Теди Кацарова на приказна почивка в Тайланд

Певицата Теди Кацарова последва примера на много родни звезди и се насочи към топлите страни.

Обратно в новината

Коментари - Теди Кацарова на приказна почивка в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако нямаше текст, щях да реша, че Дир е решил да прави реклама на циганка за Банго Васили. Но и Банго Васили вече отмина, а и топлите страни с нашите смешни уж звезди отдавна не са интересни. Така че, тази страхотна новина е контрапродуктивна и носи, както се вижда от коментарите, само негативи за цигането от снимките.

Добре, отишла. Ама заедно с нея на почивка на различни места - включително да копат на село за отмора - са отишли шофьори, учители, лекари, инженери. Пишете и за тях.

То да беше певица, а тя само се мисли за такава! Куха лейка, решила и тя да се прави на звезда!

Аааа, не така, не обиждай. Преди месец пуснаха с Миро една песен за късната любюФ.... Ама вече не си я спомням, беше някакво мрънкане.

Тази лигла до кога ще излага талантливата си майка?

Ако не е мама и ,ниикой няма да я знае.Грозновата , гласови данни под желаното.Лигава.Ама дае жива и здрава!-В крайна сметка ,проблема си е неин

А , и още нещо ,разчекнаха се по този фейс, па после защо ги били инасилва ли!!!!!Еми те мъжете да не са от дърво я......Ама пусто нали е по холивудски!!!!

Ми тя по едно време нали плажуваше по Гърция, па и щеше да се жени !!! Па кво стана, не се знае ,знае ли се?????

"...последва примера на много родни звезди и се насочи към топлите страни." Тия нашите звезди са като прелетните птици явно!

В Тайланд сигурно я обучават как да прави тайландски масажи!

И на Юг по Турско...но си остана кадъна. Дори мама й има по-дълго бедро и стаж от нея.

Потресаващо...! а котката на вуйчо ми слезе от едно дърво и пресече улицата.

Никой не се сеща за песен на Т.К., но пък знаем, че е в Тайланд. И гледаме снимки по бански. Чакаме продължение.

Или съм много остарял или съм много изкукал, но не схващам защо една жена прави няколко снимки по бански и ги излага за разглеждане от цял свят. Иска да каже виж каква цица имам, какво дупе имам, какво бедро имам, потърси ме? То в сайтовете за запознанства рядко има такова явно предлагане на плът. Да отдъхва където иска, на топло на студено, но защо иска да знаем за това?

Това се нарича избиване на комплекси.

И Бай Никой пък бил на почивка в тайланд и пътувал до там с каруца и магаре. "Голяма новина" как пък не написахте, че някой сругар, комбайнер, овчар или друг обикновен човек гладува в тази страна но не си прави снимки по бавски дори и в гьла Б-я.

Е, тая хубавата, как я пуснаха в Тайланд, там да им се зъби.

УСМИХНАТА, УЮТНА,ПОЗИТИВНА

ли имате предвид под уютна :)

тая, е с ниско окачване, и много са и омекнали гумите!!! изфъщяла лимонада!! взела кредит и отишла в тайланд, голяма новина!!!;)) хахаха

дай да те видим теб и най-вече годзилата, която ти готви и пере мръсните гащи колко сте убави.

Някой трябва да я посъветва да не се зъби така. Тръпки ме побиват от третата снимка, и изобщо от всяка снимка, на която е озъбена. Няма нищичко естествено или подплътено с естествена емоция в това зъбене.

"На Силвия Кацарова щерка ѝ", на "Данчо Караджов щерката", "на Ицо Стоичков дъщерята" та да се сещаме веднага за кого става въпрос и с какво най-вече е "известна"?

Изтриха ми коментара! Дир не харесва истината. Защо не е отбелязано, че това е платена реклама (fake news). Не вървите при мен. Аз не съм от вашите 80%.

И тази хаби въздуха на планетата за едното нищо.

по вашата логика манг-лите и неграмотните и примитивни н8гри по Африка имат безумно смислен живот, всеки има минимум по 8-10 въшливи и с лоши генетични заложби чавета! Поздрави бг-маммо!

Тайланд?Това е само за бедни секстуристи!

Ако единственото, което може да се напише за певица е къде е на почивка ... то да и се не нарадваш на кариерата на туристка :) Кой се интересува от никому неизвестни бездарници в напреднала възраст? По-известен е фризьора и дето празнува днес!

За PhD пишете с ужасно много грешки и то на ултра фонетичен език като българския. Кой знае вие колко сте "уеспешно реализирана" и млада, та леете злоба по форумите вместо да се научите поне да пишете..:)

Единствените грешки които видях са твоите!!!

Дядото

Липсват ти три запетаи и имаш една печатна грешка. За две изречения...

Като начало не знаете къде се пише пълен и кратък член, а това се учи в първи клас.:)

така ли, вече в първи клас. Ти да видиш, колко е напреднала граматиката в българското училище. Както и образованието, въобще....

Явно е много "звездно" да ходиш по такива места и да се правиш на много голямата работа...

Вижте какво, кой къде ходи и почива си е негова работа. Защо Дир са решили, че почивката на тази жена ни интересува, не ми е ясно, мен, например, не ме интересува, ама нейсе! И понеже е певица, да ни занимае не с банския си /което да кажем, Лили Иванова никога не е правила/ нека да ни предложи нова песен, ново участие, нещо такова. От певиците очакваме пеене, а не гологъзене в Тайланд /или другаде/.

А не, по-добре в Тайланд, отколкото да ни мъчи с "пеене", че това хич не го може.

Лили Иванова пее ! И не знам дали се мисли за "звезда"

на фона на мизерията в страната тия новини звучат цинично

В България няма мизерия, само усещане за мизерия, според Лилито с чантите на по 10 000 евро.

Тая на третата снимка много мяза на кака Събка от махалата.

Сега разбира ме ли, защо Гордън Рамзи иска децата му да се научат да работят и да спечелят сами парите си...

Аз Рамзито от махалата го познавам - той и други работи иска.

Трябва ли да го местя?

А кой е спонсорът?

Дано скоро се намери от някого да роди и тя, може и 20-годишен, няма лошо.

притеснил къде ли си почива Теди Кацарова. Успокоих се, балагодаря!

То не знам от какво да си почива. Не чувам да се е преработила, ама и слава богу, че нейното лиготене не е пеене.

Фейк новините имат повече смисъл от вашите разсъждения по качени снимки. Вашите са юзлес.

Теди Клецарова ?? ... Коя е тази ???

Не разбрахме с кой е там:::)))

Кво ти пука....може и сама да е

За съжаление Теди Кацарова се превръща в застаряваща жена с провален брак, неуспешна кариера и няколко фамозни любовни афери.Кой може да се сети за една нейна песен?Кой може да затананика една мелодия от нейна песен?Но другото го има- бляскав живот, партита и празноглавие.За една певица е важно да я запомнят с песните й, а не с бюстовете и почивките й.

Тази е май-по-зле от темеруд колева ???

Тайланд, Дубай са чалгарски дестинации. Вече не е модерно да се ходи там.

По -скоро на ОтрепкитЕ! На тези дето, няма кой да ги забележи и летят за да се постнат!

Пропусна Бали - всичкото миндил, мутра и фолкар са там.

От какво се е изморило това джудже, че отишло на почивка?

Въй, тя била на 40 години! Старичка е вече ... По-скоро не я искам.

Има тяло на богиня! Какво ли не бих дал, за да правя секс с нея

Ти първо налегни на уроците, че наближава края на срока.

За сега обръщай повече внимание на дясната си ръка!

Ше правя каквото си искам, а не каквото ти ми кажеш!

Ами нали прави неуспешен опит сумати години във Финладния да и минат номерата ............и като и измръзна Шунд..а реши да я стопли по миндилските дистинацииииии!!!

Най- долната медия с най- долните новини!!Защо не кажете как Булгаристан няма да го има след 30 години ?? Господ ще ви съди !! Не Аз!!!

То и сега е условно, уж го има, ма го няма. След 30 години светът няма да е същия. Булгаристан, незнам-какъвси-стан ... злото няма националност, доброто - също!

А джагодии като тази винаги ще има.Товва е болест.

Ше се конкурира с местните лейдибойс

и на луната да е боли ме фара...

Ми тя си е като майка си !!1 Сега вършее като стане на 70 ще се омъжи и тя за някой бивш служител на Кинтекс живеещ в чужбина..Мама е гурото във Шукара на живота!!

А сега сериозно. За една певица е важно да може да пее, да има талант, но и да работи усърдно, а не е важен бюстът или банският или дестинацията. Така както за една редакторка е важно да е грамотна, начетена и интелигентна и не е допустимо да пише или преписва простотии, че и с грешки. Теди Кацарова я познавам бегло и добре, че е така, само мога да кажа, по основната тема на глупавата новина, че няма голям бюст, явно на някои от снимките има подходящи сутиени или горна част на банския, едва ли е фотошоп. Нели Делчева не я познавам изобщо и също е добре, че е така, само мога да кажа по глупавата новина, че явно няма много акъл, но вероятно не й трябва. Виж за бюст, явно трябва да се замисли.

Браво! Удар в десетката!

Со69, Страхотно точно и по двете точки. И аз си мисля, че тази Делчева от ден на ден повече и повече изтъпява. Пише и мисли като ученичка от 4-ти клас

и от какво се е уморила ? абсолтна неудачница във всичко ...

,... ГОТИНА ЖЕНА .

Педи Кацарова на заразна разпивка в Тръмбеш Пияницата Педи Кацарова последва примера на много изродени местни и си наточи от дамаджани. Кацарова е в Тръмбеш и се надява на хубаво семе, нескръндзави пиячи, антибиотик и добро лечение. Тя е свалила банския и разглежда дефекта. За разлика от много цигански неизвестности, които не пропускат да се похвалят с изкуствени мозъци, Кацарова залага на естествената липса.

Новините такива, каквито са

Тедката добре изглежда, ама не трябва да я гледаш в лицето, какъв е тоя тен, каква е тая кожа...

Тъй кат гледам и нейните нянки пластмасови ама карай...