Вижте кои четири звезди влизат в новите ”Капки”

На специална пресконференция обявиха знаменитости, които ще участват в новия сезон на шоуто "Като две капки вода".

Обратно в новината

Коментари - Вижте кои четири звезди влизат в новите ”Капки” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това предаване е интересно, когато участват хора, които могат да пеят и да се превъплъщават.Тогава има истинско шоу.Когато блеят разни Златки, Млатки и Софки, е истински резил!

Това предаване е и за артистизъм- т. е. освен пеенето да могат да пресъздават оригиналния изпълнител. Иска ми се Славин да изпълни песен на DP от времето на младия Иън Гилън. Чак сега виждам , че Славин прилича и по външен вид на Гилън /усмивката и косата/. Сега с по- дългата коса си връща рок визията, а кака Мара с подстригването му го обезличи. Софка също може да пее, но ми е интересно как ще се справи с чуждите езици. Много интересно произнасяше в песента за Евровизия,, ай ловю и жутем,,.

Вече се изхаби това предаване, след като и златка ще е там, всичко е ок.

Тъпи телевизии, до кога ще ни занимавате с простотиите си? Ама от биг брадър, фермата, като две капки вода, папараци и други подобни! Отврат!

Човек вече не може да изпусне газове , без някоя Златка да му се завърти наоколо!

Как да гледам шоу със мръсни прашни захабени и УГАСНАЛИ звезди? Щом са звезди нали трябва да блестят?

Ако знаете напишете как са свалили тези звезди от небосклона - с камък, стрела, ракета или .......

а кои са четирите звезди, които влизат??? нали в заглавието ги анонсирате, а после юруков, златка, славин и пр.????

Харесвам Златка Райкова.Ще я гледам с удоволствие.Ще се забавлявам от сърце,защото много обичам"Капките"

Златка да пее-да бе това ще бъде голяма излагация.И каква звезда е Златка?

Пееща Златка?То духовата музика не е пеене, Злато!Софка и стил?!Явно ще вие като бесна кучка, мислейки си, че е Уитни Хюстън...

Боже, тези изроди ли са звезди? Та, те могат да уплашат малките деца, ако се появят внезапно пред тях! Нямам думи, ега ти звездите, ега ти пошлостта!!!

Боже опази! Какви знаменитости, какви звезди? Няма ли по-ясни и точни критерии за това кой заслужава да се нарича звезда. Опасявам се, че това ще е поредният кич, но за съжаление такава ни е "културата" и нейните представители, включително и набедените писачи.

Най-измисленото шоу. Знам със 100% сигурност, няма да казвам откъде, че могат да го прочетат и да разберат кой съм, но знам, че ролите на звездите, които трябва да се изиграят се дават спрямо външния вид на участниците. Такова нещо като уж че се тегли някакъв жребии няма

Браво. Ти току-що откри топлата вода

Е, то това и децата го знаят! Този бутон на късмета е като националната лотария - паднало ти се е, ама не баш!

Така както се досещаме и, че Славин ще спечели.... те така си ги компенсират в Нова, от едното шоу, в другото. Иначе момчето може да пее, но като го пробутват не му правят услуга.