Джордж Клуни се запознал с Амал в дома си

Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки на Холивуд, но до днес нито един от двамата не е споделял как са се запознали.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни се запознал с Амал в дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това!

Стига сте плюли!!! Страхотен мъж с красива млада жена, която сто много добре до него! Дори му ражда две деца наведнъж. Красива, образована, изтънчена дама! Възможно е и психолози да са работили по въпроса каква жена би го очаровала и все пак са уцелли. Мъжете му завиждат, а жените на нея. Желая им дълъг семеен живот!

По нашия край казват, че пари при пари отиват, а там - Амал при Джордж, а може би обратното? Скоро ще се разбере, от което обаче НОИ няма да ни отпусне нищо, а ще вземе още, така че да си гледаме нашите си проблемчета. То в тия ветрища, дъжд и студ навън какво друго да правиш рано в неделя.....

само негативни коментари...я по добре се самоубиите да си спестите и наще и ваще мьки

по-добре ти се гръмни, да не се мъчим да ти разчитаме писанията

Кои са тия джендъри? Кой е тоя Амал?

Ми те така се запознават по принцип в тия среди. Само, че тук таме някоя след 10-15 години се сеща, че оня я е бил грабнал за пусито.

Довели му я "на крака" и му наредили да се ожени

Големото важно

Даже се е запознал с нея не просто в дома си ами и в кревата си. Тя била паднала по гръб и безпомощно размахвала ръце и предимно крака във въздуха над себе си. Трагична и жална картинка. Той обаче и се притекъл на помощ и бързичко я оправил.

Понапомпал я, а тя станала и се разшетала! Обаче... употребил сексуално насилие за това...

"новина" вече я четохме тук преди месец, ама в друг преразказ... Делчева да разшири източниците, от които пре(писва)вежда.

Едно не може да се отрече - има изумително красива коса.

арабска

Значи тя сама отишла у тях, а после разказва, че дълги месеци той я преследвал, а тя не се съгласявала на среща с него. Не разбирам. Тя добре е знаела, че я водят като тутка на оглед в дома на холивудско величие. Не е била гадже на приятеля, който я е завел... Отишла е да я огледа като стока. Така че какво е това лицемерие и измислена холивудска история. Тя направо си е прилагала тактика за свалка, и за късмет точно тогава на Джордж му дошло времето да се жени.

ливанците са най-старите търговци на света, дори и евреите бледнеят пред тях, затова им направиха гражданска война 30 години и въпреки това те пак изплуваха. С една дума ливанецът или ливанката пресмятат всяка крачка и нищо не правят случайно, но им е любимо да го направят да изглежда случайно, математици са до последния атом на клетките си

Станало е след като са се напили и на.бали

Аман от Амал