”Мис България” 2017 заплаши със съд

Тамара Георгиева се възмути от публикации за нея в жълтите медии и съобщи, че ще сезира компетентните органи, за да се защити от неверните твърдения.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България” 2017 заплаши със съд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искала е да стане известна- ето стана известна, не с хубаво, а направо за срам и позор! Надменност, меркантилност, самочувствие без покритие! От 20 години насам не знам за друга мис България, която да е толкова мразена и нехаресвана, ама амбициите на свекървата и да много големи, и май- тя иска да стане известната. Жалка картинка. Цяла България, цял народ срещу тази нагла жена, а тя няма благоприличие да върне короната! Второто момиче трябваше да спечели, но явно е нямала 25000.

Миличка, трябва да съдиш природата, или тези, които са те създали. Ние не сме виновни, че не харесваме това, което виждаме на твоите протрети, сори.

Момичето не е виновно ,защо са я избрали за Мис след като сега е критикуват всички .Важно е човека а не носа .КаКво е на носа много си добре момичето .

Що не направим референдум дали искаме травестит да ни е мис българия! И носа да коригира пак ще е същото чучело! Едно е да не е първа красавица, друго е да е страшилище

Е, грозна е, разгледах всички снимки. Втората е много по-хубава, ама явно няма спонсор

Безспорно е много грозна... но за това не е виновна тя, а некадърните фотографи:)))

Вместо да се занимава със съдилища да отиде да и опарират грозния клюн.Фотографите и били воновни.Каквото застанало таково излезнало.

Да пали метлата и да бега

Значи трябва спешно да си "фотошопне" всички снимки и да не се явява лично в заседателната зала! Ще бъде интересен прецедент.

Гледайки нея от женска гледна точка /не като сескуален обект/, мога да кажа, че е красива, дори носът й не е пречка. Друг е въпросът, че в последните години се налагат едни стереотипи на подложени на операции за разкрасяване хубавици, изглючително грозен калъп!!! Не съм гледала конкурса и смятам цялата тази дандания за избиване на комплекси и търсене на лесна известност, но Мис България не трябва да е само силикон, цици и дупе. Може момичето като цяло да се е представила добре.

Не е красива, и тя самата има силикон и тнт.Ти имаш ли ф,б ако нямаш гадже.

Може би мис България трябва да е само Нос.

Да

Тамара е много красива, стройна и елегантна девойка. Изобщо носа не пречи на красотата и. Такава жена, с такова тяло, крака, очи и глава ако ви каже само две приказки и ви даде нишан, веднага ще ви оплете, какво ми се правите на разбирачи всички, все едно спите с Ангелите на Виктория Сикретс

Грозна жена е.Ти си говори каквто искаш.

За еване става, за нас, дето по не подбираме. Ама, ако си забелязал, я обсъждаме в качеството и на "мис България".

Поредната курва, след някой друг месец, друга ще е мис.

Прилича на баба яга,ще и кажа да се откаже от тая титла, и ще направи добро впечатление....Но тя е толкова голяма натегачка, колкото и Бойко Борисов, иска да е вечен премиер и няма да го направи.

Тоя птеродактил пак ''КАЦНА'' на сайта, да ни плаши...

Горката, толкова млада, а вече е обърнала хастара...

Писах и на друго място - какви са тия извратени модни агенции да набират такива модели?! Не говорим за силикон, говорим за съвършената красота на Невена от Шоуто на Слави! Най-красивата българка! Ето това е модел!Божествена! И невероятен глас! И се бори много години да излиза на сцена без да легне в ничий креват!

Хехе..ама разбира се,че е скъсила човката,да пусне актуална снимка в профил и да не приказва глупости.Тези 2те със свекито са точно въплъщение на приказката за Гаргата и гарджето.Каквото и да прави,тази миска,както и дърта мисирка Катето Розата,ще си останат само 2 гарги на един клон.Въпреки силикона,екстеншъните и фотошопа.

трябва да осъди цяла България....?! Ами ГРОЗНА СИ!!!

Някой гъзографи по долу от иганската махала не са ходили. Ми Иринчето папазова сега лае,защото минаха години откакто го гръмнаха мъжа и. И той взимаше пари да предложи някоя грозотия за миска,но му светнаха ,че не е прав. Та си мисля и на тая дали някой няма да и светне,че баба Яга МИС не става. Че пък се уплаших перката на акулата да не ме съди. Така и не разбрах това младо момче,какво търси с тая грозна кака.

В крайна сметка Тамара "обра овациите", а никой не говори за "Каката" ОРГАНИЗАТОР на мероприятието! Видели ли сте я как изглежда, как е облечена, как се държи? А забелязахте ли как нагло с обратната си захапка, тази морна женица обясняваше: 1. че конкурсът бил ЧАСТЕН, т.е. неин??!! 2. че по тази причина ще прави каквото си иска 3. че по тази причина ще ИЗБИРА (ТЯ!!!) когото си иска!!! Е, как такова същество има средствата и правата, а дори и й се дава възможност да покаже ПРОСТОТИЯТА си и да си организира "държавен" конкурс??? 2.

това ти е грешката че мислиш че конкурсът е дъжавен. той е толкова държавен колкото ако си отвориш кепабчииница "България", и си продаваш гифтаци по каквато искаш рецепта.

Фуу това плаши ли?

Щяхме да преглътнем носа, ако това момиче не изглеждаше на уморена чанта от някой бърдак, ако излъчваше малко духовна красота, ако имаше интелект, ако от толкова мног кич не ни се доповръща... Руси къдрици, ужасен грим, безобразни дрехи, снимки в безобразни интериори, какаво да й харесаш на натази МИС ...

селянино провинциален, станал си на сто години, а си още неграмотен...

това носът е голямо нещо,зарад него съд ще има

Ами бутнала е когато, на когото и както трябва или са се "обадили" от някъде и ето ти победител ! Пък сега и ще ги съди ! Стана ми много интересно! Кой и как ?

не се нерви моме......то сега само педали са останали......за боцкане си чудна.....великолепна си...

Що се коси това моме, та не иде да стане модел на "LACOSTE"?! Може даже да измести сегашното лого.

Цяла България ли ще съди ?

На такива е препоръчително корекцията на носа - поне като плува по гръб да не вдигат тревога за АКУЛИ

Нетипично красив травестит, що за жури ще избере това чудо на природата се чудя аз . При толкова красиви българки с естествена красота , а не нетипично красиви като този индивид .

Gal

Ами красивите българки не се явяват на такива конкурси, така че журито трябва да избере по-малкото зло....а сред другите претендентки тази беше една от най-красивите...

Глупости.За тази платиха 25 бона.Това и е 3 явяване,но преди не са цакали пара. Имаше поне 3 по-красиви-естествено красиви- момичета на този конкурс. Освен грозна е и тъпа.Сори.

Като защитник на Истамбулската конвенция остро протестирам срещу вашето изказване. Тамара не е джендър...Джендърите са много по-женственни , одухотворени и с неподкупно излъчване.

Ще сезирам компетентните органи, каза Мис България 2017 Тамара Георгиева и заби НОС в ЧЛЕНА на закона!

По бански изглеждаше най-добре от всички. Това с носа е кофти, ама... Не е за Мис, ама като цяло всички бяха шкарту та не знам какво толкова са я захапали.

тамара е много хубава, катя е негърка. спрете да коментирате мис българия, защото ще започна да ви псувам!

Верно си идиот. Не заради Тамара, а защото обиждаш другото момиче. По-лош си от дебилите, подгонили момичето че ѝ бил голям носа.

С колко диоптъра си?

Абе хубаво си е момичето, ама чак пък за мис....

Подкрепям.

Моля , дирниците да си кажат тарифата ;000 Готов съм да платя, за да спрете да ни плашите с тоя върколак ! И престанете да свързвате името на България с нещото - тамара кочорапова е участница в платен , частен конкурс без никакъв лиценз за национален или международен приз .

коза

Тая е толкова тъпа и грозна, че е чак нереално да се изказва.

Тапир.

Тая сега и съда ли ще занимава с клюна си?!?

Тази ми напомня на онази поетеса, дето ходи да си вади бележка от поликлиниката, че е девствена.

Носът или наличието на операции са най-малкия проблем на тая кака, но тя упорито отказва да го разбере. И няма нужда да плаши със съд, и без съд е плашеща.

За красавици и политици все се натискат хора, които просто не стават,но имат огромна амбиция за изява и показност.

PR на щъркела? Ама тази верно е много тъпа и нагла.

Ако един човек ти каже, че си прасе, може да не обръщаш внимание, но ако пет човека ти го кажат, време е да излезеш от кочината.

А дали е възможно петимата да са група глупаци , които плачат за ритник в задника ?

Жалка история, но тя не трябва да се сърди,че хората е коментират, ако е искала да не я коментират НЕ трябваше да се явява. А моето скромно мнение,че ако тя е мерило за българска красота,то аз не искам за жена българка тогава.

Ами иди си хвани от ония американки с наднормените килограми , които само ще ти дъвчат насреща хамбургери , ще се уригват и пърдят , а ти ще си безкрайно щастлив предполагам.

otnovo dokaza che si pedal.

Явно спонсорите не са чак толкова щедри, след като си търси такава реклама :)

Честно казано, въобще не ме интересува, дали има или няма корекции по лицето. Проблема е, че просто не бива някой, изглеждаш като нея, да представлява България на конкурси за красота. Нищо лично-въпрос на външен вид.

малееее, нямала нищо изкуствено по нея! тази за какви ни има? изкуствени неща по нея са: бюст устни скули гел лак изрусена коса ако това не са корекции или тя е тъпа или взима нас за тъпи