Ким Катрал ”изригна” срещу Сара Джесика Паркър

Актрисата Ким Катрал "изригна" срещу колежката си Сара Джесика Паркър, с която си партнираха в хитовия сериал "Сексът и градът" и заснетите два филма по него.

Обратно в новината

Коментари - Ким Катрал ”изригна” срещу Сара Джесика Паркър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше, на въпросната тарикатлъка и лицемерието са й изписани на лицето. С тази роля, в която беше номер едно се опита да компенсира комплексите си, но явно не е успяла да ги скрие от колежките.

Брех, голяма злобарка бе

Ким е страхотна актриса, но не може да се каже същото за Сара.

Причината е, че Катрал прекалено се отдаде на сериала, годините отминаха и сега не може да има деца. По непонятни за мен причини тя обвинява Сара за това.

Ами като ги погледнеш отстрани и причините ще ти се изяснят. Кимито просто завижда. Сара отвсякъде я бие по успех - и семейство, и кариера и просто няма как да е иначе. Независимо на кого коя повече се харесва, обективните факти са налице и няма как да избягаме от тях. А Ким за да оправдае злобния си изблик и леко да избяга от лична отговорност е намесила и майка си, ако забелязвате.

Съмнявам се, че за хора с такава професия, които не населяват територията Бг, имането или нямането на деца определя поведението. Най-вероятно напрежението дойде от изнудването на Сара Джесика Паркър към Ким Катрал преди време да се снима поредно продължение на филма, защото тя с друго няма да бъде запомнена. Тогава Ким Катрал отказа, защото очевидно е наясно, че филмът е изчерпан, а и самият образ й е втръснал до дупка. Което й прави чест, докато другата просто гони поредната слава. Истината е, че идеята беше изсмукана до край и освен някоя мега тъпотия нямаше да се какво да сътворят, ако бяха снимали.

Е, "вечните приятелки" си показват истинските лица. Кокошките си остават кокошки и всяка една от тях само чака удобен момент да извади окото на другата. За малко да си помислим че приятелството им може да бъде истинско...