Банова: Папарак катастрофира, докато ме следеше

Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния си живот, разказа, че животът ѝ вече не е същият.

Обратно в новината

Коментари - Банова: Папарак катастрофира, докато ме следеше | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, тръгнал от една счупена Лада, Хаха, а не ви ли е казвал от какво здраво комунистическо семейство идва ..... издигнал се сам с труд Хаха, ей ей за това сме на това двредже, кадърните на се добутат до властта.

Как не ви е неудобно да коментирате всяка дума като новина! Просто ви мързи да търсите нещо по-актуално и интересно! Съжалявам ви!

Когато някой се натиска да се показва по телевизията и като се добере до камерата сам обяснява къде ходи и какво прави, папараците да не са луди да го снимат? Кой ще им плати при такава инфлация?

Много тролчета, още отпреди пишеха за Р.П.... Сега пишат и други за него. Отделно все злобни същества, а и големи простаци са изпълнили форумите. Жал ми е за Вас, но сами се поставяте в ситуация да получавате копейки срещу бълване на помия. Дано се осъзнаете колко жалко е да си злобен и/или продажен...

Значи когото на човек му дойде до гуша телевизията да бълва безсмислени подробности от житието на случайно попаднали в измисления хай-лайф хора, това значи че е злобен и продажен? И, да, използвах дистанционното по средата на въпросното интервю. А за качеството на програмата преценявай по цената на телевизията - паднала с 3,5 пъти за пет години, а не по отношението на зрителите към продукта и.

щастието е тихо, деси! когато не искаш никои да те преследва и коментира, не обикаляи телевизиите, а си стои мирна вкасти и се наслаждаваи на стастието си. казвам го без грам злоба. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Любовта изисква жертви.Все от нещо ще трябва да се откаже в Името на любовта...

Така му се полага ,прекалиха с щуротиите и да се бъркат непрекъснато в личния живот !

Елементарна женица с елементарен полумъж. Нормално е неговите истории да са като извадени от романтична комедия или от детско филмче, нрмално е тя да се връзва на приказките му за старата Лада (в едни други интервюта той говори за Вартбург) и за сРането по паркинЗите.

Смешка!

Съжалявам, Деси Б, но ти нЕмаш розовото сукманче на Деса Р, нито сивата й жилетчица и нЕмаш шанс да те Аресат тука...

Неумесна ирония, кретенче! Голяма заслуга една жена да бъде харесана, има мъжът до нея, а не дрешките! Е, Деситу Б да си намери мъж и да пробва пак!

Той й помагал с немския, тя на него с френския. Не, че го е учила, но го владее до съвършенство!

Тази е толкова простовата, толкова куха лейка, че съвсем си пасват с Тапетаджията.

"Той е тръгнал с една счупена лада ..." после една добра партия му дала едно куфарче и задачки ....и станал президент на окаян народ ...и нищо не направил за народа ....но за себе си много направил и ей го на сега как хубаво говори, че даже някои заплеси го слушат още.

"Той е тръгнал с една счупена лада" - обаче не е ходил пеша.

Тази се изживява като лейди Даяна!

Ех тази Банова, кога спря да срича прогнозите за времето, кога стана любовница на Плевнята-мъж та дрънка, кога пък ѝ наголеме работата да води свое предаване с успели българи че и катастрофи прави около себеси. Е смешко такава, то бива бива ама толкова скоро и се взе за някоя вип персона, направо не е истина. Това са стотици жени подобни на нея. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!

Кой с една счупена лада става милионер, деска, кой, приказки от 1001 нощ, ти с какво си заслужи мястото в телевизията..., просто си изпрати CV-то и започна нали... от нищото...сега с много "труд" се уреди и с рубрика...защо мислиш хората за толкова глупави...мн хора с труда си се чудят как ще посрещнат утрешния ден, лицемери, в българия с труд нищо не се постига...

Чак такъв засилен медиен интерес и то в България...Дано, дано, ама едва ли. Да е Катрин Мидълтън или някоя друга кралска или ВИП особа, ама то Деси, дето съобщава прогнозата....

Ако е возила Роско по къси гащи....

Тя не е виновна !!! Просто е факт ,че новата генерация е предимно от зодия ЗАКАЧАЛКА .!!! Национален спорт е вече !! Викито Мастилената, Гала, Тази с маймунестото лице дето обикаля сутрешните блокове магито жилязото,онази на балтечки,златките , тази с кръглото лице като житената питка дето пристана на малкия Гущер . Подсетете ме за хилядите други моля .

Боооже втора Лейди Даяна и нея милата я преследват папараци та чак ще се утрепят заради особата и.Разликата между двете обаче е от небето до земята.Едната беше важна за всички и народа си , а другата е важна само за себе си и за бившия Президент.

Направо ми се качи кръвната захар от тази захаросана лигня. Нито е красива нито е постигнала нещо в живота.

По ония времена симпатизантите на ГЕРБ щяха да изберат за президент и магаре. Това по думите на ББ. Не знам сега какви щеше да ги говориш за магарето...

Еднакво кухи лейки, но поне Деси Б. е много по-хубава, симпатична и усмихната от Деса Р.

ти да видиш! По симпатична другият път!

Вългарските ВИП-ове - зорлем известни!

Долни отрепки, оставете хората да си живеят личния живот както намерят за добре, стига се зяпали в чуждата паница

Ама те какво ни занимават с тяхната паница? Аз не съм отишла у дома им да надничам, те сами си вадят на показ гащите и паниците и всичко.

И все пак по-добре да четем за Деси Б. отколкото за Деса Р.

Тази прозззта уфсы май се изживява вече в ролята на принцеса Даяна. Бре да не повярва човек, как я следят папарацци

Ох! Истинска лейди Ди. А дано имаш и нейния късмет да се прочуеш в цял свят!

Кой е мъжа в семейството?

който първи сложи колана..

Напъваш се по всякакви начини, но си посредствена!

Много е постигнала,слагаше рога на благоверния докато "работеше" Халал да ти е роска и богатствата и. Никой не се интерисува от вас,а от предаванито ти въобще. Навирай се ,дано си го навреш.

Нека говори, колкото повече, толкова по-добре. Всеки ден се появявайте с Пастирката и пейте тези сладки песни.

Кой с една счупена лада става милионер, деска, кой, приказки от 1001 нощ, ти с какво си заслужи мястото в телевизията..., просто си изпрати CV-то и започна нали... от нищото...сега с много "труд" се уреди и с рубрика...защо мислиш хората за толкова глупави...мн хора с труда си се чудят как ще посрещнат утрешния ден, лицемери, в българия с труд нищо не се постига...

колко трогателна история, направо се разплаках..

Сега през ден-два, само за десито ще гледаме, четем и т.н. Нека да има и за някои успели хора в медицина, наука, изкуство и т.н

Оф,Деси Деси, защо си мислиш че навсякъде са ви писали и само за вас си мислят хората и само вас обсъждат. Хората си имат други проблеми, техни ангажименти никой не е тръгнал да се занимава с вас. Хайде живи и здрави. И Плевналиев беше по- обсъждан и известен преди когато беше президент, от колкото сега.

У-У-ф-ф-ф

"Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите". Първо не е спал по паркингите, а по паркинЗите. И второ-да напомним ли за Рокфелеровата ябълка?

Хаха, взехте ми думите изпод клавиатурата ;) Десито трябва да се научи да говори като любимия си ;)

И все пак е паркинГите - учителю, български.

Кажи го на Роско!

"Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите. Неговата история е много показателна откъде тръгва и докъде стига с труда си, с амбициите и знанията си. Той не е знаел немски" Това не го вервам! Роската не може да го издържи това. Такива истории вървят за по-други хора. Роската не от тях. Мекушав е и мъже с по-твърд характер ще го прегазят. Деска не бъркай гастарбайтерите с туристите!!!

ти и мекия президент може ли да си вземете съдбите и сълзливите историйки и да ни оттървете от тях. Писна ни от вашето присъствие и то с цел реклама. Вземете помогнете на някое нуждаещо се дете, подайте ръка на някой изпаднал в беда човечец ... аман от неколцина успели българи на гърба на мнозината си събратя

Луканов и той джиткаше с Лада! Роската от него ли я купи!?!

О, санта симплицитас!!!!

Старата Лада в митологията на българския преход замества ябълката във вица за американския милиардер.

"Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите. Неговата история е много показателна откъде тръгва и докъде стига с труда си, с амбициите и знанията си. Той не е знаел немски. Възхищавам му се как говори сега." ТВА НЕКЪВ СЕАНС НА КАШПИРОВСКИ ЛИ Е!?!

Деска, немският език е за интелигентни хора! По-кротичко, вие като видите някой лев и се развихряте. Малко по-спокойно! ОК?!