Коментари - Ще успее ли Меган да засенчи Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катрин е англичанка, възпитана в Европа. Меган е с афро кръв, но се срамува и подражава на бялата раса - изправя си косата, маже се за избелване на тена, но не е получила възпитанието си в Европа и трябва много да се поработи над нейното поведение, за да се хареса на закостенелите англичани! Сега им е нова и е забавно, но ще е до време!

Абе, как хем е католичка, хем е разведена И изобщо защо се споменава вероизповедание след като всички имат напълно модерен начин на живот, в който не спазват никакви религиозни ограничения

Едва ли на някого по света особено му пука ще успее ли Меган да засенчи Катрин. Но ако трябва да дам моята преценка - не, няма да я засенчи. Преди всичко защото твърде много слънчеви бани е поела кожата и ;)

От моя гледна точка сравнението между двете "снахи" е в полза на Катрин. На Меган ще й бъде много трудно, да не кажа невъзможно да я засенчи. У Катрин има вроден аристократизъм, а съчетан със стил и поведение си направо перфектна.

Много точно! Няма място за сравнение! Катрин е класи напред!

Мда, навремето заради женена жена, Едуард 8 абдаликира, а той е бил пронаци настроен и сега света щеше да е различен, само заради една п*%$а. Обаче за хари-мари ще направят изключение, той и без това няма опасност да се доближи до трона.

Мегън е прекалено хитра и нахакана, но е фалшива и затова ще я държат изкъсо по протокола за свижданията. Сега са и отпуснали каиша, докато я опознаят. Научила се е кога да премигва за да изглежда чаровна, обаче с поза само няма да може да прогресира и ще се отдаде на фалшива благотворителност като една Анжелина Джоли. Кейт чака близнаци, с тях престолонаследниците стават 5-ма преди Хари, така че дефакто Хари няма почти никакъв шанс за трона и тя няма на какво да се надява. Но тъй като е много амбициозна, всичко може да последва. В най-добрият случай - всяко чудо за 3 дни, след сватбата ще утихнат и страстите, другите ще вършат работата , а тя ще се появява за финалните аплаузи и ще пърха с мигли мило и ще раздава въздушни целувки на публиката. Ще си трупа паричките в банковата сметка и никой няма да заподозре, че в всъщност е най-големия търтей в двора.

Англичаните ще имат ПОЛЗА, само ако няой англичанин или Елизабет Втора бъдат обявени за кралица на Африка, както беше до преди 60 години. Тогава, ние европейците ще можем да ходим да живеем в Африка, когато нарастваме като брой. Естествено ще трябва да намалим броя на негрите там да ги избием, както Динозаврите. А ако някой негър дойде в Европа, както тая Меган Маркъл, ние сме на ЗАГУБА. Така маимуните искат да завземат Европа.

Ти си много тъп

Тая ще им разкаже играта, на династията! Бедна им е фантазията какво ги чака! Ще гледаме!!!

Ще успее ли "една комплексарка" да засенчи "друга такава" - това е въпросът! Ако това са Ви Жените за пример, то Господ да ни е на помощ!

Хари ще извърши голяма грешка ако се ожени за нея. Меган гледа като плъх и не й се вярва, че това се случва с нея. Изобщо не може да се сравнява с другата снаха, от която лъха благородство и която не случайно е любимка на поданиците на НВ.

е тая циганка Меган Маркъл. Оня турски педдераз- Местан, сигурно плаща ПОДКУПИ, за да и правят реклама.

Меган да не би да е станала три метра висока?

Синдромът на новата колежка, естествено че временно ще събере всички погледи. Но след година ще спре да удивлява и вероятно интересът към двете ще се изравни. И двете са много хубави, приятни, стилни и с хубави обноски, факт.

Язък, за принц Хари! Отново кралската фамилия на Англия, допуска голям гаф! Тази афро-американка е недостойна да бъде член на кралската фамилия на Англия! Както има скоро свадба, ще има и развод, навярно! Живота е такъв.

Няма начин!!! Меган си прави каквото иска, но ще е до време! А Катрин е толкова хубава изтънчена дама и никой не може да я засенчи, камо ли Меган.Принц Уилям, Катрин и двете прекарсни деца са едно прекрасно семейство!

балканджийката Ана Иванович, та хем да си имаме лобистка, хем той да живне ???

Чудя се, ако видя негър някъде в Европа, да му викам ли афроамериканец? Ама той може въобще да не е от Америка, а да е швед или французин. Защо на циганите им викаме "роми", а не индоевропейци? Съответно индоамериканци. А в Америка защо на индианците им викат коренни жители и ги държат в гета-резервати, докато мигрантите 3+ поколения са "американци"? Да не се повтори това и в Европа? И като съм извън Шенген аз коренен жител ли съм или европеец?

А защо на ... афроамериканците расата им се казва "негроидна"?

Ама Уили как е лъснал темето ... бащичко :))

И на мен ми е много притеснено...

Обзалагам се, че засенчването на когото и да било от тези двете жени е последното нещо, което ги вълнува, по-точно въобще нямат подобна потребност.

Никога, с тая патешка човка и имитирането на Даяна с наведена глава! Актриса е все пак , не е Даяна, която беше срамежлива и притеснителна.

Сега само остава да дочакат кралските величия и тъмнокож ''принц'' за да бъде резила им пълен защото за толкова време не проумяха че нищо кралско не е останало реално освен някакви разодки и приказки..Защо ли и трябваше на кралицата този дълъг живот за да види падението...

Това зависи само от тъпите редактори в клюкарските медии.

Две - три години и ще се разведат

Ако монархията се запази, Меган ще полудува няколко години, докато децата на Кейт и Уилям поотраснат, после фокусът изцяло ще изчезне от нея, особено щом Уилям стане принц на Уелс, после крал, а децата му станат тийнейджъри. Кейт щее кралица, съответно кралят ще има три или повече деца - принцове и принцеси и някъде там, след това ще бъде братът на краля с американската съпруга, с която може и да са се развели дотогава.

"Ще УСПЕЕ ли Меган да засенчи Катрин"?! А нима Меган е казвала, че ИСКА да засенчи Катрин?!

...мечтите на милиони афроамериканки да имат своя принцеса... Ами като искат милионите афроамериканки да си имат принцеса, да си направят Америка монархия или пък да обявят Декларацията за Независимост за нищожна и да се върнат в състава на Обединеното Кралство

Явно не сте наясно с Африка изобщо - там е пълно с местни принцове и принцеси.

Ало ДИР, кажете как етнически толерантно да се нарече жена,на която единият родител не е бял?

А жена,на която единият родител не е ЧЕРЕН?! "Черен"?! Ауу, какво казах ...

Имаш късмет, че не си ученик в 3 клас в САЩ, нарекъл съученика си "черен". Щяха да ти викат родителите на училище и да те пращат на терапия. (съвсем реална новина, при това не от "таблоид")

към Aуу.... Пиша ти IQ 180

Черна като Дявола. Черна котка- лош късмет. Черна Волга - лош късмет. Американците имат още един израз- Черната овца.

аз съм от малкото, вероятно, която се сети коя е тая жена към деня на годежа. защото харесвам сериала костюмари и го гледам. но дори в сериала имаше жени, които я засенчваха безапелационно и с красота и с актьорска игра. имаше и няколко мъже, които бяха много по-атрактивни от нея. та малко вероятно е, щом не е блеснала дори в един второразряден сериал, да блесне някъде другаде. освен това, на така представената снимка има само една добре изглеждаща жена и това е кейт, дори и бременна.

Мъжете много по-често си избират за съпруги жени, които НЕ засенчват останалите беапелационно. Хари е първо мъж, и чак тогава принц (впрочем на второто не държи).

Кой кого да засенчи, те и двете си имат мисия , която щат не щат трябва да следват. И двете са наясно , кой кой е , къде са и за какво. Всичко следва своя ход, хайде да не се залъгваме , че цветнокожа и католичка, с брак зад гърба си е там по каприз на Хари.

Ами аз не я виждам като черна или цигане, а като хубава. Кой кого ще засенчи няма голямо значение, третото дете на Катрин е напът, тя е с предимство, защото е жена на по-големия брат. А Даяна само глупак може да я даде за пример - една нещастна жена, ползвана за разплод и елиминирана. Каквато и любимка да е била, според мен не е водила щастлив живот. Дала им е ккавото се е искало от нея - наследници, а е получила смърт. Айде няма нужда. Меган ми е най-голямата свежарка, въпреки, че и Катрин има положително излъчване.

Сега още една. И все топ-изявяващи се. Поне не прилича на забогатяла от млеконадой селска хозяйка.

Букмейкърите! Не спете! Веднага да се обявят залозите по този въпрос! Мисля, че и един общоевропейски референдум по въпроса е належащ и то бързо, преди Брекзит! Аз залагам, че ще я засенчи! Все пак едната се занимава със засенчване, другата с....ами, не знам, тоалети например!?

Дир,вие сте луди

Зависи от това какво харесвате - класика или чалга!

Каквато ще да е, по приятна ми е от Катрин. Катрин е скучна и на Уилям скоро ще му писне.

Как може да му хрумне на някой мислещ човек подобно заглавие - щатското цигане да "засенчи" английска принцеса?

Щатското е цигане, това е ясно. Обаче английското не е принцеса, а си е най-обикновена селянка, присламчила се за недъгавото потомство на фамилията.

Нека омешат малко бе брат, скоро двуглави ще почнат да се раждат тея набедените със синя кръв... Мулатчето ще радва Хари, не му бери гайлето. Опитай, па ще се сетиш що ти думам... Пообиколете, понамажете, светът е голям, благинки много... Па остай кралицата да се кахъри за внучетата от тъмнозелените...

kerelov@poshta.net

Не искам да ги опитвам - миришат ми неприятно.

Ще я засенчи, защото е черна.

...е сега деня ми е вече пален ! ..вече се информирах и за кралското семеиство....браво дир.бг да знаете нас балгарите живо ни интересува какво правят там разните му велучества и височества !...до там сме я докарали,че само това четем ...иначе не можем !!!