Вартан: При развода с Джони настоях да сме щедри към Дейвид

Бившата съпруга на Джони Холидей - Силви Вартан и най-добрият му приятел, певецът Еди Мичел, се изказаха по повод сагата за наследството на Джони Холидей.

Обратно в новината

Коментари - Вартан: При развода с Джони настоях да сме щедри към Дейвид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, толкова сме далеч от тези персони. Кой какво и що си има съдилища и юристи, нито са бедни, нито са прости. Ще се оправят някак си. Ние да си гледаме нашата черга и да не даваме много акъл, защото нямаме за себе си. Това личи по жълтите стотинки които броим и едва ли ще има какво да завещаем на нашите деца. Ама за другите акъл много знаем да даваме.

Пишете глупости. Тук става въпрос за милиони, не за апартамента на баба ви в Пазарджик, естествено, че ще бъде оспорвано завещанието.

Като се остави настрана очевидната алчност на сички замесени, но децата на Джони би требало да имат равен дял от наследството му, а вдивицата му - законовите 50%. Самия факт, че правата им са оспорени, означава, че има некфа мръсна зделка. Джони не може да прави звещание в тоя мисъл, щото нито е хамерикански гражданин, нито е родил и гледал децата си в тоя хамерикански щат, нито е живел живота си по хамериканските закони. Законодателите по цел свет приемат, че е нормално да оставиш на децата си наследството си. Колкото, толкова. Некои оставят дългове, други мелиони, но това е полжението - остава на наследниците. Не може вдовицата да пребере сичкото. Ограбването е видно и публично. Децата му да водът съдебни битки. Точно в Америка, децата на оня мелярдер, дето се ожени за Ана Никол Смит, обориха подобно завещание в нейна полза и я оставиха на улицата без грош.

Айде не се изказвай неподготвена. Наследствените закони са сложна материя, освен това са различни за различните страни. Ако искаш да научиш нещо, наблегни на правописа. Никога не е късно........

Никой не дължи нищо на никого! Единственото, което родителите трябва да осигурят на децата си е възможно най-доброто образование, за да могат децата да се издържат сами. Ужасно е да знаеш, че децата ти чакат с нетърпение кога ще им прехвърлиш "наследството" и се сърдят, когато ти харчиш от собствените си пари, вместо да ги събираш и оставиш те да ги харчат. В рекламите на спечелилите от лотария задължително има фразата "ще ги дам всичките на децата", но няма продължението "и ще чакам те да ми плащат като остарея", което не се получава, защото така се възпитават хора, свикнали да вземат, а не да дават.

Дължи и още как!Но затова си има специалисти по юриспруденция.

Джони, твоята постъпа е, като на Истински Баща на две малки деца. Желая ти много Рок в отвъдното.

Завещавам това и го правя с Главата си. Завещавам това, което съм постигнал Сам и останалото е Подарък за околните. Подарък ... да подарък. Ако те са чакали моят Подарък, за да станата Човеци, просто не заслужават моят Подарък, НИТО СА ЧОВЕЦИ.

Който е гузен - поне е щедър. А после се раздава като отвързан под другите.