Стефан Данаилов отрязал Койна Русева за НАТФИЗ

Една от най-разпознаваемите съвременни български актриси - Койна Русева, била скъсана от Стефан Данаилов при първото си кандидатстване в НАТФИЗ.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов отрязал Койна Русева за НАТФИЗ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ако беше в Америка с тези сини очи, щеше да е от примите на Холивуд...

Много сериозно дете и момиче беше. Майка и беше учителка в училището също - отново съвестен човек.

Прав е бил Ламбо.

много простее като изражение и поведение тази "аристократка" баба ви Койка.

Той като се отрежеше, и не знае какво прави. Реже наред. Да се благодари на сестра си и на Иван Кондов.

на мен ми е в топ 5 най-добри български актьори :) и не е вярно, че няма нови млади таланти, които да я наследят след време !

и един коментираше че сме нямали аристокрация .как да нямаме бе джанъм а евгени минчев не е ли лорд а .ама сте и вие ми огледаѝте се де пък знае ли чове може да има и други

Това име Койна да не би да е предложено на родителите от "другата рода - аристократите от Стара Загора" ;)

Много се смях,когато разказваше за дядо си, който и се карал да не се къпе в реката , защото може да се удави. Един ден дори я нашамарил , а тя му казала-,,Е , ти реши да ме утрепеш, понеже не съм се удавила,,.

Както казва мистър Биъйн: Дърт вампир седнал върху кактус. И грозна, и стара. Не й отива да се прави на фатална. Смешна е. А зализаните коментари за нея, показват желанието на българина да си създава причина за гордост. Но все ей такива са ни причините за гордост - неставащи. И народът е готов да търси под вола теле

... ми той народът - глупав, нали? само Вие го търсите телето на правилното място, т.е. под бивола...

Прекрасна! Винаги съм си мислела, че е някъде в 30те си и като прочетох, че има 3 деца и е на 47... Евала, дай Боже всекиму да изглежда така!

Абе личат си й годинките, ама наистина е готина

ТАЯ ПЪК КОЯ Е,ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНА...ВСЕ "ЗВЕЗДИ" НАПОСЛЕДЪК-

и двамата са едни актьори... да се изключват взаимно измислени герои

Че какво чудно има ? С тази българска фамилия и български произход, кой ще я допусне във ВИТИЗ !? Там е само за богоизбрания народ.

...Твърди, че животът я е научил и да бие шамари, и да ги понася. "Много колеги са отнесли от мен шамари. Най-много шамари е отнесъл Асен Блатечки на сцената, след това Мишо Билалов на малкия екран и Ангелина Славова в театъра редовно отнася по един шамар", разказва Койна.... Посегателство на работното място!!! А за нея Конвенция няма ли???

Конвенцията е за домашното насилие. На работа може. От утре 10 фирми в София въвеждат камшичена мотивационна система за своите работници...

И правилнооо...в театъра не съм я гледал, но на камерата нещо ми изкуственее.Декламира малко не ми харесва!

Айдеее... И тази е от сектата на веганите! Сигурно е кърмила децата си до три години и не ги ваксинира, щото тези неща си вървят ръка за ръка!

Веганите не кърмят!Те дават соеви млека

Кърмят, кърмят, баш те най-дълго кърмят, та да протакат колкото се може повече момента на захранването с твърди храни, защото току-виж на детето не му се нравят суровите ядки и зеленчуци и се наложи да извършат престъпление, давайки му месо!

"Научила се от баба си, на която е кръстена, да сади и да се грижи за домашни животни." Как се садят домашни животни, да ни светнете?!?!?!?

като пиперо, ама съвсем различно

Правиш се на интересен "НП"- не се НаПъвай много. Не всички сме от жълтите павета - а ти освен жълтото отпред помириши се дали не ти е много кафявото отзад.

Уважаеми, първо - жена съм! Второ - не съм от жълтите павета, имам си и аз село, където са ме учили да садя зеленчуци и да се грижа за животни! Трето - грамотна съм и много се дразня, когато ни заливат с неграмотно списани статийки, неправилни конструкции на изреченията, двусмислени или безсмислени словоблудства! И четвърто, но не последно - поддържам добра лична хигиена! А, шях да пропусна - не е учтиво и възпитано да се обръщаш към непознат на "ТИ"! Хайде, със здраве!

Разкошна жена! Родена да е на сцена!

И какво като Стефчо я е отряззал, той от театър и актьорско майсторство, кога е разбирал - нали е парашутист.

"аристократи от Стара Загора" Нищо против жената, но такива писания са повече от смешни :) Проверете значението на "аристократ" и ще спрете да го използвате в едно изречение със Стара Загора, Чапръчане, Горно Уйно и т.н.

Пропускаш София. В се пак сме селска държава, въпреки деленето на провинция и София, и там само чървули са останали от има няма 1000 години на сам.

Тя така каза пред Светльо! Съчетала и закалката на селото и аристократизма на стара Загора! Доста горда звучеше

е перфектна! И като визия (има 3 деца) и като игра. Всякакви нюанси на настроение може да предаде само с лицето си. Но една забележка към сериала "Скъпи наследници" - на Орлин Павлов и Даяна.......изобщо не им се разбира какво говорят. Много лоша артикулация. Личи си, че не са минали през театъра. Иначе всички играят чудесно.

Само не разбрах визията й от това колко деца има ли зависи, моля пояснете.

значи изглед, външен вид и обхваща в случая цялото тяло. А не всяка жена, която е родила 3 деца изглежда така добре.

'което много прилича на селото от сериала ' - употребата на пълен член означава че става въпрос за нещо, което е назовано или известно вече отнапред. Аз не разбрах кое е това село и за кой сериал става въпрос от статията, та затова и се разрових. По този случай прочетох, че въпросната актриса не спирала да пуши дори по време на трите си бременности, обаче била веган от три години. Странна логика наистина. 'Скъпи наследници'/по bTV/ се оказва, че е гореспоменатият сериал, така ли? Струва ли си да го търся и следя?

Маани, немой го ... Още повече тя никого не си е заплюла официално за сексуален тормоз ... Нито пък някой нея ...

Прави каквото може, някои не пушат, ма муат пръжки с лук, други - други работи! Зарибена е жената, явно не й е толкова лесно да се откаже.

Може да се каже по вида на кожата й, че тази жена е пушач. А пък ти чак и време отдели да се ровиш в интернет:D

в ограденото с кавички къде пък видяхте пълен член?

Lapsus calami! - Определителен член имах предвид! Нещо мобилната версия при мен засече и спря да работи и на телефона, и на таблета, та дано не съм докладвал репликата Ви за нередност, вместо да отговоря... Ако нещо подобно се е получило - моля за извинение!

Изглежда редакторката не си доспива и затова умът и блуждае - ту наяве, ту на сън ...Пък и граматиката си е трудна . Едно време се учеше като отделен предмет цяла година.

Не познавам актрисата, статията прочетох заради името 'Койна', признавам. Бих искал да видя някой (съвременен) български сериал и филм, затова проявих интерес. Благодаря на всички, които са ми отговорили!

Харизматична жена и актриса!Дай боже да ни радва с още филми