Вижте менюто на Елизабет II

Може би смятате, че кралица Елизабет II се наслаждава на най-фини деликатеси всеки ден, тогава вижте какво яде британската владетелка.

Обратно в новината

Коментари - Вижте менюто на Елизабет II | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

maniana

Лелееее, ама тя порка повече от квартален пияница.....

Вече разбрах защо кралските особи нямат газове...

Nestle в Бъкингам Палас??? Ужас! Това е невъзможно, фейк!

Боринг фууд! Моето меню е: леко запържени момици поляти със сос холандез, салата от спанак с филе от елен полято със сос от малини и английска горчица, класически стек енд кидни пудинг, ябълков пай (полят с разтопен шоколад от перуанско какао, 85%), пинта ейл

Трюфели на закуска, но не е чревоугодничка. Всички във Велика Британия се хранят така. И бели праскови за вечеря се намират във всеки квартален магазин. Цялото писание е еднин образец на ироничен английски хумор, а Дира ни го пробутва за чиста монета.

Страшна къркандела

Има ли трудов стаж за пенсия, здравна осигуровка и задължения към Взаимоспомагателната каса? Операторът ограничава ли й обажданията, ако се забави с ден да плати? Носи ли си на работа сандвич с чушка и нещо като шницелче за обяд и суха мандаринка от Коледа?

И аз пия Ърл грей, обичам ягодки, чат-пат и риба. Това значи ли каквото си мисля?

Захарта в Nestle е ГМО. Както и в кока колата. Откакто разбрах това, не купувам тези продукти.

С това меню тя сигурно се е подложила на гладната диета на д-р Емилова !

а що не пишете за децата, които е изяла, и крЪвта, която е изпила, за да се поддържа тоя рЕптил?!?!

боже, боже, като си го саздал, защо не си му дал

не й ли е изпратил няколко суджука или сам ги изплюска?

А с какво е полезна в този й живот на някого?

ами, явно е по полезна отколкото ти с твоя живот

При леки храни и толкова на брой питиета, тази жена си е все на черешата и в настроение.Как няма да е дълголетница и здрава, то явно на нея всичко и е вечно розово и усмихнато;)

Е, има един коктейл и едно шампанско, не е много.

Не знам за сегашната кралица, но гледах филм и той беше английски, за крал Джордж IV. Е, няма такова плюскане! Да изяжда по два гълъба на закуска само!!! При това гарниран с някакъв огромен пай, и това само за закуска!!! Смятайте по-нататък какво е ял - основните ястия, за обяд, за вечеря... Ума ми не го побира просто!

Прави ми впечатление, че последно време дир-а полага големи грижи всеки ден на първа страница да има някаква новина, свързана с кралското семейство на Англия. Колкото и безсмислени и безобидни да са на пръв поглед - новините за кралското семейство са все на първа страница и поддържат техния имидж. Нека кажат какво яде Бойко или Лиленцето, какво ни интересува кралица, дето нито е наша, пък да не говорим, че ние сме република и монархиите са ни мноого чужди! Кралицата си живурка на гърба на английския данъкоплатец, и аз да й се радвам колко "била скромна в храненето"?! В учебника по география на сина ми прочетох следното: Австралия е демократична държава. Министър-председателят на Австралия се назначава от английската кралица. Нищо смущаващо, нали? Министър-председателят на "независима" държава се назначава от монарх на друга държава и това се смята за демократичен принцип. Дефиниция за демокрация може ли, че много се обърках?

монархиите са ви чужди, казваш? от кога? от 1946, когато под натиска на руски окупационни войски се провежда "референдум" в който българите живели цял живот в монархия решават с 97 % че искат република !?!?! наистина, колко чуждо... а не забравяй, че кралското семейство не е само на англия, а на още 25 държави по света, в които живеят доста българи. Само канада, австралия, нова зеландия споменавам. Сега изясни ли ти се? и гад сеив да куин!

Здраво пие. Образът в "Мисия Лондон" изглежда истински.

Тая кърка повече от мен..

Всеки ден тя изпива чаша следобеден чай, който се сервира със сандвичи с краставици, пушена сьомга, яйца и майонеза или шунка и горчица, както и филийки с малиново сладко, изрязани с размерите на пени. Вечерята се състои от телешки филета или фазан, сьомга от фермите в Сандригам и Балморал. Месото се сервира със сос от гъби, сметана и уиски. Десертът включва ягоди или сладки, бели праскови от градините на замъка Уиндзор. И НЕ БИЛА ЧРЕВОУГОДНИК СПОРЕД ГОТВАЧА...

Тя за асортимент само... :) сигурно само пробва по една-две хапки от всичко. А и като вкара джина и после виното, едва ли й се яде много :))

Елизабет е Страхотна Баба. В нашите хубави Планини ще намерите Хиляди Наши, Родни и толкова Хубави Бабички, като нея, които си ядат сланината и си пият Сливовата Ракия. Да са живи и здрави Нашите Бабички и Кралицата също да е жива.

СЕМЕЙНО!

Идиоте, клетвите имат свойството да се връщат! Помисли за своите деца!

Чаша - Две Хубаво Сухо Червено Вино за вечеря , 100 грама качествена водка са Лекарство за хората, които не "Ходят до тоалетната с колата си".

Аз пия по 200 грама вечер, 100 не ми стигат.

тая бабка не вдига ли кръвно от това плюскане

Не виждам от какво в това премерено, и професионално подбрано меню, тя би могла да вдигне кръвно. Това е здравословно меню, а не кисело мляко и храна за птици.

ПРИ ТОЗ СПОКОЕН ЖИВОТ КВО КРЪВНО?

Бабата се е спиртосала - това е истината!

Има нещо, които сега ще ви ги кажа - Дали нашите Баби и Дядовци са отрасли с "пастет", "колбаси", "кренвирши", "пици", "дюнери", "кока-кола", "Кисело мляко - Отрова" с безкрайния си срок и Масленост за годност и още безброй буламачи. И тези наши Баби и Дядовци са отглеждали ЧИТАВИ по 3,4,5 Деца. Просто Кралицата е ЕДНА от Старите истински Български Жена. Че и е Красива, като Българка. -----------

Добре си я отглеждат жената, ама на мен такъв живот не би ми допаднал. Всекидневното отглеждане би ме подлудило. Но жената е омъжена за първи братовчед, какво друго да се очаква. Не е добре и, че светът се кланя на такива хора. Времената вече са други и кралицата смятам е отживелица, а не чест и традиция.

Ами че тя по цял ден пие

Във връзка с дълоголетието всичко е в количеството, там е истината

Днес си направих отново телешката пъ/астърма. Към 2 кила, от селото, дето го мразим ний "гражданите". Да ви кажа, отлично мезе за Бърбън. ------------- На времето Бърбъна е бил питието с което са си пиели Свинското, Агнешкото, Телешкото и бизонското-Не с вино и кока-кола.

Добре си похапва и пийва, дай боже всекиму такъв царски живот и дълголетие.

Че то аз направо съм "крал". Има и сельодка, скумрия, телешко-пилешко варено, боб. Домати, крактавици, ТИКВА с фъстъчен крем. ВОДКА, лимон,грейпфрут, кьополу, печени чушки, патладжан, чесън, моркови зехтин и... Хубаво ЧЕРВЕНО ВИНО. Съвсем обикновена рабати ... сирене, яйца, червен пипер

и аз ям такива работи но не пия.Това нейното е алкохолизъм Преди обяд джин,после вино,там някъде имаше и уиски,накрая шампанско...

Как не "пиеш". Че ти си много "стерилен". Как, миришеш на дезинфекционна течност смесена с дезодорант. Виж, не знам на "Онзи Свят" как е, ама, този си го Изживей, като Хората. ------------- Че то какво излиза - да сме по трезви от Постоянно Пияните Отчета - от Сватбата до Смъртта-

Не вярвам на хора, които не пият. Или им е забранено, поради някаква сериозно причина или алкохолът им действа зле. Дори аз пия алкохол рядко, но не мога да кажа, че не пия.

Абе, щом им викаш "такива работи", ясна е работата. И понятие си нямаш. Знам, че такива като теб много не отбират от кулинария. А, че не ядеш "такива работи" ни е ясно. То и аз ям сьомга, но от развъдник, което не е сьомга, защото истинската сьомга живее в бързотечащи води и телешкото не ни е онова телешко и всичко е различно, дори готвача и обстановката.

Уискито е в соса за месото.Тук те хванах, че послъгваш, но се опитваш да си вярваш. Иначе нямаше да направиш такава велика грешка. А и да пиеше уиски кралицата, никой не би го споменал. Далече си от кралския етикет.

Менюто й ми харесва много. Хич не са "отбрани" нещата, ама въобще. Съвсем "скромно", дори "оскъдно" е то. Никаква наслада и изтънченост не дава това меню. Същото е като моето - във въображението ми, де.

Всички тзи неща се продават във всеки супермаркет

Да, ама щеше да стане много дълго, ако зачекна темата, цяла статия. Знам, че тази особа пазарува в Лидъл, нали ползваме едни и същи въображаем готвач и камериер. Останалите специалисти, които се грижат за това меню, тя не може да си ги позволи. Тока е батка, тази яде от супермаркерите. Хубаво е човек да има такава представа за нещата, така живота е по-елементарен и по-лесен.

И трюфелите ли?

Добре си пийва бабката :) да е жива и здрава

Не знаех какво ядат рептилите :)))

Яко пука дъртника, с туй нещо дето го изяя нема умирачка.

Па кога успее да премели толкова храна и да го превърне в г.вна пустия му бабишкер ? Я маам сутрин блажна баничка с урда и боза, за обед наденица "кучешка радост" с хлебец а за вечеря три ракии със салата сиренье от палмово масло.

Забелязах, че в менюто ти липсва алкохол за разлика от това на кралицата. Коригирай се.

Ха-хо, ти трите ракии баш за липса ли ги имаш?

А най-много обича да яде Катрин и тая новата, черната каква беше там: "Тииии, откъде те намери Хари такава джоревка. Аз на твоите години вече бях кралица, ти едно виШо не можа да завършиш, добре че Чарз ти купи дипломата. Ще се поболея от вас двете, човек цял живот гради империя, войни води, печели ги там и накрая идват две шматки като вас и вземат, че влезат под кожата на тия баламурници внуците ми... Ох, не издължам вече. Келнелчето! Ааа, сори... Бътлърчето! Дай една голяма ракия, че ми се дигна кръвното само като се сетих за тия!

Браво на баба Бети! Вечер може да жулва една ракия с шопска салата и ще доживее до 130 години! На Чарлз му се изчака чакалото да завземе трона... Ама бабетката е запънала краката и не ще да мре. :)

E не са споменали менюто от детски дробчета, дозата пресна кръФ от бебенце и филийките от човешки мозък. Но то тфа е в нощното й меню, не в дневното.

Е изобщо не си угажда- само дето яде пет пъти на ден и само отбрани храни и вина!Да пиеш всеки ден е битов алкохолизъм и всеки лекар ке ви го каже-а да не говорим, че е на сто години, а има хора дето гладуват!! Прави впечатление, че употребява британска храна и вино, макар, че не с най добрите в света! Дали и нашите управници го правят, как мислите?!

papion

Добре си попийва бабето, там явно е разковничето за дълголетието.

сланина,кисело зеле,пръжки,бели бъбреци,агнешка глава,пържена трътка...калвадос,патука,...Ути Бъчваров..