Прогноза: Меган ще наруши традицията с букета си

Меган Маркъл ще наруши кралската традиция с избора на цветя за булчинския си букет в сватбения си ден, прогнозира британска цветарка.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Меган ще наруши традицията с букета си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо правило да станеш благородник - обърни с краката надолу традициите на благородниците; Много е важно да се наруши традицията за цвета на букета - автентично бунтарство е това; смелостта да произнася реч ме навежда на мисълта, че дамата (имам предвид пол, като титла трябва да прекатури още малко традиции) е психически нестабилна! В обобщение, грозно ми се вижда да се бунтуваш срещу невинни традиции, виж, ако дари 10-ина имения на държавни училища вече бихме си помислили, че е благородна по душа, защо не и по титла.

Много своенрава е тази, тя знае ли в какво семейство влиза.Нямам думи да коментирам.Принц Хари не може ли да се опомни? А и ще произнася реч? Това да не е профсъюзна сбирка на тъмнокожи активисти?

Хари и Меган повтарят историята на нашия Григор Димитров и Никол Шенцингер. Ех, тия млади момчета, може ли да са толкова слепи и да не осъзнават за кого се "харчат"! Ще изтрезнеят след време, ама защо е нужно да допущат грешки, за които ще съжаляват.... Добре, че в случая Хари ще почете покойната си майка, Даяна, независимо, че изборът му едва ли ще я зарадва, ако вижда!

Ейиии, кви проблеми имат хората.....

Тя вече наруши традициите обиждайки роднини на кралското семейство на Коледния обяд и проявявайки се като'либерална' активистка и истеричка.Кралицата е на ръба да анулира сватбата та каквито и букети да избира,циганката си е циганка

деиства като всяко едно цинге. изненадващо щеше да бъде ако се съобразяваше с кралските традиции.

Вече няма цветарки - има флористки. Шивачките станаха дизайнери, бръснарите коафьори и стилисти, а застаряващите пед*расти-безделници светски хроникьори...

хахаха, оправи ми деня

Верно! И всеки готвач в обществена кухня - шеф... Това пък е върхът! Хората си имат изисквания, за придобиване на тази титла, а тук всеки, който бел картофи и мие печки се нарича шеф. Както всичко, което побългарим, бай дъ уей...

С тази "хубавица" кралската фамилия има много да пати! И Хари също! Ще видим до кога ще ги бъде!!!

това цигле започва още отначало да върви на кестерме. Трудно ще заприлича на принцеса с тази си физиономия , с товаче е по- старичка от Хари и с това че отвсякъде си е цигле.

... штот пък Xари повече прилича на коня, отколкото на принца...