Гришо се прости с дядо си с кадър от градината

Григор Димитров публикува снимка от лятото, с която се сбогува с един от най-близките си хора - дядо си Господин.

Обратно в новината

Коментари - Гришо се прости с дядо си с кадър от градината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в ада няма охрана около българския казан.................

Трудно ми е да повярвам, че има хора, които могат да плюят при такъв повод! Какъв ви е проблема с Григор? Взел е на някого хляба от масата или е убил някого? Скапани тролове, знаете само да плюете и да завиждате. Всеки има право да тъгува по лични поводи както реши, един иска във Фейсбук, друг иска в кръчмата.Не са 80% дебилите в България, много повече са, като най-отличителните черти са; злоба, завист,злословене по адрес на успелите, вродени комплекси за малоценост, некъдърност и много ниска самореализация в живота.

това ( miss you ) да беше го написал на български .........

Той дядото сега ще има свободно време. Може би ще седне да научи английски, докато се рее ба някакъв облак и ангелчета му свирят на арфа.

Това, че не разбирате как се става номер 3, дори номер 30 в света в дена област, говори ЕДИНСТВЕНО и само за вашата НИЩЕТА и ПРОСТОТИЯ. Няма как да го разберете. Има си причина простакът да е прост, незачитащ успехите на другите.

Умря и дядото, умря и тениса на Григор, той беше до тук, 2017 беше в подножието на върха, сега вече слиза надолу, жалко, но е факт. Последния му мач беше посредствен и даже направо слаб.

Хахаха... Голяма смешка написа. Скрий се, па се пОдири, се казва на това. Бегом да си коментираш футбола и остави тениса за хора, които го следят и разбират.

Много лош PR ход с тази снимка ... Можеше да прояви повече уважение и да не е във Facebook...

Съгласна

Да почива в мир дядото на Григор. Вярвам, че е бил щастлив и горд с успехите на своя внук и лишенията не са били напразни. Не всеки може да се радва на такова сплотено семейство. А вие продължавайте да пл.юете по Гришо какво е написал и как се е снимал, ако това ви радва и ви носи утеха, много жалко, само показва в един такъв тъжен момент колко сме човеци, но сме българи. Това ли е останало от българщината - злоба и омраза?

Дядото беше изключително земен човек и до последния си миг говорше за Григор като за Бог. За него той беше изпълнена цел в живота.

по идиотски ухилена снимка нямаше ли? Как може това да е прошката с дядо му!?! А на онзи дето казва, че имал приятели, които не са българи .... абе каун той се прощава с дядо си, а не с тях и това мис ю е повече от нелепо !И едва ли стареца би го разбарал, Бог да го прости.

Дядо ти как би искал да те види - смазан и тъжен или позитивен или усмихнат. Това, че Григор е един щастлив и успял млад човек, не означава, че не скърби за дядо си. Именно защото си ПРОСТ ПРОТСАК, не разбираш, защо Гришо е сложил снимка, на която се усмихва...

TIREX

няма друг с толква извадени мачове т залози! Изявен мошеник. Факт! 1,5 милиона Евро лапнал от Държавата ...

TIREX

а га сра у нужника н а двора ? а мизерията в която умря стареца?

Истинско, здраво българско семейство!

радвай всички с победите си...

Ами имал е страхотен дядо. Не всеки дядо или баба са готови да си продадат нивите, за да помогнат на внука си. За да успее едно дете трябва подкрепа, при това не само морална от родителите, от семейството. Не всеки има това щастие!

Ако видят, че има талант ще продадат. По-старото поколение цени образованието.

аз не бих им простил...кариерата и парите не са всичко повярваите ми и аз сам милионер...бих дал всичко само и само да сам още един миг с любимите си хора

първо научи да пишеш правилно пък тогава коментирай

Ех, едно време ако искаш да се простиш с някого (починал) - отиваш на гроба му. А сега у фейсбуко!

Много точно. Ама като гледам колко минуси сме събрали .... "Бог да пази България". Дано да има Бог, щото зомбирания народ се интересува само от пари и шоу.

Бог да го прости дядо Господин.

А може ли да разкажете за прадядото, прабабата, техните съученици и за бабите и дядовците им. Хубво е да разберем и 3 и 4 братовчеди на Г. Димитров, как са се развивали още от детската градина, а също и за техните приятелчето, с които са си играли, ако може със снимки, видеоклипове и докумнти...

Тази информация е точно за такива тъпанари като теб, за да разберат (ама трябва малко напън и то не отзад а отгоре), че преди да станеш НОМЕР ТРИ е имало цял живот лишения и то от цялото семейство. Много е лесно седнал пред компютъра да се плюе и да се обяснява какво, как и къде.

Извинете ме колеги от Дир, но това не е официалната страницана Григор Димитров. Официалната е:https://link "тикче", се използва от собствениците на всички социални мрижи, за да потвърди истинноста на акаунта.Всички други акаунти са от фенове или просто фалшиви!Проверявайте информацията си и обучавайте пероснала си!

Все пак, приятелите на Григор не са само българи и е безмислено да се хващате, че "мис ю" не е на български.

Тежко е да загубиш скъп човек. Бог да прости дядо ти. Продължъвай в негова чест с нови победи на корта.

Bog da go prosti choveka a dolu komentirachtite sa ebati gadnite i zlobni hora

аман от това ла.но.

Кое,нико55 ли?

Волгин, руско куче антибългарско, ти ли си ?

ако бяхме с Русия сега да сме цвете, а не както сега европа поддържа циганите и те след десетина години ще са главната жива сила в България да те питам тогава какво ще ядеш и каква пенсия ще вземеш

лайно,лайно ама родно от асково и мирише по-хубаво от лайната в монако.

Хм, на балами ли ни правят? Родителите му не му били казали,, за да не се притеснява?!?!? Ако е вярно... баси родителите. Ама по-вярно ми се струва, че е си е знаел, но в името на кариерата не е отишъл на погребението... та затова и е измислена историята с родителите.

И да беше отишъл, това щеше ли да върне човека?

Да, нямаше да го върне. Но щеше да покаже уважението, което се полага на близък роднина. Като гледам колко минуси сте ми сложили се ужасявам колко претръпнала и безчувствена нация сме станали, щом кариерата и парите са станали много по-важни от човешките ценности.

Когато майка ми почина, не казахме на племенника ми 2 седмици, защото не живее в България! Така, че може!

"Защото не живее в България"?!? Това пък каква причина може да е да не му казвате? Да му бяхте казали, пък той сам да си решава дали да се прибира. Явно всички сте станали богове и решавате вместо другите какво да правят.

"мис ю" не можеше ли да е на български????

ако беше булгарин , можешe