Уини Харлоу позира по бански в Маями

Един от най-интересните модели в света Уини Харлоу показа невероятна фигура в бански Dior по плажовете на Флорида.

Обратно в новината

Коментари - Уини Харлоу позира по бански в Маями | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТВРАТ!

Грешка, не по бански, а по ребра

Не е достатъчно да си слаба, за да си модел. Кожата не е единствения проблем. По-проблемни според мен са кокалите с тънък слой кожа, без грам мускулче отдолу, така че виждам един изсулен г.ъз , липса на гърди и въобще това същество от кой пол е, понеже не виждам нищо женствено в него. Кожният проблем е друго нещо, което подлежи на лечение, а не на лансиране и опити да се прави от изключението норма. Този бански би стоял хиляди пъти по-добре на едно красиво женствено тяло с приятен загар на кожата. Въобще не виждам смисъла това момиче да рекламира бански дори ми прилича на долна подигравка с нея, в която тя участва явно заради парите.Не е красиво!!

Жалко,че има хора като вас! Това заболяване не се лекува! Не е срамно да си болен, срамно е да си злобен и жесток!

С това заболяване да събира слънчеви лъчи е най-малкото абсолютна глупост.

С витилиго на плаж? Колкото и "слънцезащитни" кремове да слага, не е хубава идея. С най-добрия чувства го казвам. Да се консултира с дерматолог, а не да слуша само агента си. Той не й мисли само доброто...

Актрисата Джийн Харлоу. Другото е ерзац.

Винаги ми е харесвала. Изключително необичайна и много от расистите, които смятат, че витилигото е дефект, всъщност е ефект, в нейния случай. Вижте тялото, лицето, устните и излъчването, после говорете.

С витилиго или без него, моделката не е красива!

нещо като повреден хамелеон. едва ли е щастлива от този контраст на кожата си!

много бляк!

Сладуранка е. Малко терапия с Тофацитиниб и PUVA и е готова за гушкане.

не е убава. цици нема.

Ах, тази зебра!

А бе жената е с витилиго, но лошото е, че напоследък масово лансират като модели именно болни хора - било с анорексия, било със затлъстяване, или пък инвалиди, сега избрали за поредната "звезда" жена с кожно заболяване. Пълна дивотия...

Реклама на кравата Милка?

Ах, ужасна е! Даже гнусна...!

не повече от теб!

В тоя бизнес с парцалките и снимките, и извънземно ще докарат, само и само да има зрелище, да не спада интереса и да шумолят париците. От едната крайност - та в другата - от точилки - към мазни каки, от неженствени момичета към женствени момчета или откровени травестити, полово неориентирани, от хора що годе без видими недъзи - до болни, с увреждания. Скоро и сиамски близнаци ще се появят, косматата жена и трикракото джудже като по панаирите едно време.

От кои си?

Едно е сигурно-тая е била зебра в минал живот.

Щука

Или далматинец :D

Каква кльощааа! Не би ми хванала окото никога, то ни бедра, ни задник, ни гърди...