Гери-Никол на приказна островна ваканция

Младата звезда Гери-Никол отиде на следпразнична ваканция на Сейшелите.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол на приказна островна ваканция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и го сложа в яката дупара!!!!

само на мен ли като я загледам в лицето ми заприличва на мара отварачката с тия джуки?

Тва да не е Джена Джеймс :-)

абе тая нямаше ли по малки цици? аман бе не остана нищо истинско - силикона е за уплътняване, за лепене не да си го ръгаш у телото

тая много е отслабнала и е погрозняла, аз я харесвам с по голяма дупара

За всички е ясно, че Гери - Никол не е Никол Шварцингер и не печели и една стотна от това, което печели Никол Шварцингер. По-интересно ще е да ни кажете, чия всъщност е заслугата за тази фото-сесия. Това е или по роднинска линия, да се сбъднат желанията на детето, без то да знае, че друг го подпомага или по линия на секса. Ако искате пикантни новини кажете истината. Това не е рекламна брошура, а статия приличаща на рекламна брошура, а по принцип такъв стил на писане няма. Ясно е, че е платено за тази "новина". Само в България жълтата преса пише колкото да не заспи, то и затова не е интересна и всички плюят по нея. Западнала колхозна история. Звучите като радиоточка от руски колхоз през 40-те години на миналия век.

Моля ви, спестете ни този тип новини Гери-Никол и разните други като нея. Освен пошлост, друго нищо не може да се види от такива като нея.

Яка дупара, голям задник и силикон де!

Миндил.

мен ме е срам да я гледам срам ме е от вас дето си давате парите за концерти ли за дискове ли ...срам за епохата

Над 100 коментара с едни 5 снимки по бански. Определено знае как да направи да се говори за нея и методът работи

На зле вървят нещата тук. Изглежда ужасно, предизвикателна по старомоден вече начин. Няма необходимата визия за подобен тип снимки и изглежда карикатурно. Иначе, ако се осмели да се покаже без целия тоя тунинг, има хубаво лице и е още много млада. По-лошото е, че и песните й станаха едни и същи. Жалко за Гери-Никол!

Тия изроди няма ли да се научат, че с тия масивни устища и тия дребни мижави очички изглеждат все по-мъжествени. Дали искат да НЕ са жени, вероятно да? Но не виждам какъв е смисъла едновременно да искаш да имаш изкуствени ц.ци и да си мъж! Обяснете ми.

Виж ако ти се привиждат навсякъде голи мъже, сигурно има защо. Вече не е срамно, можеш да бъдеш себе си.

пффф ше повърна ... на тези момичета няма ли кой да им каже че това е грозно ... започнала е да заприличва на Пиги от кукленото шоу ;)

Любимата ми изпълнителка!

Ииии, как го правят това с джуджките ,начиии.. Все не мога да го докарам...

фолк,силикон,джуки,ланци,плочки,каруци,панелки,мутри,комисионки....егати държавата сме!

Евала! Това да хванеш пък да е##ш, да e##ш, цял ден под тези палми.

Хората не те разбират. Ако все още не си изтрезнял - мотивирай се.

то пъчене, то свиване на устни, то Фотошоп - някак си много напрегнато идва всичко и няма нищо естествено

Защо все си изнася задника,а джуките имат голям обхват на обхващане,иначе казано,малката е доста разработена,а така също и езика е страшен!!!

джуки-болни хемероиди.

Вижда се, че е в Констанс Лемурия, който е по-скъпия от двата от веригата Констанс на Сейшелите. Седмица от-до за двама там почва от 10 хилки и то трябва да е планирано месеци преди това. Щом иначе неграмотни, прости, вулгарни същества, мутреси и прочее паплач могат да идат дотам било заради един гол задник или заради родители мутрафони или подобни престъпни спонсори,вместо да превиват гръб над мотиката, за каквото единствено стават, е нещата няма да се оправят.

И още нещо - допреди 10-тина години по подобни дестинации мнозинството бяха все интелигентни, възпитани, начетени хора и съответно - достатъчно богати заради това. Мутри или такива като тая патица е имало и тогава, но се криеха. Сега, където и иде човек по света на някое екзотично и уж тихо, спокойно място, там вече е и световния кифлеж. То са ланци, то са плочки, то е силикон, то са джуки, то са татуси, дето биха засрамили и мексикански наркотрафикант. Не дай, Боже д да падне батерията на смартфона, още по-зле - да се повреди - настъпва мозъчна смърт на съществото, което го държи. Няма кой да мисли вместо него и не си струва да живее без интернет и социални мрежи. Като заговориш някое такова, дори да му е наред телефона - гледа тъпо и мучи, защото не знае никакъв език, дори и родния си.

Emilia

Имам една молба, може ли да спрете да показвате тия с уголемените джуки? моляааа. Има хора със слаби стомаси и при вида на тая гняс повръщат..

таа колко декара има отзад, толко нема на целите сейшели!

е по зле от човечето на Мишлен!

Много е смешна винаги- дадникът й започва от врата.

Многото "рев" в медиите направиха това чучело известно!! Тя е просто медиен продукт като много други некадърници, които на живо "пеят" като "славейчета в кочина" :-))!!!

От кога на к*рвеенето му се вика провокация?

Направих си труда да видя снимките. Природата е наистина невероятна. А мацето си е наистина трътлесто...

Може да е Гери , може да е Никол ,а може и да не е ,но си е трътка по две!!!!!!!!

Проституцията има различни лица. С това не искам да кажа, че проститутките трябва да се срамуват от избора си. Нито искам да определям най подходящата възраст, за отпочване на проституционния процес. В крайна сметка, пенсионната възраст в бранша е твърде ниска, за да имаме претенции към изначалната...

Тази не е проститутка, а работи "пералня", но явно й допада вида на проститутките. От друга страна, както казва един мой любим писател "Ти си това, на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш!".

ОСВЕН ЗА СВИРКИ СТАВА И ЗА ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ.

С какво може да ни радва една гнусна грачеща пластмасова кукла?

Що не коментираш някоя друга а нея? Значи... е успяла!

А дали.... Най-много коментираме ББ.

Тая кифла изглежда все по-вулгарно и перверзно! Но с такива дадености в областта на трътката, то няма как да е по-друг начин. Бих и препоръчал да си наслага силикон навсякъде където може, без дупарата. Така ще намали пропорциите на последната към тялото и макар, че ще изглежда по-груба като цяло, поне ще е по-пропорционална! Сега за нищо не става! Но приридата го е измислила и за нея - с къси краченца и голяма дупара, центърът на тежестта е по-ниско и така пази равновесие. Иначе ще залита и пада.

Emilia

само вулгарно, аз перверзно не виждам (в перверзното може и хубаво да се види), тук само вулгарно и отвратително. Добре че не съм мъж ако ще трябва някое от тия чучела да оправям:)))).. защо така тия момичета ?.., реве ми се с пълно гърло, че никаква мяра на обезобразяване нямат.. защо са толкова прости?.. оххх ...

От смучене на какво стават такива устните? И аз искам!

ще ти пратя линк,за да видиш :)

Антилопа,газела.Ще ти пръсна панела и дисплея..........

Странно, повечето жени имат или по-късо тяло, или по-къси крака. На тази са и къси и двете. Май преобладаващо е....глава?

......която,1000% е ПРАЗНА !!!

символ на българщината. щом има кой да плаща значи изкарва кинти а изкарва кинти щото говедата ги кефи перверзното доксващо гадното.

Ако от устата и се показваше специфичен орган, а от носът и капеше ракия, може и на банкнота да я щамповат.

Олеле, поредната куха лейка. Дано поне едно дръвче засади в живота си.

Засаждат и го редовно....изотзадзе

Сега има 2 много популярни момиченца на 4-5 годинки, които снимат забавни клипчета. Последното беше как по-малката сестра намаза обилно каката с кафяв фондьотен, маза я и с хайлайтър - демек жълт електриков текстов маркер, клепа й очите, червило широко около устата, въобще резултатът беше абсолютна смешна, нечистоплътна кикимора. Накрая й подаде едно огледало. И каката вместо да се стресне, каза доволна: I am gorgeous! Сега тая тук ми напомни нещо на нея :)))

Прилича на надуваема кукла.

Горката,много е дребна с голям задник,това пластичният хирург не може да го оправи!Затова стои на пръсти и се чекне,ама не става по -висока ,а пък за стройна да не говорим! Лоши гени

Несъразмерни пропорции на тялото и безличен фейс.

С тия ДЖУКИ само за едно нещо вършат работа !

много странно същество - безизразно лице, ниска и трътлеста...