Марио Тестино и Брус Уебър са обвинени в сексуален тормоз

Световноизвестният моден фотограф Марио Тестино, снимал кралски особи и знаменитости, и колегата му Брус Уебър са обвинени в сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Марио Тестино и Брус Уебър са обвинени в сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти 72 и 64 сметнете го 46 и 54 набор са без значение навършени или не

Вместо да ни заливате всеки ден с нови и нови имена обвинени в сексуален тормоз по-лесно ще е да обявите списък на мъжете с над 2-3млн.$ към които все още няма обвинения. Пък и мераклиите за лесни пари да погнат и тях. Не може така едни да ги ошушкват разни невестулки, а други да се спотайват. И като заключение, щом си богат, задължително си извратен и тормозиш сексуално бедните неврастеници.

Мисля че доста преиграват вече! То не останаха артисти, фотографи, продуценти, сценаристи, които да не са оклепани! май го използват за разправа с конкуренцията и разчистване на сметки! Жалко, защото стават за смях с нещо, което би трябвало да е много сериозно,тъй като последствията са трагични за наистина насилваните!!!!

Най-модерният начин за справяне с конкуренцията. Гарантирано! Веднага го напускат от работа. Всичко обърнаха на сексуален тормоз вече.

Баси, валят като круши!..

Явно няма да остане мъж (с кинти) необвинен... Започвам да си мисля, че мюсюлманите са прави в отношението си към жените! Някой пингвин да се е оплакал от сексуален тормоз? А от друга страна гледате ли ги по колко раждат?

обвиненията са от мъже модел

На 72 и 64 са идиоти

Петнадесет бивши млади дами също са обвинили Тестино и Уебър в сексуален тормоз! Това ново обвинение е внесло известен смут в лагера на петнадесетте настоящи и бивши модели мъже - обвинители на двамата старци. Историята, обаче, обещава поразително развитие след промъкнали се слухове за петнадесет индивида от трети пол, които изглежда подготвят същото обвинение! В средите на евро- и-не-само интелектуалците расте творческа възбуда!