Златка говори за изгубеното бебе, показа дома си

"Мис Плеймейт" Златка Димитрова покани гостите си от "Черешката на тортата" в дома си и направи емоционална изповед.

Обратно в новината

Коментари - Златка говори за изгубеното бебе, показа дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злати и Миро вече не са заедно. Предаването "Черешката на тортата" с епизода на Златка е заснето през м. октомври 2917 г. Днес сме 08. февруари 2018 г. и ние, читателите очакваме да се отразяват събития с днешна дата в тови новинарски сайт. А ако продължавате, както си знаете можете да съживите и Разпутин.

Ауу, на бас, че Злати вече не е в дома си, който показа в Черешката... И с Мара Отварачката стана така...

Домът не е неин, а на шопара до нея, който го е купил с мръсни пари от кражби и наркотици. Страшна идилия, няма що!

Е за тоя ли мутрак беше големият зор да го разведе... И на Златотърсачките не им е лесно.

Много прости, елементарни и злобни хора живеят в чалготеката Булгарташак. Каквато и да е Златка, прсtитутка, крва, няма значение, но преди всичко е човешко същество и загубата на дете е страхотен удар за нея. Разплака се и й личеше, че не играе, а тук се скъсахте да я плюете и хейтвате. Гаден народ, няма оправия, нито съчувствие към болката на другите.

и си прав, ама кой я кара да се обяснява за този тежък момент? тя ли е единствената? и колко време още ще обяснява толкова лични неща?! хората не са хейтъри, не харесват посредствеността и липсата на завършен качествено 6 ти клас.

Аз такава загуба никога няма да мога да споделя в ефир. Толкова е лично и носи толкова болка, че нормален човек никога не би го споделил в ефир. Има неща, които са само за теб и най-близките ти. А реклама си прави ти с дома и маникюра.

Това на снимката синът ѝ ли е?

домакиня е, но винаги ми е било чудно как учители и лекари живеят в панелки, а хора с неясни доходи, неграмотни, тъпи, живеят в палати, данъчните не ги търсят и така още поече се задълбочава несправедливостта в българия

По какъв начин тези двамата са купили този дом? Питам не от злоба и завист, но познавам много хора - професори, лекари , писатели и пр. който дори не са влизали в такава къща.

Какво да ти кажа. Ами, тя и Памела Андерсън не е професор или лекар. Има и професии, които печелят много повече от лекари, в Холивуд е така.

ама хитра и с вкус! Намърдала се, уредила се, да не завиждаме, а да следваме светлия пример!Не всеки ще има успех, но поне да опитаме. А стига с тва учене и колтура, мола ви са.

Да те джаса тоя през вечер да не мислиш,че е лесно?

- Злати сподели пред тях и че покойният й баща е бил иконописец и диджей, и им показа колекция от негови дискове. - както биха казали хората на Запад - WTF ?! иконописец-DJ ..

Дир, хубав пример ни давате...Естествено , че домът на тази Златка е на ниво адвокат или лекар във Великобритания с годишна заплата 60-80 хиляди паунда. А в Бългаия откъде ги извади тази жена парите за този дом...Ако всеки може да си го позволи в БГ , защо хората са в панелни общежития, ако ли не ...то как някой си го позволяват. Как го правят?

Как го правят ли? С най-древната женска професия. Завиждаш ли?

не завижда. и аз не завиждам, но не я харесвам и не я приемам за пример. нито ми е на образованието, нито на ума, живее в по-хубав дом от мен, но той не е неин, така че няма защо да й завиждаме :)

КАК МОЖЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГРАМОТНИ ПРОСТИТУТКИ??????????

родни проститутки

Ми то който прави много аборти после така си ги ръси между краката.

интересно , освен с това , че е "плеймейт " с какво друго е интересна и на кого , че да й правите толкова реклама . И с тази конска физиономия - не я виждам за красавица !

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА ЩЕ БЪДЕ 2050 Г. ГОДИНАТА НА ТАТУИРАНИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ.

Докога ще промивате мозъците на младите българчета?? Каква е тая "светска" двойка, какво са учили, с какво се занимават? Те ли са пример- Златка с голите снимки, това ли е пример за майка?? и мутрата- парясник при това.

Светската двойка се плющи ама ги изпуска щото много се е плющяла женската част.

Изтриха ми коментара, затова повтарям - ПОБЕЛЕЛИЯ КОЦКАР михов, да спре да се натрапва на младите момичета, защото е грозно и отвратително! Ако беше жена , а не мъж, щяхте да оревете орталъка от възмуъщение, а сега си мълчите и гледате сеир.

така е , не остан някакво предаване без пошли и грозни истории. Не знам кой ми е по- противен дядото, който се натиска на малките к.рволетини, или те готови да се пуснат дядо паричко

И моето го изтриха, защото казах, че възхваляват мутри пардон бизнесмени с неясен "бизнес" и леки жени, снимащи се голи за списание. Къщата вероятно е на шефа на "бизнесмена" обаче благодарение на подобно тиражиране на подобни на гореспоменатите малките българчета ще си кажат вместо да уча я да стана мутра, проститутка, което явно е и целта на подобни публикации

Абсолютно вярно! Медиите рекламират тези неясно забогатели "бизнесмени" и простите им като тъпан гаджета, а после къде ни било възпитанието, защо младите са толкова неграмотни и невъзпитани.

Какъв му е бизнеса на този мъж, за да може да си позволи такава къща? Като имате предвид цените на имотите, а той е сравнително млад исигурно плаща и издръжка на предишната си жена и дете...откъде толкова пари, питам аз?

Бързо проверка от НАП

търгувал бил с лавандула....но 2017 била лоша реколтата и не изкарал достатъчно и златка се прибрала при маика си около 15 януари тази година че нещо се влошил климата в кащата им...

Вие не чухте ли коментара на г-жа Юлияна - "Ние се познаваме, той е приятел на съпруга ми..."

Моля , платените " новини " за всякакви анонимници да се сложат в отделна рубрика . Битието на госпожата вероятно не интересува дори роднините й , що трябва да ни я натрапвате ?!!!

Може ли Златка столицата да спре да разказва тази история вече.Не е приятно,но хората колко по-големи трагедии са преживявали и не занимават всички с тях.

Една от много тъпите риалити героини. Но и много си вярва. Допълнително я намирам за тъпа заради това, че намира за нормално да говори по телевизия за нещо толкова лично.

Незнам с колко ум разполага Златка,ама сто пъти по_добре стоеше на екран от напр. Божана която спечели ,Мастършеф Абсолютно плямпало и лигла е тая.За кулинарни умения може и да е бог.Ути Бъчваров също е лигав,а и много от рецептите са преработени от френска и испснска кухня.

само като я видя и сменям канала такава една никаква а нахална

Преди години не бих могла да си представя, че ще го кажа, но Златка се справи много добре. И менюто беше подбрано, и сама си направи всичко, и се държа изключително мило с гостите си.

е... попрекали със сиренето навсякъде... ))))))

Ошлайфала се е, но когато загасят камерите си е същата простакеса.

Това, че не блести с ум го знаехме много отдавна, а и снощи го показа, но ми направи добро впечатление като домакиня-направи си всичко сама и видимо изглеждаше добре............освен това се представи по-добре от впиянченото Лорче на Данчо караджов.

Аборта при Проститутките е нещо нормално.

Кога е снимано това предаване нали писаха че Златка е оставила Миро щото бил пред фалит и си е в Бургас....нещо нещата като всяко нещо в Бг не се връзват

Много селски тоя Миро,и дебел,червендалест,за нейните претенции.....

Ох, пак златка (нарочно с малка буква) и нейните житейски драми...

Ха спрете се с тези глупости - загубила бебе, после дете стана... Спонтанният аборт си е спонтанен аборт в който и месец да е! Има много жени, които живеят с тази мъка, и да не дава господ на никой да се случи, ама как за всички е аборт а за златка е загуба на дете?!

Стига де, гадно е... това, което й се е случило е ужасно. А и дори технически погледнато, след определен месец не се води аборт, а раждане.

Добре че ми казахте, че тая се е навряла и в "Черешката на тортата", за да не гледам този сезон на предаването. Аман от селянки с мозък на примат и интелект на амеби.

Кво работи този Миро с грейката , та е купил палат в Банкя !?

ОХРАНИТЕЛ.

stan_posta@

Охранява пласмента ? :)

Само се чудя, какво прави Вальо Михов в тази компания????????

На мен Златка като цяло ми е симпатична, не блести с ум, но изглежда добро момиче. Но не мога да разбера защо така си е променила визията - този странно изпилен нос, надути устни, силиконови гърди... и тези грубовати и грозни татуировки, с които се е нашарила... преди интервенциите изглеждаше много по-добре.

Тоя Миро е уникален...прилича на колхозник или свинар. Какво е намерила тази жена в него освен парите не знам. И до кога ще говори за едни и същи глупости - натрапва нейните си неща на хората, а хора без проблеми няма. Природната и простотия я е лишила от тактичност да се държи по-сдържано.

K ва на н та степен

Хехе, ами така е в Мутростан - Фащаш си някоя дебела мутра с мноо пари да те издържа и после пойказваш дома си. Ама не са виновни златките, а тези, които им дават трибуна... вместо да я дадат на лекар, на учен от Бан, на учител...

надигат се зловонни газове в мен..

Не съм в течение на драмата на тези "известни" българи. Та - женени ли са, с какво си изкарват хляба?

... с каквото вкарат... с това криво-ляво изкарват...

прасенце и кокошки нямат ли в двора?

Тя малка кокошка ли е и той малко прасе ли е? За какво са им други?!

младежа има излъчване на пишман бабаит

има излъчване като синчето на Гущеров

злати бе,къде ти е библиотеката ма елит,видях снобщина и един грух до теб накрая

Злати - библиотека, стахотен виц. Ха, ха, ха!!!

Извинявайте за въпроса, но тук пишещите нали всички сте културтрегери, израсли с театрални постановки, книги на класици и опера, та ми е интересно защо гледате такива пошли предавания с разни прости хора, като сте над нещата, че и ги коментирате?

А вие сте в ролята на някой приятел на момчето с елека от Волф или на "дамата" с мъжкото излъчване и глас ? Чета поне 2ри коментар от вас за това как ние сме прости и семпли щом се подиграваме на тези две "личности" ? То следователно това вас какъв ви прави ? И да ходя редовно на театър, имам над 400 книги и да гледала съм предаването в началото му.

Защото в живота не винаги искаш да ядеш гурме-домашна кухня, а понякога ти се иска да излезеш и да отидеш на кварталната бира&скара. Разочарованието, когато вместо скара ти донесат ла*на, а вместо бира- една друга жълта течност, е голямо. Популярната, масовата култура, беше унищожена. Вместо нещо нормално ни показват постоянно разни прости, но за сметка на това снобеещи полухора, като тази на снимката.

Не сме трегери, но поне не ходим по телевизиите да ревем за щяло и не щяло и да показваме колко сме необразовани, като тазя семпла женица.

Като чета "капацитетите" с техните разсъждения и се сещам за един велик коментар, на който случайно попаднах: "Помните ли навремето, когато се подигравахме на простите и неграмотните, че не могат да си пуснат интернета и мислеха монитора за компютър? Сега като го превзеха, май не е толкова смешно... "

Сигурно себе си имате предвид под "капацитети", че и Вие доста коментирате в дира.

естет

Рядко отговарям, но когато някой е в заблуждение, държа да се конкретизирам. Коментирам, защото съм айляк, не ходя на работа, деня като цяло ми е свободен и имам достатъчно пари, за да си позволя всякакъв тип удоволствия :) Успех и на теб, а бай дъ уей с компютрите съм на "ТИ" още от времето на Basic Applesoft и "Правец"

Нямам нищо против Златка, не изглежда злобна и негативна, затова простоватостта й ми изглежда даже чаровна, очевидно е добра домакиня, но не бива да се взема толкова сериозно и преди да се появява в тв предаване е добре да се посъветва с някой, завършил средно образование, какви думи да използва и какво е значението им. Гостите с вкусовите им качества - уникална тъпотия измисли в желанието си да изглежда умна....

Преди мислех, че Златка е глупава, но близначките ме изумиха! Всяко следващо поколение е по- зле.