с третия пол само

И това кого го интересува?

КАКВИ КНИГИ ЩЕ ПИШЕШ БЕ ГАРГО РОШАВА? НА КАКВИ БИ МОГЛА ДА НИ НАУЧИШ?????

Така е, книгите и са са като нея самата -жълти, излишно подробни,с информация, вълнуваща единствено самотни и неудовлетворени,основно озлобени женици ( като нея). Не виждам кой друг миже да има такъв интерес кой с кого си ляга, кой на кой изневерява и т.н. Няма как това дребнотемие да вълнува духовно богат човек. Въпросната венета, от снимките, които съм виждала се радва, да си снима масата,колко храна има,какво е яла,с кой е била в компания. Въобще селото Попово ли е, Пиперково ли е, никога не е напуснало венета, макар тя да го е напуснала. Не е възможно толкова задълбан в мизерното човек да е щастлив, просто защото няма да различи щастието дори да я удари по китосаната физиономия. Тя си заслужава това,което си е постигнала.

С емоциите на шесторното, седморното или осморното убийство се справих някак, но след тази новина рухвам ... Венето, неееее!!

Куче от кремвирш не се отказва.Почваш само с мнооого богати.

Chefo77

А на много богатите за какво им е тази? Тя сигурно и по време на секса задава тъпи въпроси и се кокори като кокошка на маслина.

Вени, ти си красива жена, ще ти се усмихне късмета.

То не е до красота.

така е

И на мен не ми вярват, че не искам и нямам мъж до себе си, но никога не се знае, как ще се развие човек и че наистина сексът с всичките му досадни обстоятелства изобщо няма да ви липсва. Това го твърди жена, която доскоро си е мислила, че едва ли не ако прескочи ден без секс е краят на света. Всичко тече, всичко се променя. Година и половина не желая да погледна мъж, никой не ми вярва и не ме разбират. И по срещи не ходя.

естет

Много интересен коментар. Депресия, мей би, но при всички случаи не е нормално това. Всъщност има и един тънък момент - хубава ли си?

Аз съм в шок! Ден след ден все по-лоши новини.

Абе ще се занимаваш, то е ясно. Но мъжете, с които ще се санимаваш, са от една определена категория - такива, които си плащат за "заниманието". А после на събиранията по мъжки се хвалят пред приятели, че "и таз съм я е.ал".

Самотата ще я задуши и дори интервютата няма да има мотив да си прави.

Започваш друго. Дупе да му е яко на другото.

А помниш ли какви свирки бяха......

Приключих с мъжете. Минавам на жени. И на "манифактура" ...

След като на.ба света, сега ще чака новородените да станат на 10 да ги дондурка и тях за

Mинетке, "изфъщяла лимонада" си вече!!??;)) Hа, "много километри си", няколко пъти ти е "пренавиван километража"!!??;)) Hикой, не плаща за жена,.... "Bтора употреба"!!.... има вече, млади сочни девойки,... които са Mнооооого по ухажвани от теб!! Oстаряваш и озлобяваш!!! Cтрашна мъка е за теб, Cтрашно нещастие, HO,... такъв е живота!! ;))

о боже... никога не казваи никога.. скоро друго ще четем.

Опа опа

Как ти започваше името,с В или със М?

Спрете се, мерзки завистници, приберете моментално пресъхнало-обложените си хамелионски езици обратно в раззиналата си паст и затворете завинаги вонящо-разтраканите си плювалници, че вече ми призля от вашата черна злъч и мерзка омраза... В състояние сте да докарате дори една честна и скромна интелектуалка като мен до тремолиращи психотично-шизофренични пристъпи и неспиращо-задъхани, нервно-стомашни вибрации! Озлобените подобия на жени сред вас, угоили се като коледни гъски, надули бузи като карпузи, квичaщи като търкалящи се свине в кочината, завиждат безмерно на този млад, напъпил вишнев цвят, жадно разтворил чашка и венчелистчета, готови за нежно опрашване. Деболъгъзите алкохолици сред вас с провиснали шкембета от погълнатото количество шкембе-чорба и мазни кюфтета, обиждащи мерзко това интелектуално цвете на красотата, приличащи на бременни слоници в 15я месец, мечтаят тайно да топнат спаружено си съсухренко чушленце във вкусния мед от тайната хралупка на тази волна птичка божия... Мизерници, престанете сеете духовна краста и ментална проказа сред нас, нейните почитатели! Завиждате на хубавато ѝ разцъфнало дупенце и беснеете при мисълта, че ако се съблечете голи на плажа и разлюлеете заплашително вашите огромни заднични кашкавалени пити и провиснали ненки, ако разтърсите вашия нагънат като пергамент целулит и ужасяващи стрии, ще докарате куцо и сакато, младо и старо, женено и неженено, хетеро и хомосексуално до перманентна импотентност, спонтанни аборти, масови инфаркти, тежки инсулти, психически доживотни травми и дълбок клиничен шок! Сбръчканите ви лица, мононагънати мозъчета и мерзките ви сърца и души, осеяни с духовна краста, психически брадавици и неврогенни пъпки, не са в състояние да се усмихнат и зарадват на толкова много младост, красота и хиперинтелектуален полет на съзнанието. Вбесени сте, че е написала 3 книги! Дерзай моя пъстрокрила пеперудчице, и не обръщай внимание на мизерната злоба , стаена в духовните гномове!

Дъще отиди на доктор .. не си добре.

Поздравления г-жо "Студентка от Мюнхен" за тези сакрални слова в защита на злочестата Венета! С нетърпение очакваме Вашите несравними и дълбокопроницателни анализи на битието на местните ни величия и телевизионни звезди! Още един път поклон през вашата дарба и талант!

Благодаря Ви много! :) За съжаление почти винаги оставам неразбрана от масите, които самоотвержено защищавам! Бъдете здрав!

За какви мъже може да става думаедно че е вече дъртичка, друго е и страшно неприятна.Богат мъж вече никога няма да излъже

че сега ще започне да се прави на девствена или поне на следващия балама ще твърди - ти си ми вторият.

Много важно,какво ни интересува?

lala

начи вече се чеше някъде ;)

Бах тоА 3-ти пол, откачи!!!

Винетке... продължаваме на фаворити..

Явно е доста травмирана, за да напише подобна глупост.

Раз-два, преместих го

Да бе да :)

Отвратително злобни коментари, а незлобните са просто гнусни.

Викаш - такива са се навъдили, срам нямат! уахахахахахаха

студент търси работа:)

Искаш ли да станем приталеки, ще ти скъсам п*чето от лизкане!

Сигурно не му е давала отзад/

там е с пропуск

Уеуе таа к'ва злоба ще стане след 10 години без мъж . . . . не ми се мисли!