Динко плаща $1000 на Луна заради Big Brother

Динко Вълев се похвали в профила си във Фейсбук, че вече подписал документ, с който се задължава да плати на Луна обезщетение.

Обратно в новината

Коментари - Динко плаща $1000 на Луна заради Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено ме интересува защо доказания претъпник Динко не е в затвора или не чисти кенефите някъде с цел обществено полезен труд. А това кой как си харчи парите и какви очила не ме вълнува.

Явно хитрата, стара лисица Луна лъже като дърта циганка. Ноооо.....на лъжата краката са къси. Ето какво заяви тя при Гала: "Очилата ми, които Динко счупи, са на стойност 5000 долара. Ако щете ми вярвайте. Купих ги от Лас Вегас. Планирах да ги продам и да дам парите за благотворителност"

TIREX

до кога с тоя престъпник бе? !вместо в затвора за изнасилване ,мародерства и още и още го превръщат в герой/звезда..

бълха го ухапала родния "патриот". сестричката от америка ще прати някой и друг непатриотичен долар. пък и домът му хубав и голям, точно като дома на т.н. среден българин. какво патриотично българско семейство, за пример на останалите в булгаристанските земи, от време на време и в омразната америка. много патриотично, а най-патриотичното е връзването по граница на хора със "свински опашки"

ние варненската интилигенция пък и цяла варна мислим че трябва да има по-вече предавания като биг брадар за да може всеки да научи нещо полезно от успелите българи!!

лапа идруги неща за пари на закъсали и застаряващи пишман бизнесмени

Ега ти ненормалницата!2 хиляди за едни очила.Тя май само по този начин си припечелва парите.Грозна и хитра материалистка с болно самочувствие.

Май нещо не си разбрала - очилата струват 160 лв. Прочете ли статията? Динко трябва да плати ДЕСЕТОРНО, когато ги счупи.

докога ще ни занимавате с простотията БИГ, респ. ВИП-Брадър?! Това е предаване с тъпи, посредствени и разлигавени участници! Да си имаме уваженията, стига вече!

много е прост и говори като простак галош

Те другите от Big Brother са много умни.