Бойко Борисов честити рождения ден на Стоянка Мутафова

Премиерът Бойко Борисов честити рождения ден на голямата българска актриса Стоянка Мутафова.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов честити рождения ден на Стоянка Мутафова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жива и здрава, госожа стихийно бедствие. Друго Стихийно бедствие, обаче се заформя във Вар. Св. Университет. Две маг. програми за джендър специалности откри Варненският свободен университет Черноризец храбър, това става ясно от сайта на ВУЗ-а. Припомняме, че негов заместник ректор е бащата на евроминистърката ни Лиляна Павлова проф. Павел Павлов. Той заема длъжността зам.-ректор. Първата програма е Джендър политики в педагогическите дейности, която въвежда студентите в спецификата на политиките по равнопоставеност на мъжете и жените, като разглежда проблематиката главно от юридическа, психологическа и социологическа гледна точка, е описано на страницата на ВУЗ-а Втората маг. програма пък е наречена Джендър политики и правна сигурност. Дипломиралите се магистри могат да се реализират като служители в пуб. адм., както и в неправителствения сектор при формирането и реализирането на политиките по равенството. Обучението дава възможност за формиране и реализиране на политики по равенството, изготвяне на оценка на въздействието по признак пол, съгласно изискванията на Закона за равнопоставеност на жените и мъжете. Практика и стаж в областта на равенството между половете по проекта на МОН Студентски практики ще се провеждат в детски градини и училища, както и в държ. и общ, администрация. Така новите специалисти заработват заплатите си, като правят оценка на въздействието по признак пол. Въвеждането на специалностите с джендър насоченост вероятно е свързано с очакваната за ратификация на Ист. конвенция, която отива в Конституционния съд. Ако тя бъде приета, то Вуза на Павлов ще усвоява средства, за въвеждането на това безумие.

с тоА Бойко. С него лягате с него ставате Съсипа България за поколения напред и пак Бойко.Хитлер ряпа да яде.А баба Стоянка да е жива и здрава дълги години.

АМАН ОТ ТАЗИ ТИКВА. НА ВСЯКО ГЪРНЕ МИРУДИЯ

Госпожа Стихийно бедствие и Опустошителя на нацията .

"С дълбоко уважение поднесох своите най-искрени пожелания на българската театрална и филмова актриса Стоянка Мутафова по случай нейния 95-годишен юбилей." Това е написал на страницата си във Фейсбук президентът Румен Радев.

Стояно не се цапай с тази Мутра Борисов !

Абе и тя си е едно комуне ненагледно, ама айде... Кой знае колко парички гушна ей така под масата, ама нали е "много известна" значи може...

Да е жива и здрава Стояна. И все така дейна. А какво прави Бойко в тази новина, не ми е ясно.

ПР-че прави. Мутрата добре знае как да свети с отразена светлина.

Тиквата кво ли си мисли аве тая на96 год вместо да харча пари за Магистрали аз ги давам на пенсионери ако всеки живе по толкова НЯМА да имам от кво да крада и дастроя

И дедо Петко от Долно Нанагорнище днес има рожден ден. МЕСТНИЯТ педал е, бе!

БОЙКО Е ПЕДЕРАСТ, И ТОВА ДА ЧЕСТИТИ НА СТОЯНКА Р.Д...НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ГЛУПОСТИТЕ МУ НА ГРОЗНАТА МУТРА!

Както винаги,дираджии,да оближете гна вожда-новината не е,ЧРД на Стоянка Мутафова,която става на 96, а ,както винаги,Бойко в челото на заглавието

Да е жива и здрава и да живее още дълги години.

Чуди се около кого да се отърка за някой процент.

Тикво :: кво прайм ся, и шъ я докараш ли като кака стихийно бедствие ил си само по сценките, а? То, балъците дето ти се връзват - нямаааааа, изпариха се ама ай - нали пръв учител ти е бкп-то и тартора им бай тошо.правешкййй НАРОДЕ ????

Честит празник на Нейно Величество Стояна ! Завинаги ще остане в златната история в Българското театрално изкуство . За разлика от индивида вдясно , който ще е само кратка забележка под линията .... Целувам Ви ръка , госпожо Мутафова ! С уважение и възхищение .

още от командировката и в Ямбол от края на седемдесетте години я помня с лисичите яки

И това е новина, защото..... ?????? Да е жива и здрава жената, но защо не пишете за нея, а за Плондира?

снимка на "Госпожа стихийно бедствие" в театъра- Стоянка Мутафова със "Госпожа стихийно бедствие" в политиката - госпожа/другарката Нинова.

Да си жива и здрава Бабо Стоянке, и да не се прегръщаш с Джендъри.

Каква баба ти е на тебе, бе!

Тези филми са едно описание на родната действиелност през соца и перфектно обрисуват как се е зародила корупцията и простотията у нас.

Честито на Стоянка Мутафова, да е жива и здрава! ... извинете, какъв беше този Бойко?

Просто излезте от времето на соца, разберете коя година сме и ще разберете кой е Бойко. Първо си пийте хапчетата госпожо пардон - другарке.

Маджо, ти ли си бе? Нали си се покрил да не те оземлят и теб, защо пишеш тук? Ако е да защитиш приятелчето с бухалката, тъпо е. Ще те набарат по IP адреса и ще станеш си поредния добре облечен в махагоново дървено палто бизнесмен