Мелания облече яркочервено палто на Св. Валентин

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп зарадва с посещение за празника Свети Валентин децата от болница.

Обратно в новината

Коментари - Мелания облече яркочервено палто на Св. Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А едно време, клиничните проучвания ги водеше д-р Менгеле.

Опиоидната епидемия е голям бич за населението, ето преди няколко дни младеж във Флорида, който е бил на антидепресанти и бог знае какви субстанции още, застреля десетки ученици. Но някак си е неудобно медиите, финансирани от фарма компаниите, да говорят предимно за това. Затова акцентът на новината е уж върху червения тоалет на Мелания, която всъщност се бори срещу съвременния обществени бич на опиоидните разстройства.

80% от новините свързани с първата дама са за това как е облечена.... не мога да разбера сега идеята за първата дама е тя да бъде модна икона ли или какво точно?

Мелания е успяла и красива жена.Каквото и да облече и стои прекрасно.А на тези снимки видях, че съпругът и я слуша внимателно какво му казва, а даже я гледа влюбено. Няма да се учудя ако скоро обяват, че чакат бебе.

Прави впечатление, че някои публикувани коментарии изчезват, без да са маркирани като спам. Броят на наличните коментари и обявените се разминават. Това РЕДАКТОРСКА намеса ли e...и кого обслужва ?

до неделя време и втората жена на петият ни президент ще се появи с този тоалет!

А до неделя време жената на твоя премиер с каква дреха предвиждаш да се появи?

Много и завиждат защото е преуспяла и красива жена. Преуспял мъж е този мъж на когото жена му не може да насмогне да му харчи парите. А преуспяла жена е тази жена която си намери такъв мъж. Ето тука е точно такъв случая. На всичко отгоре е и хубава. А хубавите жени са като хубавото време, приличат си , и двете никога не могат да ти омръзнат. Кефи ма тази мацка.

Мелания пак напълни очите на мъжете и жените с красота и стил. :)

Хубава,винаги стилна и с маниер на дама.Нашата е като селска пръчка.Лика и прилика с президента.Ватман и контрольорка.

Tова не е палто а рокля оформена като манто.Hикое палто /заради дебелината на плата /не пада по този лек раздвижен начин, камо ли да се прищъпне в талията по този начин,много сте прости,дир

Палто се нарича всяка дреха,която се носи върху други дрехи,независимо от материята.За вас,може би,единствената материя е грубият шаяк.

а за теб рокля се шие само от басма или коприна...Пич, когато ти още не знаеше, че ще се наречеш моделиер, аз съм носила подобни на тази рокля. Въпрос на стил и класа.

очевидно, че е рокля. Как ще стои при децата в болницата и ще участва в декорацията на бисквитките с палто. Ама нашето Нелче, не е виждала такъв тоалет, а и с превода на материалчето от което се е "информирала" не се справя...

А може би е била с червено палто в чест на Трифон Зарезан.

и кво образувание има тази дама

А твоето образУвание какво е, че си така неграмотен?

Красива и стилна. Не може да се отрече.

хубава жена

Оная на която Тръмп брои малко пари, от порно бизнеса май е по-добра:)

Въпреки занаята, онази сякаш прилича на човек в лицето.

Е, хубава кака е!