Яна Маринова: На 16 г. приятелят ми ме простреля

Яна Маринова разказа за най-трудния период в живота си, когато е била на 16 години и е станала жертва на насилие от най-близкия си човек.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова: На 16 г. приятелят ми ме простреля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

курвенски истории

Чудя се кога пак ще я гледам в някое филмче на задна прашка - как се лашка - но това е арт, фамозно е дори! Каква актриса и как й се отдава - скоро да научи и по френски как се прави!

Къде я праскат на задна, пич? Дай инфо.

"Лека жена" не се става със шляене по улиците, такава се ражда и е до живот.

Моля Ви пишете грамотно. Цитирам: 1. Типичният случая, в който млад, гневен тийнейджър използва чисто физическата си сила да се чувства господар на някой, който е по-слаб от него." 2. но всичко опира до момента, в който решаваш да с опълчиш", спомня си още Маринова 3. Тя изтъкна още, че жертвите на насилие на получават адекватна защита от органите на реда.

oф ..защо ли точно сега тези от никого непоискани откровения?Дамата е готова на всичко само да е сред "известните" и "силните"..

Ей, тази кобила е неспасяема! Никакви спирачки морални.

Значи, от медийте в последно време разбрах следното: 1.Аз съм единствения мъж, който не си бие жената! И тя не ме била! 2.Трябва да я набия, преди да сме ратифицирали конвенцията! Защото тя може да се почувства пренебрегната, а и да искам после - НЕ МОЖЕ!

Притесних се, че съм пропилял 20 год. от живота си и затова допуснах грешката, да се чете: "И тя не ме е била".

Е, значи вече си гърмян заек и такива дреболии не могат да те уплашат! Давай смело напред! Гърмете се, трщете се! Елате да видите сега какк се правят идиотчета...

Янче, запознай детето си също с такъв, дето на 18 вади романтично пистолет, за да е добре и то в живота...

Уважаема г-жо Яна Мариновао - не ставайте подлога на джендър идеите.Не позволявайте да ви използват за пропагандата си.Не ви знам миналото /както тук някои го отбелязват/,то не ме и интересува, за момента за мен сте добра актриса.Не "серете" върху името си.

Ще се разплача от умиление! Тази ли бивша Мултигруп мутреса взе да се прави на света вода ненапита. Ако не бяха секс-връзките й със силните на деня по най-мракобесните времена на прехода сега никой нямаше да е чувал за нея, а сега се прави на акртиса и продуцент и т.н. Нека не забравя кой й е дал начален тласък, милата! ПП. Тази "изповед" всъщност е скрита ПР акция на малоумнито й филмче, дето ни го рекламират всеки ден по всички медии, бляк!

Не знам колко е вярно това, което казва Яна Маринова, но и в днешно време има момичета на 12-13, които са оставени без контрол от родителите си. Там където живея има семейство с три деца - момичета на 18, 13 и 10 години. Двете на 13 г. и 10 г. са повече на улицата и в компанията на кварталния крими-контингент отколкото в къщи или на училище. На родителите изобщо не им прави впечатление.

целта на тази изповед? Към какво призовава ? Какви поуки има в нея за 12-16 годишните, които четат? Да се пилеят насам- натам и да "вярват" в себе си ? Вместо да се полагат старание да се образоват, да разчитат на "шанса".? Или да бъдат "решителни" ? А за родителите какво ?

Остана ли нещо, за което да не се е жалвала? То я изнасилваха, сега простреляна....Очакваме душена, давена, бита и горена. Я по-добре да запише задочно НАТФИЗ и да го изкара, че да говорим пак.

Тази , дето си заряза детето , да се прави на звезда ! На 16 учехме като хали и не сме имали гаджета .

и какво научихте

Граматика. А не като теб.....

БРЦК

Това е пореден опит да ни се пробута колко е добра анадоската конвенция. Гледам ,че вече пропагандата еволвира и в статията никъде не се пише и споменава. Явно видяха ,че нема да стане с тоягата и сега се пробват с моркова.

Защо се излага? Сигурно редовно е била обладана отзад и някой ден и затова ще се сети! Супер ненужна информация!

Какво се е объркало на снимка номер 21? Фотошопа ли е калпав, или наистина така ми се струва? Косми! На ревю!

Ники

Вярно ли е, че е била сервитьорка в "Марая"-та и там я намира руският мафиот Мелик Пашаев? Мисля, че е била любимка на футболистите посещаващи въпросното заведение.

Прилича ми на опитна любовчийка. Искам с нея нежно да се целуваме на сета на поредния й филм.

Тоста често пишеш подобни коментари. Оставам с впечатлението, че си помияр и почти не подбираш?!

Явно си пада по жени, а не като вас путлерасчетата-комунисти, все за джендъри и еврогейове мечтаете и говорите.

Защо с такива впечатления оставаш точно, а не ти хрумва, че момчето е девствено и дава воля на еротичните си фантазии под такава форма.

Тук май едни и същи хора си губим работното време в този сайт. Най-добре ще е да ни блокират по IP. Ще бъде най-добре за всички.

освен дебили, са и агресивни примати склонни към насилие към по-слаби от тях.

Управляващите са точно доказателство за верността на съжденията ти - силата е на тяхна страна, другото -също.

Те управляващите, не са пришълци от Марс. Какъвто народа, такива и управляващите.

Русичка по- си ме кефеше

"бях много дива"А сега каква си?мислиш като се чек..ш и е..ш на екран си нещо по по най. Същия бок.к си. Не гледам ,намразих ,всичко българско от такива като тебе.

Приятел за хората от поколенията на прехода?!? Едно врем е приятели бяха хора, на които можеш да разчиташ за всички във всеки момент. А сега като чувам приятели се стрелят, бият, убиват ...... и думичката приятел ли е като расова дискриминация с някакво ново значение?!?

Добре де, като 12 и 16 годишна не е ли имала родители или вече се е чувствала жена ?? Защо те не са й показали кое е нормалното ? Нелогични разсъждения и мислене.

На психопатите и комплексарите все нещо им пречи, винаги има поводи агресията им да избива. Далече от такива.

Тази, освен от телевизора, вече ме притеснява, че ще излезе и от хладилника. Особено съм поразен от убедеността и, че най-нормалното нещо на света е аматьорщината. Отиваш на "кастинг", отвяваш 5-6 професионалистите и "спечелваш" главната роля. И така, колкото пъти си пожелаеш. Между другото, много удобна теза в нашето общество, в което не се придиря много за шменти-капели като квалификация и компетентност.

"всичко опира до момента, в който решаваш да се опълчиш" Ти ако си имала сили да си се опълчила още при първия шамар. То за това само решение не стига. много скалъпена история е цялата ама карай..некой без мозък може и да върже.

тази измислена актриса.Не и е дошъл акъла особено.И сега живее с мутра.

Не казвам, че историята не се е случила. Но всеки лекар е длъжен да извика полиция, ако види случай на огнестрелна рана. Полицията не може да остави нещата така, социалните също ще се намесят, защото е била малолетна. За семейството й не знам. Дори в момента, когато тя казва това, полицията е длъжна да провери случая, нищо, че е станал преди много години, защото това е криминално престъпление, не е само насилие.

Тази история си спомням когато я разказваше, периода на бухалките и анцузите. Някои се стреляха, бомби гърмяха.

Абе то и в нашата компания навремето пристигаха разни приходящи звезди по на 14-15 години и не бяха девствени дори, ама все пак на 12 никога не сме имали някоя. Че то това още дете, най-вероятно и цикъл няма. Тая Яна ми скри шапката :)

Всички момичета си мечтаят (на думи) за скромен и интелигентен, нежен и внимателен мъж, а на практика се хващат с най-гадния стрий файтър и после "ама що тъй стана". Примери милиони. Поука - НУЛА!

Покажи на една жена 100 чанти и ще избере най-хубавата, покажи и 100 мъже и ще избере най-големия боклук :)

БГ хората ниамат мозак в главата,наблюдавам ги , акала им е толкова

Че като се е занимавала с наркоман, какво е очаквала? Да са нон стоп на крилете на щастието ли? Че я е и прострелял? Т.е. имала е връзка с човек, притежаващ незаконно оръжие и употребяващ наркотици. Сама му се е набутала в ръцете и после твърди, че е жертва на насилие? На насилие или на собствената си глупост, непокорност и лекомислие? С нейния нрав да е жертва на насилие е било неминуемо - дали от страна на родителите й, който е трябвало да й дръпнат един хубав пердах и да я оставят под домашен арест, но не са го направили или ... на това да си понесе последствията от келешкия избор.

"Най-готиното момче в квартала", какво не си разбрал? Очевидно наркоманията, агресията, акъла, криминалната активност, незаконното оръжие не са част от критериите за готиност или може би дори са задължителни за да си готин. Такива хора винаги ще има на света и не е необходима конвенция, която да ни казва, че жените са равни, а е необходима радикална промяна във възпитанието на жените, такава че да правят ралика между маниакално-плиткоумен наркоман и готин пич. После целия свят им е виновен - дискриминирани били... безочие.

Птичка, излетяла от гнездото си преди да се е научила да лети. Освен на себе си, не мисля, че има на кого да се сърди.

Този матрял ни показва , че всъщност става въпрос за вътрешна битка на чувства, а не с един жест да пратиш насилника в затвора. Това потвърждава мъдростта, която прояви ГЕРБ и оттегли конвенцията.

Само, печели време за да приспи нас - "дебилите". И тази статия и предишните историйки и тези, които ще последват са директно доказателство

Типичен пример за това, че има жени, които с поведението си провокират мъжете към насилие! Къде са били мама и тате когато е 12, 13, 14, 15, 16 годишна? Статията е по- вече за безхаберните родители отколкото за насилието срещу жени!

Ало, дир! Пропагандата ви не струва. А това женище е с монотонен глас - от него ни актриса става, ни водеща!

Напълно подкрепям.

И аз подкрепям. Актьорското не е да се събличаш, а отвори ли си устата става става много зле. И до сега не е оценила ролята на майката, защото е оставила детето си при баща му.

как нямало кой да и каже? Ами нали майка и е била учителка-интелигента жена. Тази си е била една от многото, която е търсила лесен живот. Сега и лепнаха имиджа на голяма актриса, сценарист и пр.

До "лоша работа": Ми не може аркадаш да пишеш нелицеприятни работи за цвета нанацията. Това е лицето на културата ни в момента и по-специално на кино и театрталната ни култура - пълни аматьори (кои с диплома, кои без), говорещи на селски диалект, с поведение на сцената, на екрана и в живота на избягали от ТВУ. Уви, това е. Друго нема! И още по-зле ще става.

Хубави коментари правиш, ама видя ли, пак те изтриха. Както и много други...

Дядото

Благодаря! Аз съм свикнал да ми затварят устата като на съветка кола - със замах. А иначе разбирам, че за някои хора като тази персона, господин министъра, който пиян си затри детето и други подобни, може да се говори само като за трупове - или добро или нищо, мен обаче ни от царя ме страх, ни от бога ме е грях да си казвам какво мисля, пък който видял, видял, който разбрал, разбрал.

паднахте в очите. Три пъти ме изтривате. От това тази жена нито ще стане по-добра актриса, нито по-хубава, нито ще придобие по-приятно и чисто излъчване. Абе, я най-добре както за политиците и бизнесмените забранете коментарите, ясни сте ни...

Това кльоцавото само ли е расло?!

На 16 има вечерен час! И здраво учене за да се подготвиш за университет /може и в чужбина, може и у нас/, ходене по уроци и т.н. Не разбирам, какво цели статията...?! Ясно е само, че продължавам да си развалям мнението за госпожата! Жалко!!!