Наталия Гуркова празнува 15-годишнина в Дубай

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич отпразнуваха 15-тата си годишнина заедно в Дубай.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Гуркова празнува 15-годишнина в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преди, и сега Наталия без талия и ногички като мотички... Никой не е съвършен.....

И как нема да е радостен Жорже, нали редовно го отменят от съпружески дълг...

бай бай от Мумбай

Ами нали това е Дубай !!! Може ли за 15 години да не са сменили интериора, смешна работа...15 години стои. Явно са чакали Джордже и Наталия да се снимат и ще го сменят. А това е много важна новина в България къде са се снимали...това че няма работа, заплатите са малки има бюрокрация и кражби...на кой му пука...в Дубай да си сега....

Добре обиграно поведение, пози, показващи изключителна близост и любов, верно ли е или е изкуствено, както изкуствените зъби и още какво ли не. Че Джордже е богат се знае.А тя е намерила на баницата мекото. Хитра жена, уредила си е живота.

Е те тоя тъпанар е случил на хубава жена...ама така е с пари...а аз тая само на картинка я гледам и търкал талоните от лотарията на пеевски Напразно

Не е лесно да нямаш никаква професия. На дърти години миските се чудят какво да захванат.

Защо всички наши златотърсачки с леко поведение се изредиха да ходят в Духай?

Гуркова е една от най най - красивите наистина миски

много неприятен тип как го търпи за пари

Наталия Куркова, прощавайте Гупкова, защо не се омъжи за бай Пешо или за бай Ставри, а взе Джордже Михалевич? Заради парите!!!

... тая има снимка с младия Tръмп...

Честито на семейството напук на злите езици които от години ги развеждат и разделят. Да сте живи и здрави цялото семейство. А, за Наталия какво може да се каже за една хубава и образована жена....освен че е хубава и образована.

Хубвао е да се знае кога парите са водещи....

Че парите кога не са били водещи, всеки човек иска да има пари и да живее по-добре. Мъжът и е симпатичен че да се каже че заради само пари се е омъжила за него.

На перона на гарата младеж изпраща девойка.Момата се показала през прозореца на купето с букет цветя да махне с ръка за довиждане, а юнака се провикнал: - Ибелити са от мен?! Ибелити са от мен?!

Наталия е определено най-хубавата миската, която са избирали и която аз помня. И все още е красива! Сегашните и на кутрето на крака й не могат да стъпят (за жалост).

това,нещо,ако е звезда,аз сам танк.

Наталия е една от най-красивите ни миски, а и остана известна години след това. Не бе забравена след конкурса, както днешните, година слава и край. Преди години избираха хубави момичета, не сегашната - с нетипичната красота :))))

Навремето тия ги избираха класическите мутри и бяха на повикване не само тая има и много други дошли в големия град за да търсят златната ябълка.Сега ги избират мутри в костюми.

" като времето е било благосклонно към нея. " Че ква и е работата, освен да яде, спи и да се чука, срещу което получава сравнително охолен живот?

да,те са заедно официално! НО НЕ ОФИЦИАЛНО...КАКВИ ИЗНЕВЕРИ СА... НАТАЛИЯ СЕ СВАЛЯ СИСТЕМНО С МЛАДИ ДОБРЕ СЛОЖЕНИ МЛАДЕЖИ..ЕСТЕСТВЕНО С МАНГИЗИ..Я ИЗМАМНИЦИ,Я НЯКОЙ МАМИН!

Наталия е не само красива , а е и умна ! Да е жива и здрава тя и семейството и !

нафталинови личности

Наталия от кв. Дружба.. момиче без образование, без каквиато и да е квалификация, .освен една.. и така.

Кои са тия?

"Времето е било благосклонно към нея.." Така ли му викат вече на постоянното висене в салоните за красота и хирургични интервенции?

А защо не празнувате годишнината в ..... Дулово например... А не в Дубай....

Евалата моме.Ти си знаеш,колко ти струва.Браво!

Тази азиатка се опитва да крие единия си грозен крак с другия си грозен крак.